REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ŞI-AU PUS POALELE-N CAP! Consilier PMP, către o colegă: ‘Mai du-te-n mă-ta!’

ŞI-AU PUS POALELE-N CAP! Consilier PMP, către o colegă: ‘Mai du-te-n mă-ta!’

Replica API 20 februarie 2018 | 01:31 298

Inspiraţi de exemplele oferite de mai-marii ţării, senatori şi deputaţi ai României, consilierii locali de la Cernavodă (unii dintre ei) şi-au pus poalele în cap, ieri, la şedinţa în care au stabilit preţul de facturare pentru gigacalorie, cât şi subvenţia pentru populaţie, având în vedere majorarea. Au existat şi abţineri la aceste proiecte, însă, per total, opt proiecte din zece au trecut.

Ultimele două proiecte înscrise pe ordinea de zi nu au mai întrunit numărul necesar de voturi (fiind de patrimoniu), însă nu acest aspect atrage atenţia, cât o face scandalul iscat între consiliera ALDE Gabriela Răducanu şi consilierul PMP Marian Sava. Fără îndoială, lumea ştie că Sava este iute la mânie, aşa că a fost de ajuns ca Răducanu să insiste cu anumite comentarii, ca în scurt timp consilierul PMP să răbufnească!

Totul, pe un fundal de hărmălaie generalizată, în care un consilier cerea să se ia pauză, sesizând că lucrurile degenerează. Nu s-a mai ajuns la pauză, pentru că Sava a întrebat-o pe consilieră ce a făcut toată viaţa, a minimalizat profesia reprezentantei ALDE (profesoară de sport), iar totul a culminat cu: „Mai du-te-n... mă-ta!”. În momentul respectiv, consilierii PSD şi ALDE s-au ridicat şi au părăsit sala.

„Nu au trecut cele două proiecte de patrimoniu, unde e nevoie de două treimi din voturile consilierilor. Voi convoca o şedinţă pe 28, sper ca atunci să fie votate. Este vorba despre repartiţiile pentru locuinţele modulare. Sunt oameni care aşteaptă acele locuinţe. Cred că ar fi trecut şi acum, doar că s-a iscat cearta între cei doi consilieri. ei au un conflict mai vechi, din mandatul trecut”, a declarat, la finalul şedinţei, primarul oraşului Cernavodă, Liviu Negoiţă.

VIDEO:

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614