REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Şi-au recunoscut faptele! Cei doi poliţişti din Mangalia prinşi în flagrant luând mită aşteaptă verdictul

Şi-au recunoscut faptele! Cei doi poliţişti din Mangalia prinşi în flagrant luând mită aşteaptă verdictul

Replica API 30 mai 2018 | 00:00 232

Tribunalul Constanța a finalizat cercetarea judecătorească în cazul a doi polițiști din Mangalia, prinși în flagrant luând mită, fapte petrecute în luna august a anului trecut. Procurorul a dat citire faptelor încriminatorii, prezentate în rechizitoriu, în fața instanței de fond, iar cei doi și-au recunoscut faptele așa cum au fost descrise.

La ultimul termen de marți, 29 mai, ar fi trebuit să fie audiați cei doi martori-denunțători, însă s-a constatat imposibilitatea audierii acestora, fiind stabiliți în Italia. Mai departe, inculpații au fost de acord ca pe lângă pedeapsa pe care urmează să o primească, să presteze și muncă în folosul comunității. De asemenea, s-a pus în discuție și măsura controlului judiciar, dispusă în cazul acestora. Cu privire la aceste aspecte, instanța urmează a se pronunța pe data de 5 iunie.

Reamintim că, pe data de 10 august 2017, ca urmare a unei sesizări primite la linia telefonică Telverde Anticorupție a Direcției Generale Anticorupție – 0800.806.806, ofiţerii de poliție judiciară ai DGA Constanța, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a celor doi polițiști, I. P. și M. R. D., imediat după ce au primit o sumă de bani pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu.

În fapt, în cursul zilei de joi, 10 august, un echipaj format din doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia a oprit un autoturism FORD, ca urmare a săvârșirii de către conducătorul auto a unei contravenții la regimul rutier. Pentru a nu lua măsurile legale față de acesta, cei doi i-au solicitat suma de 200 de lei.

Conducătorul auto a sesizat imediat fapta la linia telefonică Telverde, acțiunea de prindere în flagrant fiind organizată cu operativitate, în aproximativ 30 de minute de la apelul telefonic. Suspecții au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Popartac ala o rabla de om. Niste figuri pe el ceva de neimaginat! Ii vine manusa condamnarea asta. Poate l-a adus cu picioarele pe pamant. Voi chiar nu stiati ca Bucurestiul da ora exacta!?
1
0
ar fi culmea sa nu le dea cu executare dupa ce i-a prims direct cu matZa in sac ionut popartac si mihai dobrescu 2 rahatei care se vedeau cu mai multe basini si aere decat le permite legea! v-ati facut de ras familiile si politia Mangalia si nu numai!!!
4
7
ionut pym poPartzac ingamfatu puliiiii mele si dobrescu alt nenorocit parvenit care le tremura gaozu la amandoi s-au facut de cel mai mare rahat amandoi pentru 100 ron heheheheeee. ati supto cu curu amandoi si popartac si dobrescu. mai e vreunu in politie cu basini si aere? ca il rezolvam si pe ala nu e problema
6
5
Mai trebuie facuta o epurare la serviciul rutier Constanta !! Coruptie a luat amploare !! Abuzuri , trafic de influenta si....etc. !!!!!!
5
0
Si politia de la constata tine dosare pe loc devun an si ceva
3
0
Vile ,vacante de lux,masini de lux,de.unde domnilor? Ca 4000lei castig si eu dar nu am ce aveti voi,poftim de unde,bine ca ne aratati,din.mita spagi si cate si mai cate
5
3
Cat de curand,pai de unde bmw uri din salariu de 3500lei? Uite de unde, popartac ce mandru mergea el prin oras,un infractor
9
3
Toti sunt la fel la Mangalia. Sa plateasca toti numai cei prinsi.
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218