REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Și-au SPART CAPUL din pricina muzicii, cu PIETRELE: 'Mi-a UDAT televizorul cu FURTUNUL'

Și-au SPART CAPUL din pricina muzicii, cu PIETRELE: 'Mi-a UDAT televizorul cu FURTUNUL'

Replica API 15 februarie 2019 | 00:00 257

La Năvodari

La Năvodari

Nicușor M. a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare, dar decizia nu este definitivă, iar apelul urmează a se judeca pe 21.03.2019. Este vorba despre doi vecini care s-au luat la harță din pricina volumului muzicii, iar de aici s-a ajuns la spitalizare și dosar penal.

În fapt, B.M. și B.M., soț și soție, locuiesc într-un imobil situat în Năvodari, ce se învecinează cu cel al inculpatului Nicușor M.. Între inculpat și părțile civile, potrivit rolii.ro, există o stare conflictuală ce s-a amplificat în seara de 13.08.2015, în jurul orelor 22.30 când inculpatul, aflat într-o avansată stare de ebrietate, asculta muzică cu o tonalitate maximă, ceea ce a determinat-o pe numita B.M. să iasă în curtea imobilului său, și să-i solicite inculpatului să dea volumul mai încet. Astfel, Nicușor M. a adresat injurii și amenințări cu acte de violență la adresa sus numitei motiv pentru care, aceasta a a intrat în casă pentru a-l trezi din somn pe soțul său și a-l ruga să-i solicite la rându-i inculpatului să asculte muzică la o tonalitate mai joasă astfel încât, sus numiții (cât și turiștii ce se cazaseră în imobilul acestora) să se poată odihni. Ajuns în curte, bărbatul i-a solicitat inculpatului să dea mai încet volumul,, însă inculpatul a devenit violent verbal adresând atât la adresa sus numitului cât și a celorlalte persoane aflate în imobilul acestuia cuvinte jignitoare,și amenințări cu moartea până când a luat mai multe pietre din curtea imobilului său și le-a aruncat peste gard, lovindu-l pe vecinul său în zona capului (zonă ce a început să sângereze puternic) și alta în zona membrului superior stâng. De cealaltă parte, inculpatul a precizat că a avut un eveniment în familie și că asculta muzică la tv și dvd în curte. La un moment dat a văzut cum se prelinge apă de pe umbrelă pe televizor și și-a dat seama că vecinul a stropit cu furtunul, moment în care s-a enervat. Victima a ajuns la spital, unde a primit primul ajutor, apoi a mers la Serviciul de Medicină Legală.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Turistii erau de vina, unu a strigat: Baga ma manele! Si astalalt baiat de baiat a dat sistemul mai tare...
0
0
Tara medievala cu oameni medievali
2
1
nu-i convenea nefututei aleia. Uite asa starnesc muierile astea idioate conflicte, dupa care trebuie sa tragem noi ca barbati. Pana cand ? Sa-i fi dat omul la muie s-o calmeze, ca de-aia-i zice muiere, adica prestatoare de muie.
5
7
La Palazu trei saptamini ,femeia 4 ca a rascolit rahatu!
2
5
Protagonistii par sa fie din segmentul underground !
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218