REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Și Cristinel Dragomir l-a VOTAT pe Vergil Chițac?

Și Cristinel Dragomir l-a VOTAT pe Vergil Chițac?

Replica API 9 octombrie 2020 | 23:51 3826

Cristinel Dragomir, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, a vorbit, pentru Replica de Constanța, despre alegerile locale, despre Constanța, despre primarul ales Vergil Chițac, despre Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean, dar și despre primarul în funcție, Decebal Făgădău.

Vergil Chițac, singurul adversar de calibru al lui Decebal Făgădău

”Eu am spus încă din iarnă că PNL este pe cai mari, după ce a avut 30% la europarlamentare și 41% la prezidențiale. În cursa pentru primar cred că au fost doar doi candidați care au contat, Chițac și Făgădău. Vergil Chițac a fost singurul adversar de calibru pe care l-a avut Decebal Făgădău și asta s-a văzut și la votare. Nu știu dacă Făgădău putea să facă mai multe în această campanie, eu consider că a făcut treabă bună în toți acești ani și poate că ar mai fi făcut dacă ar fi fost votat în continuare. Mă așteptam ca în consiliul local să fie majoritate PNL – USR. ” a declarat Cristinel Dragomir.

Vergil Chițac

Am încredere în capacitățile de conducere ale lui Vergil Chițac

În privința viitorului mandat de primar al lui Vergil Chițac, fostul vicepreședinte și-a declarat încrederea în capacitățile acestuia: ” Eu l-am cunoscut Vergil Chițac când era rectorul Academiei de Marină, și nu am de ce să cred că s-a schimbat în vreun fel. Cred că va face treabă, pentru că eu sunt un optimist și vreau să cred că orașul nostru va fi bine.”

”În aceste alegeri nu am vrut să mă implic, pentru că nu am nevoie să ma ia cineva de mână, însă nu am considerat că există o echipă căreia să pot să mă alătur. Eu cred că dacă nu poți să faci ceva bine, mai bine nu mai faci. Nu cred că eu în alt partid aș fi alt om, ci aș fi același Cristinel Dragomir, doar că nu am găsit echipa potrivită.” a declarat Cristinel Dragomir despre implicarea lui în alegerile locale din acest an.

Mihai Lupu

Mihai Lupu este un om de cuvânt

”Pe Mihai Lupu îl cunosc încă de când era parlamentar, când făcea destule lucruri pentru Constanța și avînd în vedere relațiile pe care le are la Bucureși cred că o să facă treabă bună, mai ales că el e un om de cuvânt. Ce s-a întâmplat în județ nu e o întâmplare, cei de la PNL au muncit mult și acum culeg roadele.” a mai spus Cristinel Dragomir.

Decebal Făgădău

”Eu am o părere foarte bună despre Decebal Făgădău. În legătură cu campania nu știu ce să spun, nu am fost strategul lui, nu am fost în echipa de campanie. Ei au făcut ce au considerat că e de făcut, dar eu rămân la părerea că ar fi făcut multe lucruri bune în continuare. Din păcate campania de anul acesta a fost una în care toată lumea a aruncat cu pietre.” a mai declarat Cristinel Dragomir pentru Replica de Constanța.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cristinele poti sa l pupi pe Lupu pe toate partile , nu rezolvi nimic. Incompetent mai mare ca Lupu nu exista. O sa faca doar hotii, ca asta stie.
9
0
Cu privirea de catel flamand ai ramas. Nu mai intra nici dreacu la pensiunea ta Zodiac, parvenitule. Fatalau te tinea si pe tine , acum ai pantalonii in vine, plini
7
0
Serpisorul buzoian pitic, o specie careia ii place sa muste numai de cur.
7
0
Asta cu Lupu e cea mai tare. Ce-a facut ba asta pt. constanteni, ca in 2 mandate n-a avut nicio interpelare in Parlament. Si-a facut smecheriile pt. el, afaceri la Neamt, restaurant la Olimp. Dupa ce Patriciu l-a aruncat de bun ce era , s-a bagat in politica. Si politichia l-a facut miliardar.
7
1
Nu verifica nimeni contractele juridice pe care le-a avut urata de nevasta-sa cu primariile psd din judet ? Ca de asta a fost nevoit nevolnicul asta mintal sa toarne tot la DNA. Toti primarii din judet au dosare penale din cauza lui
11
0
Ce aveti cu Cristinel? Vrea si el sa roada un os si face orice sa.l obtina. Cristinele, cauta mai bine un job cinstit ca vezi si tu ca ai ghinion, pupi in cur degeaba, nu.ti iese. Oricum toata lumea stie ca esti sifon
14
0
Sa ma sug3ti de pwla! Porcu, ala infect, care se lauda ca "tine" masa, s-a scapat pe el si in loc sa recunoasca ca e un gunoi, i-a bagat pe altii in fata! Asa ca, e placa veche cu Cristinel! Vedeti ca ramaneti pe drumuri si nu va mai da nimeni de munca, comentatorilor!!'n
6
1
LEPRA TOT LEPRA RAMINE
14
0
ce pupincurist e acum catelul asta.cat de curva esti Cristinel
13
0
Bah cameloeonule, nu iti e rusine? Dupa ce l-ai bagat la parnaie pe Nicushor, cel care te-a facut om, acum il pupi in cur pe kitzak? Limba dulce-n cur viclean, caracter infect de moldovean! Cine se mai increde in tine? Esti in stare sa-ti vinzi si familia pentru interesul tau.
8
3
Ce limbi ii da lu chitac acum lache flausat asta sa te chisi de ras
9
1
Gabriel Comanescu primar, Grigore Comanescu presedinte Consiliu Judetean. Asta ati votat, sa nu uitati!
10
10
O sluga cu pretentii intelectuale a votat cu dusmanii stapanului Nicusor. A uitat saracia de unde a plecat.
19
0
Ordiiiiiii..... De 2 lei, sifon n la danaaa
15
0
Cine este ma asta? Sluga lui nicusor si mazare are aere de gusa de constanta. Mama ce i pupa in cur. Auzi la idioti au facut interviu cu dobitocu satului. Parca intereseaza pe cineva ce zice bula asta care i facea pantofii lui nicusor
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102