REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Şi cu banii luaţi, şi fără loc de parcare amenajat! Iată ce a păţit un constănţean!

Şi cu banii luaţi, şi fără loc de parcare amenajat! Iată ce a păţit un constănţean!

Replica API 8 martie 2017 | 08:25 260

Ca la nebuni

Ca la nebuni

Dacă reuşeşti să obții un loc de parcare în Constanța, te poți declara norocos! Numărul acestora scad văzând cu ochii în comparație cu numărul proprietarilor de mașini. Ce-i de-a dreptul revoltător este faptul că din cauza lipsei complete a locurilor de parcare, în municipiu benzile de mers, dar și trotuarele sunt ocupate! Revenind la cei care totuși au obținut un loc de parcare în mod legal, constatăm că autoritățile nu ies în pierdere! Concret este cazul unui constănțean care, deși și-a întreținut locul de parcare, din cauza unei intervenții a RADET-ului, acesta a devenit... o groapă!

Incredibil ce se întâmplă în Constanța! Un bărbat ce locuiește pe Aleea Macilor din oraș se ocnfrunt cu o problemă de-a dreptul bizară. Zona locului său de parcare a fost decopertat în urma unei intervenții a RADET-ului și... așa a fost lăsat! “Pe data de 20 decembrie 2016, RADET a intervenit la o avarie prin decopertarea statului asfaltic, așadar, locul de parcare pe care îl ocup și pentru care am achitat taxele inclusiv pentru anul în curs 2017, a devenit o groapă fiind impropriu destinației.

Am înteles, a fost zăpadă, frig, ploaie, dar atât timp cât s-a inventat în Constanța asfaltul care se aplică în orice condiții climaterice, rog binevoiți să dispuneți repararea suprafeței decopertate”, a precizat bărbatul. Mai mult decât atât, locul a fost plătit și în perioada în care nu a putut fi folosit!

“Suprafața cu pricina se află pe Aleea Macilor, în fața scării A, a blocului A3. Nu cer returnarea taxei anuale sau a sumei corespunzătoare perioadei în care nu m-am putut folosi de spațiul rezervat, dar cer repararea acestuia, marcarea cu vopsea ( marcare pe care am întreținut-o personal și din fonduri proprii) prin aplicarea unei vopsele de exterior albă și repunerea pe poziție a semnului indicator care a fost demontat de către lucrătorii RADET”, a adăugat constănțeanul.

Situația este cu atât mai gravă cu cât în zonă se creează des blocaje din cauza altor șoferi. “Cer, în numele asociației, instalarea unui semn la intrarea în parcare, LOCURI DE PARCARE REZERVATE sau ceva similar, mereu găsim locurile ocupate de către alți posesori auto, inclusiv spațiul de manevră este sufocat fiind de notorietate faptul că mașina Salvării sau Pompierilor nu pot interveni din cauza blocajului”, a încheiat bărbatul.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Loc de parcare rezervat in fata scarii!!! Sa bagi mobila in casa, trebuie sa-l rogi pe vecinu' sa te lase! Vine salvarea, te ridica cu targa peste masina parcata! Si alte situatii, dar asta se doreste si asta vreti cu totii!Sa stea in pana mea in fata scarii!!!!!
0
0
traiasca dorelii de la radet
7
0
locurile de parcare "rezervate" sunt o mare prostie atita timp cit in constanta nu sunt locuri de parcare .losurile stau goale cu fieratania pe ele si altii parcheaza pe unde apuca
5
5
Daca politia locala monteaza indicatoare ca in mamaia ca se dau amenzii pentru parcare abuziva si vin si la seizare se rezolva problema
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218