REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Şi DSV a fost în control la Cuptorul cu Plăcinte: bonetele, o gravă problemă...

Şi DSV a fost în control la Cuptorul cu Plăcinte: bonetele, o gravă problemă...

Replica API 24 iunie 2017 | 01:24 533

După ce inspectorii din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, însoţiţi de Horia Constantinescu, au "descins" la Cuptorul cu Plăcinte, din Satul de Vacanţă, acolo unde au găsit condiţii horror: mizerie şi produse expirate încă de anul trecut, iată că localul funcţionează fără nici o problemă. Oare au fost remediate problemele în nici 24 de ore? Cert este că în control au fost şi inspectorii DSV, dar ei au fost preocupaţi de lipsa bonetelor din uniforma angajaţilor.

Totodată, se zvoneşte că adminstratorul, Ghiță Pelehra, care vineri, în timpul controlului, fugise, s-ar fi furişat pe timpul nopţii în local şi a luat de acolo toate "probele".

Update: Activitatea localului nu a fost suspendată, decizia urmând a fi luată luni!

Citeşte şi:

Condiţii HORROR la Cuptorul cu Plăcinte: administratorul a FUGIT! OPC a retras TONE de alimente EXPIRATE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai puneti piciorul pe la Cuptorul cu Placinte anuntati si apropiatii dumneavoastra.
2
0
Sa vezi carcalaci,gandaci si alte lighioane...pofta buna dragi clienti.
1
0
De ce tocmai luni? Nu cumva dupa invitatie merge si o strangere de maini, asa pentru popularitate stil DUNCA, Sau Elefantul arunca bomba, sa ne taie noua ........... "Competentul" asta de CONSTANTINESCU, dupa ce a ratat primaria Costinesti se vede undeva sus prin guvern, nu-i asa?
3
1
Nu ai curaj sa le tragi glontele in frunte?...curajosule scriitor..
3
1
DSV daca isi facea treaba cu simt de raspundere ar fi depistat de mult de acest focar de infectie,dar daca -i intereseaza doar echipamentul sa treaca si pe la Costinesti la I.I.Piciu Ioana str.Tineretului ,nr.106,unde se lucreaza atat patroana cat si angajatia ,fiica ,ginerele cu echipamentul din curte de la curatenia cam,erelor pentru sezonul estival ,constructia cladirii pentru extinderea afacerii cu inchiriatul estival ,iar sotul patroanei chiar la bustul gol.DSV -ul domnul Lazar nu a pus accent pe echipament dar nici pe marfa expusa la vanzare in conditii care lasa de dorit.
6
2
E clar ca i s-a dus dracului afacerea! CIne mai are curaj sa cumpere de acolo? Eu eram client fidel. Ma pis pe ei si pe afacerea lor, daca asa gandesc ei sa faca bani. Ar trebui executati. Nu silit!
11
2
Dr Justice, ce probleme are fiul sau? E nebun?
4
1
Sa fim sinceri si sa recunoastem ca aceasta societate romaneasca e putreda si doar un dictator ne mai face bine.
12
1
Trebuiesc controalele inasprite. Asa zisii patroni, a 2 a zi, se intorc la munca ca si cum nimic nu s-a intamplat si fac ce stiau sa faca: sa vanda mancare imputita romanilor.
17
2
fratele lucreaza la consiliu judetean!
12
2
Poate ca are bani multi Pelehra asta, dar eu sunt sigur ca i-ar da pe toti daca s-ar putea ca baiatul lui sa devina normal la cap...
16
2
Cacatii astia au facut averi prin evaziune ! Au vindut la mucani placinta cu brinza imputita si mici facuti din oi miarte !
19
4
va promit cu sinceritate ca vom inchide de tot acest a societate fara a mai avea dreptul de a comercialia vreodata sa nu creda Peleha ca suntem prosti si Blocul care la ridicat pe Aurel vlaicu lang Peny market DGA sesiativa nu tolerati mierile unor borfasi analfabeti Makedoni care omoara lumea cu mancare contaminata cu isi permita sa deschida DSV OPCati luat spaga raspundeti ?????
25
5
Sa-ti dam la muie
5
22
se pare ca singura chestie care opreste un make sa faca bani este un glonte in ceafa,afurisiti fie toti din neamul acesta de hoti
26
9
placinte pline de zoaie si mizerie, de ce a furat jegosu probele ? Ce merita oare ? PUSCARIE !
21
4
A luat spaga de la makedon si il lasa in pace...numai fiti prosti sa credeti ca se schimba ceva in romanica.
27
4
Sa se verifice cine a fost in control de la dsv si dsp si sa se ia masuri impotriva lor
24
4
Voi anunta la bucuresti daca nu au aflat inca. Sa le faca un control si la dsv. Inadmisibil sa expui populatia la asa ceva. Copii mananca de acola. Da?
27
3
Lasa ca asa mai faci anticorpi
11
8
Bonete nu avem ptr ca am sters cu ele tavile.Poftiti la placinte cu matreata si si 3 fire de par din breton, ca de mere n-avem Nu incercam sa ascundem probele ci a fost cerere mai mare in alta locatie si acolo s-au vandut extraordinar de bine .O sa va surprindem cu noile sortimente produse doar cu boneta pe cap si in slip
40
2
Este incredibil ce se intampla. Ala continua sa otraveasca clientii. Este inadmisibil. Orice se poate intampla in tara asta de cacat.
35
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614