REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Şi în SONDAJUL comandat de USR, CHIŢAC e pe PRIMUL LOC!

Şi în SONDAJUL comandat de USR, CHIŢAC e pe PRIMUL LOC!

Replica API 22 septembrie 2020 | 23:52 3682

În cadrul unei conferiţe de presă, ce a avut loc luni, 21 septembrie, în cartierul Consilierilor din Constanţa, Stelian Ion, candidatul Alianţei USR Plus la funcţia de primar al municipiului Constanţa, a prezentat rezultatele sondajului IRES pe care partidul din care face parte l-a comandat. Potrivit rezultatelor, în cursa pentru Primăria Constanţa 22% din voturi merg la Stelian Ion. Sondajul a fost efectuat pe un eşantion de 800 de chestionare, prin telefon. Pe primul loc, cu un procent de 25%, se află Vergil Chiţac, pe când pe locul 2, cu 24%, Decebal Făgădău.

Potrivit declaraţiilor lui Stelian Ion, în ultimii 20 de ani constănţenii nu au avut prea multe variante de ales atunci când a venit vorba de alegerile locale. Acesta a susţinut că echipa USR Plus este una tânără şi reprezintă o alternativă pentru cetăţeni. „Suntem o echipă de oameni tineri şi competenţi. Am fost supuşi la presiuni enorme, au crezut că ne pot descuraja, dar nu le-a mers. Nu mai ţine nici varianta cu pomenile elctorale. Oamenii nu mai vor pachetele lui Făgădău, vor un oraş frumos”, a declarat Stelian Ion.

USR a comandat un sodanj de opinie la IRES

La începutul lunii septembrie, echipa USR Plus Constanţa a comandat un sondaj de opinie cu scopul de a arăta constănţenilor nişte rezultate corecte. „Nu ne putem încrede 100% în aceste rezultate pentru că există o marjă de eroare de 3,4%. Am putea să minţim electoratul că suntem pe primul loc, dar nu este adevărat. Cert este că sunt umăr la umăr cu contracandidaţii de la PSD şi PNL”, a explicat Stelian Ion. Acesta a criticat atitudinea Guvernului condus de Ludovic Orban, spunând că în luna iulie a transmis nişte procente mincinoase. „Aceasta este o competiţie în trei, fără să-i desconsiderăm pe ceilalţi competitori. Este o competiţie între PSD, PNL şi USR, iar noi suntem varianta reală de schimbare a lucrurilor în Constanţa”, a mai explicat Stelian Ion. Acesta a ţinut să precieze faptul că USR nu a avut în sondaje procente mai mici de 17-18% şi că în ciuda atacurilor primite, partidul a crescut mult în ultima perioadă.

„PSD este istorie”

În ceea ce priveşte cursa pentru şefia Consiliului Judeţean, Stelian Ion a precizat că PSD este istorie. „PNL are 25%, USR are 24%, iar PSD este istorie, îşi poate împacheta bagajele şi poate pleca acasă”, a mai adăugat acesta, subliniind şi faptul că sondajele nu reflectă fidel adevărul. Toate datele au fost colectate în prima jumătate a lunii septembrie, iar candidatul la funcţia de primar a mai adăugat faptul că „lupta împotriva corupţiei nu s-a încheiat. Am dus o luptă constantă împotriva corupţiei, este în mâna noastră posibilitatea de a ne recâştiga oraşul”, a explicat Stelian Ion. Acesta a oferi asigurări că sondajul prezentat este conform cu cel primit de la IRES.

Video:

CMF USR 21200251

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218