REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Şi la VADU găseşti ŞMECHERI care INTRĂ cu maşinile pe PLAJĂ

Şi la VADU găseşti ŞMECHERI care INTRĂ cu maşinile pe PLAJĂ

Replica API 19 august 2020 | 00:00 2829

În această vară, tot mai mulţi turişti au ales să-şi petreacă vacanţele pe litoralul românesc. Cele mai căutate plaje au fost cele sălbatice întrucât le asigură oamenilor distanţare, linişte şi un peisaj aparte. Mai mulţi turişti au fost suprinşi, în acest weekend, intrand cu autotusimele pe plajele din Vadu şi Olimp. Unul dintre cei vizaţi şi-a instalat chiar şi un cort pe malul apei, lângă autoturismul parcat pe nisip.

Au uitat că se află într-o arie protejată

Plaja sălbatică Vadu face parte dintr-o arie protejată de lege, şi anume din Biosfera Deltei Dunării, dar se pare că turiştii au uitat acest lucru şi şi-au făcut de cap, la sfârşitul săptămânii.

Mai multe SUV-uri au fost surprinse pe plaja de la Vadu, pe malul apei. După ce au făcut o „parcare regulamentară” pe nisip, proprietarii unuia dintre autoturisme şi-au întins şezlongurile şi au despachetat bagajele liniştiţi. Alţi turişti au considerat că nu este nicio problemă dacă fac o plimbare cu maşina, de la un capăt la altul al plajei protejate.

Nici Plaja de la Olimp nu a scăpat de nesimţirea unora dintre turişti. Aceştia au campat cu cortul pe plajă, însă nu au putut renunţa la confortul oferit de maşina persoanlă, aşa că au parcat-o şi pe aceasta la doar câţiva metri de apă.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rog sarakii cu opel sa paraseasca aceasta pagina
0
0
sapati sant de 2 m adancime de a lungul plajei si lasa ti numai o porticica pt acces si intrarea 10 de pers pe zi, cu vorba buna nu poti civiliza poporul roman
0
0
Capetele de creta dorm in bocanci in loc sa le futa niste amenzi adevarate acestor imbecili!
3
2
"Si la Vadu gasesti dementi care intra cu masinile pe plaja" acesta e titlul corect! romania are dementi cat cuprinde!
4
0
nu sunt smecheri. sunt prosticu gipan.
3
0
cica plajele sunt domeniul public al statului. statul suntem noi, cetatenii. deci, eu cetatean, am si eu parte din plaja. dar, ce sa vezi, o chestie de cacat cica apele romane e stapana plajei iar eu cetatean ba nu am voie ba nu intri, ba mai ia amenda. bai! rahatilor! ce i al statului, e aal cetatenilor nu al unora care invart salarii pe impozitul meu si se dau stapanii mei!
4
4
Parca zbura directorul de la Apele armane Bola cu drona?!
4
1
Foarte bine! oricum nisipul trebuie tasat.
2
3
De ce ce-i cu opel sant mai civilizati?
4
4
Cand nu se aplica legile,normal sa fie haos. Credeti ca in strainatate nu sunt melteni ca la noi? Sigur ca sunt,numai ca acolo politia chiar amendeaza meltenii,nu batranele care vand patrunjel sau nevinovatii care si-au uitat buletinul acasa.
10
0
Trebuia interzis complet accesul masinilor cu exceptii fata de cei autorizati. Intrarea trebuie sa fie autorizata, pentru cei ce se ocupa de verificare si intretinere . Au cam distrus toata frumusetea, s-a umplut si aici de mormane de tabla, mi-e scarba de ce se intampla in cloaca asta de primitivi....
10
1
Daca nu avem autoritati si legi ferme care sa ii amendeze.
11
2
La masininile acestor derbedei trebuie sa li se dea foc.
10
3
Sa-mi bag pla ca se inghesuie la mamaia nu e bine ca merge la vadu nu e bine, mai lasati-ne-n plm ce dracu strica ala ca s-a pus si el cu masina si cortul pe plaja. Mai bine cautati nespalatii care arunca pet-uri si tot felul de mizerii pe plaja, sau braconierii daca tot o ardeti cu protectia. Protejam o pla, in kktu asta de tara singura idee a statului e sa de amenzi nicidecum sa protejeze
6
21

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218