REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Şi reprezentanţii cluburilor din Mamaia au început să se plângă de taximetriştii care JUPOAIE de bani clienţii

Şi reprezentanţii cluburilor din Mamaia au început să se plângă de taximetriştii care JUPOAIE de bani clienţii

Replica API 30 mai 2018 | 00:00 244

De-a lungul timpului, au tot existat sesizări din partea constănţenilor şi turiştilor privind practicile incorecte ale unor taximetrişti: preţuri diferit, în funcţie de cursă, refuzul unor curse scurte etc. „Dacă te ‘miros’ că nu eşti din oraş, îţi fac un preţ în funcţie de figură, vor să te jupoaie de bani, nici pomeneală să pornească aparatul de taxat” sau „N-a vrut să mă ia, că era distanţa prea mică de la Icil la Gară, m-a dat jos din maşină, cu copilul în braţe” – sunt două dintre reclamaţiile care au fost deja relatate pe larg.

La fiecare episod de acest gen, liderul taximetriştilor constănţeni, Lică Neagu, avertiza constănţenii şi nu numai să fie cu băgare de seamă în ce taximetre se urcă: nu cumva să nimerească „piraţii”, adică acei taximetrişti „la negru”, fără licenţă.

În cazul celor cu licenţă, situaţia se „rezolvă” simplu: reclamaţie la firma de taxi de care aparţine respectivul, pentru că, spune Lică Neagu, sigur va fi sancţionat acela care încalcă regulile! Însă, incidentele de acest gen sunt departe de a fi eradicate, iar cum sezonul estival a început (şi urmează perioadele de vârf), chiar şi patronii de cluburi din Mamaia au atenţionat că trebuie luate măsuri, aşa încât clienţii să nu mai fie supra-taxaţi.

Reprezentantul clubului Fratelli din Mamaia a declarat că au fost clienţi care s-au plâns de faptul că li se percepe tarif dublu faţă de cel normal, din staţiune şi până în oraş. „Pentru că există această problemă, clubul a luat două maşini, pentru a transporta clienţii mai importanţi de la club, la locul unde sunt cazaţi”, a precizat reprezentantul clubului.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sugi pula de ziua ta
0
0
Se numeste spor de risc de voma a scursurilor societatii! Punem ceasul dupa ce etilotestul arata 0.
0
0
Esti tu in stare sa dai muie ma frustratule,bulangiu nefericit? Dar sa le-o sugi odata,ce zicite bagi?
1
0
Sa dau muie la toti taximetristii
0
1
Nu inteleg de ce se plang reprezentantii cluburior de taximetristi,cumva le este frica ca platesc astoa taxiul si nu mai au bani de dat in club? Sa puna la dispozitie ei masini pentru betivii care-si cheltuie banii in cluburi nu trebuie sa ia nimeni taxiul pt ca daca ma gandesc bine taximetristlui ii este interzis prin lege sa transporte persoane sub influenta bauturilor alcoolice
2
1
Se pare ca marilor hoti nu le place concurenta. Sunt si taximetristi golani dar mai au mult pana sa ii ajunga pe astia cu cluburile.
2
0
se plang repr cluburilor de preturile la taxi? nu va suparati...cat e o apa la 0.5 la voi in club?
6
0
A terminat fagabou toate proiectele, orasul arata minunat si am ajuns sa ne plangem de teximetristi ! iluminatu public e de pe vremea lu mazare doar pe mamaia tomis si ferdinand dar si acolo au ramas stalpii de beton ca sa.i scoata horia la urmatorul mandat, parcurile vor fi gata in ultima luna de mandat ca sa nu uitam la alegeri ce a facut fagabou, podul de la cora o sa fie gata cand o sa mai ajungem la un campionat mondial, e bn ca ne anunta ca fagadau isi cere scuze pt disconfortul creat pt ca se lucreaza, problema e unde se lucreaza ? Nu mai vad nici paznicul !!! In tabacariei blocuri !!!
2
0
de cand face primaria tariful ??? primaria poate stabili un minim si un maxim , nu poate stabili un tarif unic ! cluburile vand bauturi aduse din bulgaria la 1000% adaos , ghertoii se mandresc cu ce consuma .....dar vor sa urce 4 insi in taxi sa dea 40 de lei pana in centru !!!!!! sa incerce cu 310 .....cine are posibilitati urca ....cine nu sa-si angajeze sofer .Asa va fi toata viata , nimeni nu ii va duce pe betivi degeaba cum ....nici specialistii din gara nu vor disparea !
2
5
Lmao, teparii cu whisky de Bulgaria, striga hotii la alti tepari.
12
0
Sa vina UBER UBER UBER UBER UBER UBER IN CONSTANTA
17
6
Jos teparii cu Ando Taxi
5
3
Pai adika ai 2000 de lei sa spargi in klub dar te arzi in bulan pentru 50 de lei la taxi, adika sa va ducem noi pe ceas akasa sa nu dati un leu in plus si sa va si multumim ca nea-ti folosit servicile. Ia hai lu-atin voi GMS ul ca de ala aveti bani. Si asa ce spargeti in klub luati imprumut de la provident saracilor!
13
21
Desfiintati serviul TAXI, aduceti UBER in oras nu avem nevoie de hoti
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367