REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ŞI TU AI SCHIMBAT ANVELOPELE CU CELE DE VARĂ? Natura face mişto de noi!

ŞI TU AI SCHIMBAT ANVELOPELE CU CELE DE VARĂ? Natura face mişto de noi!

Replica API 21 martie 2018 | 00:00 267

Ce spune reprezentantul unui service auto

Ce spune reprezentantul unui service auto

Sosirea primăverii dar și vremea caldă care s-a instalat la Constanța săptămâna trecută i-au determinat pe șoferi să-și doteze autovehiculele cu anvelope de vară. Numai că natura a schimbat foaia, iar ploaia înghețată, poleiul, zăpada și temperaturile scăzute au luat locul soarelui. Prin urmare, șoferii sunt nevoiți să meargă, din nou, la service, pentru a trece la cauciucurile de iarnă. Însă, mai sunt și cei care, chiar dacă șoselele încă sunt acoperite cu pătura iernii, refuză să mai păstreze anvelopele necesare.

Potrivit reprezentantului unu service auto din municipiul Constanța, situat pe strada Avram Iancu, forfota a început săptămâna trecută, când s-au înregistrat temperaturi ridicate pentru perioada aceasta. Convinși că primăvara și-a intrat în drepturi depline, conducătorii auto nu au stat pe gânduri și au trecut la anvelopele de vară. Dar natura s-a ținut de șotii, astfel că, începând cu săptămâna aceasta, iarna a revenit. ”Când a fost căldura aia, săptămâna trecută. Atunci au început să vină. A fost așa, un val. Cred că am avut vreo 70 – 80 de clienți numai eu, în câteva zile. Acum au început să vină pentru a trece iar la cauciucuri de iarnă, dar să știți că sunt și cei care totuși vor cauciucuri de vară. Chiar acum (marți, 20 martie – n.r.) am vreo 4 mașini care așteaptă pentru cauciucuri de vară…”, a declarat el pentru Replica. Menționăm faptul că oamenii legii efectuează controale în trafic, motiv pentru care trebuie să aveți mare grijă să vă dotați autovehiculele corespunzător. De precizat este faptul că prevederile legale în vigoare interzic circulaţia autovehiculelor neechipate cu anvelopele de iarnă, fără a face referire la vreo dată calendaristică, atât timp cât drumurile publice sunt acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei. ”Informaţi-vă cu privire la condiţiile meteorologice din zonele în care urmează să vă deplasaţi şi echipaţi-vă maşina corespunzător, prin cauciurile de iarnă sau lanţuri, în caz de nevoie. Curăţaţi în permanenţă farurile şi blocurile de semnalizare şi folosiţi corespunzător instalaţia de climatizare şi dezaburire! Nu efectuaţi depăşiri riscante! Măriţi distanţa de siguranţă dintre autovehicule!”, potrivit Poliției Române.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De cand asteptam sa revina iarna sa mai fac si io un ban sa manace si gura mea kkt.Dar ce sa vezi ca cetatenii iar mi-au luat-o inainte cu inteligenta, au preferat sa se deplaseze cu mijloacele de tranport in comun asa ca iar am luat teapa.Desi am controlat tot ce ne-a picat la indemana slaba prada.Da cat mai tine vremea asa stam zi si noapte chiar si peste program poate ne pica si noua ceva ca in ultima perioada cam subtire cu spaga.Noi sintem stapinii soselelor asa ca va belim cind va prindem chiar daca aplicam legea asa cum ne duce capu,ca noi cu stiinta de carte mai usor asa ca neuroni ioc
0
1
daca te prinde militia?sunt la nivel de olanda,germania,doar salariile unora au ramas @250 de euro lunar.cu banii pe o amenda iti iei 500 de litrii de benzina.Liber la haiducie!
0
0
Eu folosesc doar cauciucuri standard. De vara cum spun pacalicii
0
0
PUBLICATIE RESPECTABILA? CE GLUMA BUNA VIERME.
3
1
NATURA SE PISA PE FATA VOASTRA DE SCLAVI!
3
0
cuvantul misto... folosit intr un titlu a unei publicatii respectabile nu are totusi ce cauta!!!!PUNCT
5
1
formula corecta pt luna marie anvelope iarna pe fata, anvelope vara pe spate
1
7
Pe mine m-a dus!
1
3
Nu, m-a dus capul sa mai astept putin si sa nu fug la vulcanizare in prima zi cu 10 grade
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614