REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Siberia s-a mutat în România! La Constanţa, autorităţile spun că nu sunt probleme

Siberia s-a mutat în România! La Constanţa, autorităţile spun că nu sunt probleme

Replica API 6 ianuarie 2015 | 00:30 282

Ca la nebuni!

Ca la nebuni!

Pare ireal, dar mai multe drumuri din România sunt, în momentul de faţă, totuna cu câmpurile înzăpezite. Printre acestea, DN85 îndeamnă la semnul crucii, întrucât, dacă nu cunoşti drumul, rişti să nu mai ajungi la destinaţie, aşa cum ne-a demonstrat un cititor care a ajuns la limita răbdării din cauza incompetenţei autorităţilor.

După cum reiese din fotografiile trimise de A.N., din Braşov, drumurile din Moldova sunt un adevărat calvar şine-ar putea duce cu gândul la Siberia. Nicidecum. Este vorba de intrarea în municipiul Roman, zonă pe care se vede clar că autorităţile nici măcar nu s-au deranjat să o viziteze!

La Constanţa, situaţia fără probleme în cursul zilei de luni, potrivit directorului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri, Marian Dima, care a invocat în noaptea dintre luni şi marţi condiţii favorabile de producere a poleiului. De asemenea, potrivit lui Dima, conducătorii auto pot circula pe A2 fără probleme în această perioadă. „Nu avem nici o problemă nici pe drumurile naţionale şi nici pe autostradă. Este vremea poleiului. Unde se formează condens, unde e cea mai mică picătură de apă, din cauză că sunt temperaturile scăzute, se poate forma polei. Există condiţii favorizante. Nu va ninge mai mult, am avut zona de nord a judeţului, în Tulcea, Brăila, Călăraşi, cu cod portocaliu, a fost şi cod roşu şi am trecut peste fără nici o problemă. Am refăcut în cea mai mare parte stocurile, antiderapant, motorină avem, oamenii s-au odihnit. Lupta cu poleiul, totuşi, e altceva decât atunci când ai vizibilitate zero. Problema ultimelor coduri a fost că vizibilitatea a fost aproape de zero”, a spus Dima, pentru „Replica”.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102