REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Siegfried Mureșan: „Când noi obțineam mai multe fonduri de la UE pentru ajutarea fermierilor afectați de pesta porcină, Petre Daea vorbea despre cormorani în piscine”

Siegfried Mureșan: „Când noi obțineam mai multe fonduri de la UE pentru ajutarea fermierilor afectați de pesta porcină, Petre Daea vorbea despre cormorani în piscine”

Replica API 15 aprilie 2019 | 00:12 438

Europarlamentarii liberali au planuri concrete pentru obținerea de fonduri europene pentru dezvoltarea României în următorii ani, a anunțat europarlamentarul Siegfried Mureșan, candidat la un nou mandat la Parlamentul European, prezent și el, duminică, la reuniunea de la Constanța. Intenția este să fie obținute fonduri pentru un program destinat agriculturii românești, denumit „Prima fermă”, în care fiecare nou fermier va primi 100.000 de euro fonduri nerambursabile. Totodată, se dorește obținerea de bani pentru anveloparea a 500.000 de apartamente de bloc, dar mai ales se intenționează simplificarea procedurilor pentru accesarea fondurilor europene.

„Știu că aici, în zona aceasta a țării, mulți fermieri au fost afectați de pesta porcină africană. Iar noi, europarlamentarii liberali, am fost în Parlamentul European și am cerut fonduri pentru fermierii români afectați de pesta porcină africană, iar în timp ce noi ne băteam pentru mai multe fonduri pentru fermieri din România, Petre Daea vorbea despre cormorani în piscine. Aceasta este diferența!

Săptămâna aceasta am fost la Parlamentul European, vă spun că toată UE așteaptă să scăpăm România de Liviu Dragnea. UE este alături de România, de poporul român și PNL. Pentru că PNL este singurul partid care poate bate PSD și care poate obține ceva pentru România în Europa. Am dovedit-o în ultimii cinci ani și la fel vom face și în următorii cinci ani. Vom obține fonduri pentru un program numit „Prima Fermă” pentru ca fiecare tânăr care dorește să pornească o fermă să primească 100.000 de euro nerambursabili de la UE. Vom simplifica procedurile pentru accesarea de fonduri europene, vom tăia birocrația Vom obține bani pentru regularizarea Dunării, pentru anveloparea a 500.000 de apartamente de bloc. Vom face lucruri concrete.

Avem, de departe, cea mai bună listă de candidați pentru alegerile europarlamentare. Avem primari care au schimbat fața orașelor lor, avem specialiști, iar în capul listei pe Rareș Bogdan.

Vreți școli, spitale, drumuri ca în Europa? Atunci trebuie să votăm politicieni europeni!”, a declarat parlamentarul european Siegfried Mureșan.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ori asculti ce macane pedeleii vositi ori tragi o basina sanatoasa e la fel,doar ca basina totusi e mai valoroasa.
2
3
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
10
2
Siegfried este un baiat bine educat, bine prrgatit, care ne va reprezenta cu mandrie si competenta la UE.
3
9
Voi deblocati fondurile cerute de Daia. Daca un guvern nu cere banii voi deblocati o sula . O fi PSD incompetent dar nu mintiti ca e trist din partea voastra. Incepeti cu stangu.
7
2
Un om fara moralitate, fara bun simt. Un gunoi dispus sa denatureze si sa puna tara in bete in lupta ptr ciolan si functii pe bani grei. HUAA bai nemernicule !!!!
7
1
Nu cunosc rezultate notabile obtinute de PNL. In afara de lupta ptr putere si foamea dupa bani nu cred ca aveti alt scop. Ne-am saturat de minciuni.
11
4
Faceti contracte cu hingherii de la ovidiu sa omorati caini de vii pentru bani. Sa va fie rusine tuturor primarilor pnl . Doar la furat va sta mintea...localnicii in alt mandat.
9
3
Vai de mama ta, la cate minciuni debitezi la secunda, ingheata Marea Neagra. Basca un traseist politic, basca un tradtor de tara , basca pretenul lui sluga lui Soros. In concluzie esti o ZDREANTA!
11
4
sa ei cormoranu in gura de la Daia.
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218