rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 27 iunie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Siegfried Mureșan: Pentru ce vă cerem votul în 26 mai

Siegfried Mureșan

Subvenţii mai mari pentru fermieri. Fonduri europene mai ușor de atras de beneficiari. Mai multe burse de studiu „Erasmus+” pentru studenţi. O Românie puternică într-un Uniune Europeană puternică. Sunt doar câteva dintre obiectivele noastre, ale Partidului Naţional Liberal (PNL), în viitorul Parlament European și pe care le găsiţi în ProgramulPolitic al PNL pentru alegerile europarlamentare.

În data de 26 mai veți merge la vot pentru a alegelista de candidațipe care o considerați cea mai potrivită să vă reprezinte în viitorul Parlament European. Dar, înainte de a vota, aveți dreptul să știți ce obiective are fiecare partid și fiecare candidat care vă cere votul.

De aceea, noi, PNL, am lansat la începutul acestei săptămâni Programul Politic pentru alegerile europarlamentare. Cu alte cuvinte, misiunea noastră în viitorul Parlament. Ce obiective avem. Ce ne propunem. Cum vrem să îmbunătățim viața românilor prin munca noastră în Parlamentul European.

Considerăm că Programul Politic al PNL este de departe cel mai bun program politic lansat în această campanie electorală.Este cel mai bun în primul rând pentru că s-a lucrat temeinic la el. Este rodul a trei luni de muncă.

În cadrul procesului de elaborare a acestui program ne-am întâlnit cu fermieri, ne-am întâlnit cu oameni de afaceri, de la mari întreprinzători, la reprezentanți ai întreprinderilor mici și mijlocii și tineri antreprenori. Am fost in vizite in fabrici, ne-am întâlnit cu medici, cu profesori, cu cercetători, cu studenți și cu elevi. Am dialogat permanent cu aleșii locali ai PNL, cu primari, cu președinți de consilii județene, cu consilieri locali si consilieri județeni, cu parlamentarii PNL și cu comisiile de specialitate din cadrul partidului.

A rezultat un program politic al PNL care are trei atribute principale: 1. este un program proeuropean, 2. este un program realist și 3. este un program concret.

Un program proeuropean

Este un program proeuropean deoarece noi, Partidul National Liberal, ne propunem continuarea procesului de consolidare a Uniunii Europene.Noi credem că România poate fi puternică doar în cadrul unei Uniuni Europene puternice în secolul 21.

Noi vorbim deschis despre avantajele apartenenței României la Uniunea Europeană și respingem categoric orice tentativă de slăbire, de atacare injustă a Uniunii.

Când vorbim despre avantajele apartenenței României la Uniunea Europeană, cred că este suficient să vă prezint următoarea cifră concretă: de la 1 ianuarie 2007 și până acum, România a primit 52 de miliarde de euro fonduri europene nerambursabile de la Uniunea Europeană. În tot acest timp, am contribuit la bugetul UE cu doar 17 miliarde de euro. Înseamnă că am primit cu 35 de miliarde de euro mai mult decât am contribuit. La fiecare euro alocat la buget, am primit înapoi 3 euro. Aceste fonduri nerambursabile au avut un impact decisiv asupra nivelului de trai actual din țara noastră. După primii 10 ani de la aderare, rata șomajului era în România cu 3,7% mai mică decât ar fi fost dacă nu am fi beneficiat de aceste fonduri europene. Economia României era cu 14% mai mare decât ar fi fost fără fondurile europene. Tot în această perioadă, și acesta este un impact indirect al fondurilor europene, salariul mediu în România s-a dublat și 2 milioane de oameni nu mai sunt expuși riscului sărăciei și excluziuni sociale. Partidul Național Liberal vorbește în această campanie electorală despre toate aceste avantaje ale apartenenței României la Uniunea Europeană fiindcă dorim ca cetățenii României să fie bine informați și să poată lua o decizie în cunoștință de cauză pe 26 mai.

Un program realist

Programul nostru politic este unul realist deoarece tot ce ne asumăm în acest document știm că poate fi îndeplinit și știm cum să îndeplinim. Iar un instrument esențial prin care vom îndeplini obiectivele pe care ni le asumăm acum este apartenența Partidului Național Liberal la ca mai puternică familie de partide politice la nivel european: Partidul Popular European. Europarlamentarii PNL beneficiază de experiență și credibilitate la nivelul Partidului Popular European, la nivelul Parlamentului European și vor ști să obțină beneficii concrete pentru România.

Un program concret

Avem un program politic concret fiindcă venim cu lucruri concrete pentru toate categoriile sociale din România. Un punct central al programului nostru electoral îl reprezintă fondurile europene.Prioritatea zero a Partidului Național Liberal în următorul Parlament va fi simplificarea procedurilor de absorbție a acestor fonduri.

Simplificarea atragerii de fonduri europene

Sunt mulți beneficiari de fonduri europene, fermieri, întreprinzători, oameni din sectorul privat, din ONG-uri și primari, care ne spun că accesarea de fonduri europene a fost prea complicată pentru ei.De aceea, PNL susține aplicarea unui set unic de norme și reguli, adică aceleași reguli valabile pentru toate fondurile europene.De asemenea, vrem să eliminăm completbirocrația de la nivel național acolo unde prezența ei nu se justifică.

Un alt obiectiv al nostru este ca România să primească în următorii șapte ani cel puțin la fel de multe fonduri europene cum a primit în ultimii șapte ani, chiar dacă eventuala ieșire a Marii Britanii din UE va duce la o scădere a bugetului total al Uniunii.

Pentru fondurile structurale și de coeziune, adică principala categorie de fonduri europene, dincare se construiesc autostrăzi, linii ferate de mare viteză și spitale regionale, Comisia Europeană propune României 27 miliarde de euro în următorii șapte ani față de 25 de miliarde de euro cât am avut pentru perioada 2014 - 2020. Dar, în timp ce nouă ni se propun 2 miliarde de euro mai mult, adică+8%, Ungariei și Poloniei li se propun -23%, respectiv, -24%. Noi suntem mulțumiți cu +8%, dar fiți siguri că maghiarii și polonezii vor fi nemulțumiți cu -23%, -24% și vor urma negocieri extrem de dure între guvernele statelor membre ale UE și între europarlamentari. Iar câtă vreme Guvernul României, pe care îl cunoașteți cu toții, este format din miniștri care nu pot negocia nimic bun pentru țara noastră, va reveni în sarcina europarlamentarilor români să influențeze în bine negocierile pentru fondurile europene ce vor fi alocate României în următorii șapte ani.

Creșterea subvenției la hectar pentru fermierii din România

Ne propunem, totodată, sporirea subvenției la hectar pentru fermierii din România până la nivelul mediu al subvenției din țările membre ale Uniunii Europene.

Aproape un sfert din orașele și municipiile României nu beneficiază de rețea de gaz. Noi vom solicita și ne propunem să obținem fonduri europene pentru a extinde rețeaua de gaze până în fiecare oraș din țară și pentru a dubla numărul comunelor din România care au acces la o rețea de gaze.

Tot la lucruri concrete: dublarea fondurilor europene alocate pentru cadastrare, astfel încât să putem finaliza cadastrarea în România.

Mai multe burse „Erasmus+” pentru studenții din România

Vom fi alături de tinerii studenți români care doresc să studieze în străinătate și ne propunem creșterea numărului de burse de studiu „Erasmus" pentru studenții români, de la aproximativ 8.000 burse anual, la 20.000 de burse anual. Vrem ca fiecare student român cu note bune să aibă șansa de a studia măcar un semestru sau un an în străinătate cu ajutorul burselor Erasmus.

Un alt obiectiv al PNL pentru tineri este continuarea Programului „DiscoverEU” prin care fiecare tânăr de 18 poate călători gratuit cu trenul prin Europa timp de până la 30 de zile.

În anul 2018, anul în care eu am fost negociator-șef al Parlamentului European pentru întreg bugetul Uniunii Europene, am obținut în premieră finanțare pentru acest program.

Datorită finanțării pe care am obținut-o pentru „DiscoverEU”, peste 1000 de tineri români au beneficiat deja de acest program. „DiscoverEU” s-a dovedit un succes și vrem să devină unul dintre programele permanente dedicate tinerilor europeni, la fel cum este Programul „Erasmus+”.

Comisia Europeană a propus deja continuarea programului pentru perioada 2014 – 2020, iar obiectivul nostru, al PNL, este ca 40.000 de tineri români să beneficieze de acest program în următorul mandat al Parlamentului European. Dorim ca tinerii români să cunoască Europa, să cunoască realitatea din țările în care vor lucra sau din care vor veni colegii de-ai lor alături de care vor lucra, fiindcă tinerii de astăzi vor lucra cot la cot alături de tineri din Portugalia, din Suedia, din Polonia așa cum vor lucra cot la cot alături de tinerii din Timișoara, din Cluj, din Iași sau din Constanța.

Aderarea la zona euro

Vrem continuarea procesului de integrare europeană.Ne propunem ca, de îndată ce România va îndeplini condițiile tehnice de aderare la zona euro, să milităm pentru a obține cât mai repede aprobarea Parlamentului European pentru aderarea țării noastre la zona euro.

Nu în ultimul rând, vrem ca toate deciziile pe care viitorul Parlament European le va lua să fie bune pentru România, dar evident să fie bune și pentru Europa în ansamblu. Și, de aceea, ne vom gândi la binele României, dar ne interesează, evident, și care este impactul deciziilor noastre pentru Europa în ansamblu fiindcă Europa este casa noastră și, cum am spus la început, cu cât Europa este mai puternică, cu atât România este mai puternică.

Combaterea „fakenews”

Vedem că valorile europene fundamentale, precum libertatea, democrația și statul de drept, sunt atacate în unele state membre ale Uniunii Europene. De aceea, propunem și vom susține înființarea unui mecanism european de supraveghere și apărare a statului de drept în toate statele membre ale Uniunii Europene. PNL susține și înființarea unui centru permanent pentru combaterea știrilor false, a dezinformării și a propagandei, adică așa-numitul fenomen „fakenews”.

Acestea sunt obiectivele de început pe care vi le propunempentru mandatul pe care ni-l veți da în viitorul Parlament European. Ele reprezintă doar punctul de plecare fiindcă, așa cum este normal, în următorii 5 ani vor mai apărea alte provocări și nevoi la nivel europeanpe care nu le putem ști de acum. De aceea, ne propunem să exercităm atribuțiile în următorii 5 ani în condiții de maximă transparență și să comunicăm de fiecare dată obiectivele noastre pe fiecare dosar important ce se va discuta în Parlamentul European.

Comandat de Partidul Naţional Liberal - PNL, mandatar financiar cod AEP 41190007

vineri, 24 mai 2019553
mai mult...Replica
27 iun 00:00ReplicaREVOLTĂTOR! Locuitorii unei străzi din Valu aşteaptă de un an de zile avizul tehnic de racordare la gaze!

Cine nu a trecut prin experienţa branşării la o reţea de utilităţi se poate considera fericit! Documentaţia...1116

27 iun 00:00ReplicaNuclearelectrica a scos la licitaţie un bloc cu 88 de garsoniere în Cernavodă. Primăria vrea să îl cumpere!856
27 iun 00:00ReplicaSupărări cu repetiţie: al doilea an în care medicii de la Urgenţă şi SMURD au de aşteptat după voucherele de vacanţă!793
27 iun 00:00ReplicaPrimarul din Băneasa, CERCETAT pentru AMENINŢARE: A blocat în TRAFIC un consilier!

Primarul din Băneasa, Paul Coliș, este cercetat de către oamenii legii pentru amenințare și împiedicarea sau...2877

27 iun 00:00ReplicaMilioane către firma unui deputat PNL pentru blocul ANL de la 23 August572
27 iun 00:00ReplicaAutorizaţie de construire pentru un bloc cu 9 etaje, în zona Carrefour873
27 iun 00:00ReplicaUn şofer a ÎNCERCAT să dea MITĂ poliţiştilor, în Constanţa!

În loc să suporte consecințele unei amenzi, a preferat să treacă de limitele impuse de lege și să ajungă în...1306

27 iun 00:00ReplicaO femeie din cartierul CET, la 112: 'Alo, mi-am tăiat venele'1165
27 iun 00:00ReplicaDISCIPLINĂ şi STABILITATE! Doi tineri subofiţeri din cadrul ISU Dobrogea, despre perioada şcolii: 'O experienţă frumoasă!'800
27 iun 01:28ReplicaPoliția Năvodari are un nou șef!

La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, miercuri, 26 iunie, s-a desfășurat concursul pentru...3889

27 iun 01:22ReplicaAu continuat cercetările în cazul pescadorului urmărit cu focuri de armă: peste 100 de plase de pescuit descoperite1325
27 iun 01:32ReplicaINTERVENȚIE pe plaja din Faleză Nord: minor la un pas de înec!891
Vremea
31.8°24.2° - 34.3° joi, 27 iunie 2019
cer seninUmiditate: 37%
Vânt: 3.69 m/s din VNV
Presiune: 1015.63 milibari

Loto
6/49158113645
5/4041526323919
joker2311122119
Horoscop
mai mult...SPSportRT
27 iun 01:27SportSimona Halep s-a calificat în sferturile de la Eastbourne

Simona Halep (7 WTA) s-a calificat în sferturile turneului WTA de la Eastbourne, după ce a învins-o pe Polona Hercog...784

27 iun 01:48SportConstanța va găzdui Campionatele Europene de baschet 3x3

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3x3! Super-eveniment în aer liber cu dunkuri...287

26 iun 03:21SportCătălin Gheorghe, campion european la bowling!

Federaţia Română de Bowling anunţă o nouă reuşită a constănţeanului Cătălin Gheorghe! Acesta este campion...505

26 iun 00:00SportSimona Halep a demolat-o pe Su-Wei Hsieh la Eastbourne, în doar 55 de minute

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) s-a calificat fără emoții în optimile de finală ale turneului de la Eastbourne,...559

Local
27 iun 00:00LocalBărbat reținut pentru VIOL: victima ar fi fost abuzată într-un imobil

Polițiștii Postului de Poliție Ceamurlia de Jos, la data de 25 iunie a.c., au fost sesizați de o femeie, în...528

27 iun 01:41LocalPeste 180 de polițiști vor fi delegați la malul mării!

Și în acest an, Poliția Română a anunțat că a luat măsuri suplimentare pentru siguranța cetățenilor,...525

27 iun 01:30LocalPersoană în PERICOL de ÎNEC la Vama Veche

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 25 iunie, pe plaja Bolo din Vama Veche,...686

27 iun 01:42LocalMai mulți pompieri și mai multe puncte de prim ajutor, vara aceasta, pe plaje!

Pompierii au, vara aceasta, mai multe puncte temporare de stingere și mai multe puncte de prim ajutor pe plajele de pe...243

27 iun 01:48LocalȘoferi trași pe dreapta de către polițiștii rutieri, la Constanța

Poliţişti din cadrul Poliției orașului Năvodari, la data de 25 iunie a.c., în jurul orei 18.45, au depistat o...397

27 iun 01:49LocalUn șofer MORT de BEAT a făcut accident rutier cu utilajul agricol pe care îl conducea

Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Cumpăna, la data de 25 iunie a.c., în jurul orei 14.30, au identificat un...1138

27 iun 01:17LocalAccident rutier între Hanul Piraților și Năvodari

...1451

27 iun 01:43LocalLucrări pe strada Baba Novac. Nu parcați în zonă!

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a început lucrările de frezare a carosabilului pe strada...291

27 iun 01:24LocalÎn COMĂ: un tânăr a CĂZUT de la etaj, în timp ce ştergea geamuile

Medicii constănţeni au fost solicitaţi să intervină miercuri, 26 iunie, pe strada I.L.Caragiale, după ce o...2602

27 iun 01:18LocalREVIZIE ANUALĂ: SE OPREȘTE APA CALDĂ ÎN CONSTANȚA!

Începând de miercuri, 26 iunie începe revizia anuală a instalațiilor de apă caldă, în tot municipiul Constanța....1457

Politică
27 iun 00:00PoliticăGabriel Petrea, șeful tinerilor din PSD, explică de ce vrea să fie secretar general

Preşedintele Tineretului Social-Democrat (TSD), deputatul Gabriel Petrea, a declarat miercuri că s-a înscris în...114

27 iun 00:00PoliticăBudăi îi liniștește pe pensionari: De unde vin banii pentru pensiile majorate

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat că bugetul va putea susține creșterea pensiilor, subliniind că există...162

27 iun 20:14PoliticăConsilierii locali din Murfatlar, convocaţi în şedinţă!

Consilierii locali din Murfatlar sunt convocaţi în şedinţă joi, 27 iunie, pe ordinea de zi figurând următoarele...143

27 iun 01:48PoliticăFederaţia Elevilor din România: Guvernul preferă să trateze baronii locali ai partidului cu mai multă atenție decât chiar pe elevii acestei țări

Federația Elevilor din România condamnă adoptarea proiectului de Ordonanță de Urgență de către Guvernul...242

27 iun 01:20PoliticăPlenul reunit al Parlamentului a votat numirea lui Marian Neacşu la ANRE

Fostul secretar general al PSD Marian Neacşu, membru al Pro România, a fost votat miercuri, în plenul reunit al...255

27 iun 01:17PoliticăRenate Weber n-a avut emoții: a fost desemnată Avocatul Poporului

Renate Weber a fost votată, în Parlament, fără emoții, drept noul Avocat al Poporului! Fosta europarlamentară a...302

27 iun 01:20PoliticăŞerban Nicolae e de acord cu un candidat comun PSD-ALDE, dar să fie nominalizat de la PSD

Liderul grupului social-democrat din Senat, Şerban Nicolae, a declarat că este de acord cu un candidat comun PSD - PRO...255

27 iun 02:03PoliticăMesajul lui Tit Liviu Brăiloiu, de Ziua Drapelului!

Mercuri, 26 iunie 2019, sărbătorim Ziua Drapelului Național, simbolul suprem al conștiinței și unității...362

27 iun 01:45PoliticăLiviu Dragnea victorie la CCR, din spatele gratiilor

Curtea Constituțională a dezbătut, miercuri, sesizarea PNL și USR pe proiectul legislativ iniţiat de Liviu Dragnea...700

27 iun 01:31PoliticăConsiliul local din Cernavodă, convocat în ședință ordinară!

Consilierii locali din Cernavodă se vor întruni în ședință ordinară, care se va desfășura joi, 27 iunie a.c.,...304

Monden
27 iun 02:07MondenCeline Dion a ajuns piele şi os din cauza suferinţei!

De curând, însă, Celine a acceptat să acorde un interviu sincer în care a vorbit despre cât de greu i-a fost să...344

27 iun 15:17MondenActor din ”Suleyman Magnificul” ,prezent în România!

Actorul Burak Ozcivit, interpretul boierului Bali Malkocoglu, mana dreaptă a sultanului Suleyman, din serialul...253

27 iun 01:24MondenOtilia Bilionera s-a căsătorit în mare secret!

Celebra cântăreaţă Otilia Bilionera este îndrăgostită nebuneşte, motiv pentru care a acceptat propunerea...348

27 iun 00:00MondenCe bine arată Nicole Scherzinger la 41 de ani!

Nicole Scherzinger arată impecabil în costum de baie! În doar câteva zile, cântăreața împlinește 41 de ani,...183

27 iun 00:00MondenJorje, înconjurat de fete sexi pe yaht!

În cel mai nou videoclip al său, Jorge se lasă purtat de val şi, cel mai probabil, atât căldura verii, cât şi...142

27 iun 00:00MondenCele mai sexy imagini cu Alina Pană! Războinica a făcut furori la malul mării

Alina Pană nu a făcut, nicio secundă, rabat de la senzualitate, dovedind, dacă mai era nevoie, că îşi merită cu...209

26 iun 00:00MondenApril Love Jordan a murit la doar 31 de ani, după o luptă grea cu cancerul

Regina frumuseții April Love Jordan a murit la vârsta de 31 de ani. Tânăra era originară din Filipine și s-a stins...335

26 iun 00:00MondenMaria Dragomiroiu a ieşit la pensie! Ce sumă primeşte artista lună de lună

Maria Dragomiroiu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. Timpul a trecut...533

27 iun 11:22MondenOana Zăvoranu, despre vedetele din România. "Sărăciilor, vă rupeţi în figuri şi îi pupaţi în bot la vrăjeală"

Oana Zăvoranu este dezamăgită de vedetele din showbiz care se dau iubitoare de animale, dar care nu dovedesc acest...179

27 iun 00:00MondenOana Roman a ajuns la spital cu fetița ei

Momente neplăcute pentru Oana Roman. Vedeta a ajuns, aseară, la spital cu fetița ei, după ce aceasta a făcut...193

Mapamond
27 iun 00:00MapamondSUA, Columbia și Chile au încercat ASASINAREA lui Nicolas Maduro

Guvernul venezuelean a anunţat miercuri că a dejucat o tentativă de "lovitură de stat" militară implicând Statele...115

27 iun 02:17MapamondMai multe etaje ale unei clădiri s-au prăbușit, după o EXPLOZIE: 4 PERSOANE, RĂNITE!

Patru persoane au fost grav rănite miercuri, la Viena, în urma unei explozii care pare să fi fost provocată de gaze...2431

27 iun 01:49Mapamond'Regele cocainei din Milano', evadare spectaculoasă dintr-o închisoare din Uruguay

Un șef al mafiei italiene, cunoscut și sub numele de „Regele cocainei din Milano”, a evadat din închisoarea din...418

27 iun 01:25MapamondOrganismele europene de reglementare cer detalii de la Facebook cu privire la proiectul de criptomonedă

Proiectul reţelei sociale Facebook de a introduce o nouă criptomonedă, denumită Libra, a ridicat marţi mai multe...240

27 iun 01:23MapamondAlertă în Marea Britanie: 12 persoane au murit, după ce au intrat în contact cu o infecţie bacteriană rară

Douăsprezece persoane au murit în regiunea britanică Essex şi alte 20 au intrat în contact cu o infecţie...680

26 iun 02:37MapamondDonald Trump anunță că va DISTRUGE Iranul: 'Orice atac iranian va fi urmat de o forţă majoră şi copleşitoare. În unele zone, va însemna ştergere totală'

Preşedintele SUA, Donald Trump, a denunţat marţi reacţia "ofensatoare" a Administraţiei de la Teheran la...683

26 iun 00:00MapamondNava umanitară Sea-Watch, cu 42 de migranţi blocaţi la bord de 13 zile, e un butoi cu pulbere: Captivii vor să spargă blocada italiană

Tensiunea era în creştere marţi la bordul navei umanitare Sea-Watch, care ameninţă să forţeze blocada italiană...244

26 iun 02:30MapamondLogodnica lui Jamal Khashoggi cere o anchetă internaţională privind moartea jurnalistului ucis

Hatice Cengiz, logodnica jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, a solicitat o anchetă internațională în legătură cu...220

26 iun 00:00MapamondArabia Saudită l-a capturat pe liderul din Yemen al ISIS: Au fost folosite trupele speciale

Abu Osama al-Muhajir, considerat liderul filialei din Yemen a reţelei teroriste Stat Islamic, a fost capturat de...284

26 iun 00:00MapamondConsiliul UE defineşte principiile şi priorităţile pentru viitorul sistemelor energetice în cadrul uniunii energetice

Consiliul UE a adoptat marţi un set de concluzii privind viitorul sistemelor energetice în cadrul uniunii energetice,...209

Sănătate
21 iun 23:50SănătateJudecătorii au obligat Finanţele Publice să emită o autorizaţie privind transportul medicamentelor în regim de scutire de la plata TVA!

Fundația Baylor Marea Neagră din Constanța are misiunea prevenirii, tratării și îngrijirii bolilor infecțioase,...695

21 iun 19:37SănătateContractele CJAS Constanța cu furnizorii, prelungite până la 31 iulie

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate anunță prelungirea contractele cu furnizorii, prin acte adiționale....549

20 iun 22:17SănătateÎncă un pas spre înfiinţarea Centrului de reumatologie Constanţa!

Curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța a fost, mult timp, un focar de infecție, după ce clădirile...1193

18 iun 01:40SănătateAproape 2000 de bolnavi la Urgența Spitalului Județean, de Rusalii

1790 de persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul...690

18 iun 01:49SănătateSpitalul de Boli Infecţioase angajează şef laborator analize medicale. Iată ce alte modificări mai pune la cale Primăria!

Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa se află în subordinea primăriei, administraţia locală fiind cea care...960

18 iun 04:10SănătateGRAVIDA LA PLAJĂ. Sfaturi de la medicul ginecolog!

Este vară, temperaturile sunt ridicate și toată lumea ar dori să fie pe plajă, să se bucure de răcoarea apei....1504

15 iun 01:24SănătateEchipamente medicale donate Centrului de Transfuzii Constanța

Echipament nou pentru Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, ce va contribui la creșterea capacității...594

14 iun 02:13SănătateCJAS Constanța atrage atenția medicilor să nu mai ceară ordinul de plată la eliberarea CONCEDIILOR MEDICALE!

Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanța le atrag atenția medicilor de familie dar...4340

13 iun 02:27SănătateDr. Iuliana Botezatu este director interimar la Spitalul CF Constanţa

Spitalul CF Constanţa are un nou director interimar, în persoana dr. Iuliana Botezatu, fosta preşedinte a Comisiei de...1539

12 iun 00:52SănătateAparatură medicală vitală prematurilor, noua dotare a Spitalului Medgidia

Aparatura medicală insuficientă reprezintă una dintre cauzele majore ale mortalității infantile în România, a...1127