REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Siegfried Mureșan: „PSD și Liviu Dragnea, priviți cu îngrijorare la nivel european!”

Siegfried Mureșan: „PSD și Liviu Dragnea, priviți cu îngrijorare la nivel european!”

Replica API 22 iunie 2018 | 00:00 210

Europarlamentarii liberali au cele mai bune șanse de a aduce beneficii României, în cadrul Parlamentului European. Aceasta este opinia europarlamentarului Siegfried Mureșan și, în principal, acesta este și motivul pentru care în urmă cu aproximativ o lună a anunțat că renunță la Partidul Mișcării Populare pentru a deveni membru al Partidului Național Liberal. În schimb, potrivit acestuia, europarlamentarii pesediști au cea mai mică credibilitate la nivelul structurii europene, în mare parte și din cauza liderului lor, Liviu Dragnea.

„PNL este principalul partid de dreapta din România, principalul partid membru al Partidului Popular European. Liberalii vor avea cea mai mare șansă de a face ceva pentru români, în Parlamentul European, căci grupul PSD-ul este izolat în grupul pesediștilor europeni. Credeți că pesediștilor europeni îl privesc fericiți pe Dragnea că folosește toate instituțiile statului pentru a-și salva propria piele? Nu sunt fericiți! Toată lumea din Europa vede următorul lucru: președintele PSD, care este președintele Camerei Deputaților, a fost condamnat, infractor dovedit în procesul anterior, nu este la închisoare doar pentru că a primit condamnarea cu suspendare, acum este și recidivist, ca atare PSD-ul este privit cu îngrijorare la nivel european. Nu vedeți oameni politici serioși să îl primească pe Liviu Dragnea. Nu are credibilitate. De aceea vă spun, nici europarlamentarii PSD-ului, în următorul mandat, nu vor avea credibilitate, nu vor reuși să facă mare brânză.

La fel cum nici europarlamentarii partidelor nou formate, care nu sunt afiliate nici unui grup politic, nu au nicio capacitate de a influența deciziile. De aceea, spun că doar votând PNL, și o spun obiectiv, ai garanția că europarlamentarul pe care l-ai votat poate obține majoritate, poate pune în practică ceea ce ți-a promis”, a afirmat Siegfried Mureșan.

Pe de altă parte, deși susține că încă nu a purtat discuții cu președintele partidului Ludovic Orban sau cu alți colegi cu privire la candidatura sau listele pentru alegerile europarlamentare, Siegfried Mureșan a afirmat că intenționează să participe la competiția internă din partid pentru a ocupa un loc pe lista candidaților la următoarele alegeri europarlamentare

„Nu avem nimic negociat, nici nu președintele partidului, nici locul pe listă, nimic. Ceea ce eu vreau și aștept este ca la alegerile europarlamentare să fim un partid unit, să avem cel mai bun slogan electoral, cei mai buni candidați, astfel încât oamenii să aibă toate motivele să voteze PNL”, a mai adăugat acesta.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne doare cur de Ieuropa ta, Sigfride ! Cum tot acolo ii durerea mare pentru Romania Nu mi recunosctara: dezbinata, saracita, golita de populatie pin la paduri Nici oale si farfurii nu mai producem. Cuiele, suruburile sunt produse de lux ! Iar activistii de partide ii dau cu papagalu si minciunica
0
0
Singura solutie este sa votati miscarea populara si pe presedintele Traian
2
1
uite si pe asta il foote grija de altii, dar el ce a facut pentru tara acolo unde este?
0
0
Dragnea e un cadavru politic ce urmeaza sa fie condus la groapa de tovarasi si pretini
2
2
Sugeti pula impreuna cu wermorel muiandel
3
0
Votati PNL. Dupa ce se vad cu voturile noastre in buzunar le scot la vanzare. Astfel va apare un nou USL.
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920