REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Prefectul Silviu COȘA, ALES VICEPREȘEDINTELE PNL, regiunea Sud Est

Prefectul Silviu COȘA, ALES VICEPREȘEDINTELE PNL, regiunea Sud Est

Replica API 26 septembrie 2021 | 21:59 2004

Silviu Cosa, prefectul Constanței, a fost ales duminică, 26 septembrie, în Biroul Politic Permnent al PNL, în funcția de vicepreședinte al regiunii de Sud Est, în echipa lui Florin Cîțu. Ales în BPN a fost și Bogdan Huțucă, în calitatea de membru.

Silviu Coșa

Silviu Coșa a fost ales cu nu mai puțin de 165 de voturi în funcția de vicepresedinte PNL Regiunea Sud-Est. În cursa pentru această funcție a mai fost Ștefan Ion care a primit 54 de voturi, iar unul singur a fost nul.

Iată ce declara Coșa înainte de alegeri

„Mi-am depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte,regiunea Sud Est, cu gânduri bune, să convingem oamenii că liberalismul este soluția pentru ceea ce se întâmplă în momentul de față și că tot ce se vehiculează în spațiul public e denaturat", a spus, pentru Replica, Silviu Cosa.

Totodată, Coșa a declarat că, dacă va câștiga Florin Cîțu și va ajunge în echipa lui, va rămâne la Constanța, nu va pleca la București.

Coșa și Huțucă, în echipa lui Cîțu

După Congresul PNL, ce a avut loc sâmbătă, liberalii s-au întrunit duminică, 26 septembrie, în Biroul Politic Permanent, pentru a se vota echipa lui Cîțu la conducerea PNL. Printre candidații pentru BPM se află și constănțenii Silviu Coșa, pentru vicepreședinte Regiunea SUd Est, și Bogdan Huțucă, șeful PNL Constanța, pentru membru.

D.B., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exact cum spuneau inainte R.Mazare,N.Constantinescu,D.Fagadau si restul PSDistilor"critica postaci ofticati pentru ca nu au valoarea noastra"asa o sa spuna si asta acum.
1
1
Teai pus la masa porcilor, team pierdut si pe tine
2
1
Sa ne sooga poola sluga asta
5
0
Incompetent, pupila lui Hutuca, inca din perioada in care faceau impreuna manevre la fisc. Vai de noi!
5
1
'Liberalismul este solutia' si el a lucrat toata viata la stat ...
10
1
Sper sa nu mori pe perna ta cosa.
8
1
Recompensa pentru sustinerea lui Cutu alaturi de Wergil Chitac alias wc
13
2
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
12
1
Am facut, o mue la sefu Citu sa l pun pe asta ! Altfel il aveam in coasta pe Lupu! E baiat docil, omul meu din finante cu care am ciugulit atatia ani. Asa ca Chitac si Lupu si au luat o in freza iar eu si Septimiu raman cu partidul meu in max 10 la suta! Septimiu a facut treaba buna, a stat cu ochii pe delegati sa vada sefu ca nu tradam. Sunem niste jeguri
13
1
Un bou, in frunte cu Hutuca si Septimiu! Cum sa pui pe regiune un lake care nu a candidat si nu are nici un merit? Ce natalie a castigat asta in mod direct? O echipa aleasa la acest congres de 2 lei care in mai nu va mai fi. Hutuca i a tras o lui Lupu si Chitac, niste oameni mici cu totii
15
4
De lepadatura ce esti. Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102