REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Silviu GĂREA: CETĂȚENII vor CÂȘTIGA dacă aleg PSD-ul! Video

Silviu GĂREA: CETĂȚENII vor CÂȘTIGA dacă aleg PSD-ul! Video

Replica API 1 decembrie 2020 | 00:06 3703

”Mă simt foarte onorat că din miile de membri ai Partidului Social Democrat am fost nominalizat”, spune Silviu Gărea, candidatul PSD Constanța pentru Camera Deputaților. Deși ocupă un loc nu foarte eligibil, Silviu Gărea și-a făcut un plan de idei, știe cu ce proiecte va merge în Parlament, dacă PSD va întruni numărul necesar de voturi. Care sunt acestea? Ne spune chiar el, în interviul acordat ziarului Replica de Constanța.

Pe ce mizează Gărea în Parlament

Silviu Gărea a fost patru ani primar în Mereni și știe care sunt probleme cu care se confruntă o comunitate. De aici, și-a stabilit și prioritățile în Parlament. În ceea de privește proiectele, dincolo de programe de guvernare, îmi doresc ca din postura de parlamentar să susțin modernizarea României, reașezarea actelor normative care guvernează țara aceasta pentru a avea posibilitatea de a trăi într-un viitor așa cum ne așteptăm cu toții. În mandatul pe care l-am încheiat, din cauza unor condiții specifice am fost obligat să lucrez în câteva compartimente administrative, achiziții publice, stare civilă, registrul agricol, secretariat. Asta m-a obligat să mă lovesc de tot ansamblul normativ care guvernează aceste aspecte și am realizat că ele nu sunt în concordanță unele cu celelalte. Un act administrativ coerent nu poate avea loc fără ca întreg ansamblul să devină coerent și dacă s-ar putea mult mai simplu. Și atunci, dacă tot ansamblul normativ este haotic, aceste reglementări trebuie modificate. Cu foarte mult bun simț și foarte mult echilibru. Asta este menirea Parlamentului”, a spus Silviu Gărea.

Gărea regretă că nu s-a putut întâlni cu alegătorii față în față

Silviu Gărea regretă faptul că nu a putut intra în contact direct cu cetățenii, având în vedere contextul epidemiologic. ”A fost un element de noutate. Densitatea prezențelor în mass-media a fost una cu totul și cu totul specială. Nu am mai putut să ne întâlnim cu alegătorii față în față. Era necesar să facem lucrul ăsta. Pe de o parte cetățenii aveau nevoie să ia la cunoștință de pozițiile fiecărui candidat și pe de cealaltă parte, să ne ferim de boală. Mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să facem chiar și așa să ne ducem campania”, a spus Gărea.

Gărea, nemulțumit de modul în care Guvernul a gestionat situația epidemiologică

În contextul pandemiei, candidatul PSD la Camera Deputaților este de părere că Executivul nu a gestionat foarte bine această situație. ”Se putea mult mai bine de atât. Fiind un element de noutate, al bolii în sine, pandemia a fost dată de un virus nou, nu știa nimeni ce se întâmplă. Ulterior m-aș fi așteptat ca acest Guvern și celelalte structuri să fie mai aplicate, mai coerente în abordarea limitării efectelor pandemiei. Aceste situații de carantinare la nivel local trebuia să fie făcute mai din timp, din vară. Nu au avut o coerență în modul abordării măsurilor de limitare a efectelor în societate. Nu funcționăm la școală, spitalele sunt cum sunt sau nu sunt, cadrele medicale sunt sau nu. Sunt foarte multe lucruri care ar fi putut să fie gestionate mai bine. În opinia mea, cred că s-ar putea evalua și așa. Nu știm ce ar fi făcut PSD. A fost în opoziție, nu a fost la guvernare”, a comentat Silviu Gărea.

Gărea: Nu câștigă partidul, câștigă cetățenii

Întrebat câte mandate crede că obține PSD în Parlament, acest a răspuns: „Clasamentul o să fie așa cum își dorește cetățeanul. Eu cred în Bunul Dumnezeu. Eu îmi doresc ca cetățenii să facă ce-i mai bine. PSD nu poate să câștige nimic. Cetățenii au posibilitatea să-și exprime opțiunile. Așa trebuie într-o democrație. Dacă PSD va întruni un număr mai mare de voturi, cetățenii trebuie să câștige, nu PSD-ul. Dacă ar avea un număr mai mare de mandate în Parlament, mă aștept să continue programul de investiții. Nu câștigă un partid nimic. Cetățenii trebuie să câștige în aceste alegeri. Să redistribuie o parte din această plus valoare către cetățenii care sunt mai puțin favorizați de soartă”.

Mai multe declarații puteți urmă în materialul VIDEO de mai jos. Și tot aici, puteți mesajul lui Silviu Gărea, cu ocazia alegerilor parlamentare, dar și ce transmite românilor, de Ziua Națională.

Video:

Cod Mandatar Financiar PSD 11200020

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614