REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Simion: AUR va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Sportului Eduard Novak

Simion: AUR va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Sportului Eduard Novak

Replica API 24 mai 2022 | 00:05 1015

AUR va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Sportului, Eduard Novak, a anunţat, luni, preşedintele partidului, George Simion.

George Simion

"Vom încerca să avem toate semnăturile pe moţiunea simplă împotriva ministrului Novak strânse până miercuri, să o depunem miercuri", a afirmat Simion, într-o conferinţă de presă.

Deputatul AUR Gianina Şerban a susţinut că ministrul Novak a avut o atitudine "sfidătoare" şi "jignitoare", când nu a dorit sau nu a ştiut să intoneze din Imnul României.

"Aş atrage atenţia asupra atitudinii pe care a avut-o domnul ministru al Sportului, Eduard Novak. Faptul că a fost invitat în emisiune şi nu a ştiut, nu a dorit să intoneze două versuri din imnul României. Consider că este o atitudine sfidătoare şi jignitoare către toţi românii, cu atât mai mult pentru cetăţenii de etnie maghiară. Aşadar, este o scuză pe care o invocă domnul Novak pe care noi nu am înţeles-o şi, în urma atitudinii pe care a avut-o către noi toţi, cetăţeni ai României, grupul parlamentar AUR a pregătit o moţiune simplă împotriva domnului ministru Novak. Îi rog pe toţi colegii deputaţi să semneze această moţiune", a spus Şerban.

Deputatul neafiliat Dumitru Coarnă a anunţat că va semna această moţiune simplă. "Voi semna această moţiune simplă dintr-un simplu motiv - nu pot să admit ca în ţara mea un ministru să nu încerce măcar să gândească despre Imnul Naţional. Nu cred că în altă ţară din zona euro-atlantică, dacă s-ar fi întâmplat aşa ceva, acea formaţiune ar fi rămas la guvernare sau omul ar mai fi fost ministru. Dar, în România, se poate, pentru că acest Guvern, compus din PSD, PNL, UDMR, gestionează extrem de prost situaţia economică, socială, politică", a afirmat Coarnă, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa invatam de la unguri sa fim corecti, farnici, gospodari si "DE CAVANT", da. Oamenii astia vorbesc putin si fac mult. Cum este Clujul, Targu Mures , Oradea.... fata de Constanta ?? Constantenii vorbesc mult si fac putin. Sunt puturosi, hoti, mincinosi, laudorosi.
1
0
este fix pix. a**a este diferenta intre acest papagal rusofil cu aere nationaliste si restu. el crede ca aceasta motiune va avea efect.gresit. e vax albina. daca trebuie demis?da.clar.trebuie deconectati de la butoane gunoaiele udmriste iredentiste si soviniste.dar a**a o facem doar daca iesim in nr imens la vot. peste 70 la suta si udmr este istorie.asa stam in casa si ne conduc ungurii.IESITI LA VOT
0
1
Afara,afara cu ungurii din tara!Sa le dam la mu-mu.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367