REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.2° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
32.2° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Simion: Legea pensiilor, o chestiune pur propagandistică; nu se va aplica niciodată

Simion: Legea pensiilor, o chestiune pur propagandistică; nu se va aplica niciodată

Victor ROTARU 20 noiembrie 2023 | 11:51 803

Preşedintele AUR, deputatul George Simion, a afirmat luni că legea pensiilor, aflată în Camera Deputaţilor pentru dezbatere în comisii şi vot în plen, "nu se va aplica niciodată", susţinând că este "o chestiune pur propagandistică" a partidelor aflate la guvernare, care "pregătesc probabil" ruperea coaliţiei.

Simion: Legea pensiilor, o chestiune pur propagandistica; nu se va aplica niciodataGeorge Simion

"Avem legea pensiilor astăzi, avem multe amendamente depuse, avem o chestiune pur propagandistică, care nu se va aplica niciodată, 40% mărirea pensiilor. Niciodată, ei pregătesc probabil ruperea coaliţiei, să dea vina unii pe alţii că de ce nu s-a putut. Foarte bine, putem să ieşim să spunem 60% mărirea pensiilor pentru că, la fel, nu are fundament bugetar. Opţiunea AUR este creşterea, de această dată, cu un cuantum fix, cu o sumă fixă a pensiilor, pentru că, de fapt, ce se întâmplă, specialii vor primi din ce în ce mai mult procentual cu cuantumul pensiilor şi pensionarilor săraci li se va indexa pensia cu 13%, cu valoarea inflaţiei din luna ianuarie. 13% pentru toată lumea nu înseamnă aceeaşi sumă pentru toţi. Noi vrem aceeaşi sumă, aceeaşi mărire pentru toată lumea şi vreau să susţinem astăzi în Comisia de muncă de la Camera Deputaţilor acest lucru şi să sprijinim diferitele categorii de oameni defavorizaţi, care sunt afectaţi de aceste modificări", a susţinut Simion la o conferinţă de presă.

În altă ordine de idei, el a reiterat programul AUR, ocazionat de manifestările dedicate Zilei Naţionale.

"La sfârşitul acestei luni, începutul lunii decembrie, ne regăsim cu toţii la Alba Iulia pentru manifestările dedicate Zilei Naţionale. Pe 1, la ora 8 dimineaţa, avem tradiţionalul marş care dă startul manifestărilor de la Alba Iulia. Pe 2 decembrie, avem Congresul extraordinar de la Alba Iulia, iar pe 3 vor fi prezentaţi candidaţii la alegerile europarlamentare pentru regiunea aceea a ţării. Până atunci, vor fi diferite manifestări. Şi săptămâna aceasta, şi săptămâna viitoare vor fi prezentaţi noi colegi care intră în AUR să dea pentru ţară, nu să ia pentru ei. Avem de asemenea prezentări ale candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, pe 24 noiembrie la Tg. Jiu, pe 29 noiembrie la Braşov, pe 26 noiembrie la Baia Mare, pe 30 noiembrie la Râmnicu Vâlcea. Participăm cu toţii la Râmnicu Vâlcea, după care mergem spre Alba Iulia. Vom avea un tren, trenul Unirii, expres, din Gara de Nord, din Bucureşti, care merge la Alba Iulia pentru manifestările de 1 decembrie", a transmis Simion, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are votul meu si al rudelor mele, multa sanatate.
1
0
Mai neica nimeni, tu nu renunti la propaganda ta, insiști a comenta orice chiar dacă ești tangențial cu subiectul? Ai ajuns cumva juriul pământului și noi nu am aflat încă? Observ, nai nou, ca atingi probleme care te depășesc și nu putini sunt cei care casca gura la aberatiile tale. Visezi frumos, continua ți visul, În veci nu cei fi votat, Poate dacă te duci din nou lider la galeria din care ai evadat, vei avea un oarecare succes. Nu realizezi sau chiar ești inconștient de faptul ca anumite o persoane se înscriu în partidul rău putinist pentru accederea pe un post de europarlamentar sau parlamentar bine plătit? În cazul unui eșec, pe care l doresc cu toată ființă, vei rămâne singur, un anonim
1
0
Nu stiu cine eshti mai"escule"dar esti un idiot daca vrei sa votezi tozi parlamentari PSDisti PNListi si USRisti care au fugit la A.U.R.asha cum se lauda prostul de Simion.
1
2
se va aplica sa ne pensioneze la 70 de ani. sclavi pana in ultima zi a vietii
5
0
Oricum votez AUR, mariti si cu 120% din partea mea ca tot nu va votez.
6
2
pensiile sunt marite la prosteală, chiar nu intelegeti ca au nevoie de votul vostru? va da un pic si dupa va jumuleste inzecit, ar fi epic sa le dati o lectie, sa nu tineti cont de cine v-a marit pensiile si sa votati pe cine nu se asteapta ei
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712