REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Simion: 'Vom scăpa de acel certificat de intrare la restaurante și în instituțiile publice'

Simion: 'Vom scăpa de acel certificat de intrare la restaurante și în instituțiile publice'

Replica API 18 ianuarie 2022 | 00:13 3749

Co-președintele AUR, George Simion, se teme că partidul pe care îl reprezintă ar putea să fie scos în afara legii. Declarațiile au fost făcute duminică, 16 ianuarie, la Oradea, într-o acțiune electorală.

George Simion

„Ne dau amenzi, ne dau dosare penale şi vor să scoată AUR în afara legii. O să-i lăsăm?”, a întrebat Simion, obţinând un răspuns rostit în cor: „Nu!” „O să încerce să ne însceneze multe, o să încerce să ne bage la puşcărie! Dacă ei mă omoară pe mine să vă duceți și voi peste ei!”, a cerut liderul AUR, scrie stiripesurse.ro.

„Promisiunea pe care v-o facem aici în Piaţa Unirii: pe lângă că am scăpat de certificatul de muncă nazist (n.r.: certificatul verde pentru locul de muncă), vom scăpa împreună şi de acel certificat de intrare la restaurante, în instituțiile publice și la sălile de fitness şi la restaurante. Nu e normal să-ţi ceară vreun act când te duci să faci sport! Mergem până la capăt! Aveţi încredere în voi, în naţiunea noastră, avem un viitor la noi acasă, iar viitorul este al patrioţilor, nu al globaliştilor. Mergem înainte cu Dumnezeu. Doamne ajută!", a spus Simion.

Copreședintele AUR nu a ratat momentul și a lansat o serie de critici și împotriva europarlamentarului Rareș Bogdan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tre sa fi cretin sa ii sustii pe huliganii astia
0
1
bv aur bv george simion
3
0
Oitele de mai jos incolonate la vax inare o sa vada cat o sa ia aur la alegeri si o sa le inghete behaitul
5
1
Si mai multa mooie sustinatorilor acestui partid de rahati cu ochi!
3
6
acest chipurile virus nu exista.exista doar an capul unor fricosi si egoisti!aceasta cacealma a fost introdusa de adunatura g8 si restul guvernelor habar nu au ce se antampla.an viitor legalizarile homo v-or ampanzii tot globul precum cancerul.
6
5
Poti sa ii faci tu un bellis pe furis fara sa te apleci lui Simion.Sa iti dam la mooie.
6
1
Calin Georgescu a fost propus de George Simion si AUR pentru functia de prim-ministru. Trebuie sa va spun, omul a zis clar ca nu crede in coronavirus. Voi realizati pe cine sustineti? Adica o intreaga planeta joaca teatru? El are pe wiki la ideologie rusofilie, care inseamna dragoste fata de Rusia. Tot el l-a chemat pe Dugin din Rusia, care l-a sfatuit sa faca AUR si sa se foloseasca de ortodoxie ca doctrina. Putin a cerut la 12 ianuarie linia NATO sa fie trasa de la NORD la SUD, Norvegia, Danemarca, Germania si Italia. Estul Europei sa fie zona Buffer, ca Ucraina si Moldova. Poor and helpless
10
14
Am o intrebare. Nu poate fi sanctionat rusofilul de George Simion si pentru instigare publica?
10
19
Uncle Fester cu ochii vinetii...
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614