REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Simona Gherghe și-a botezat băiețelul. Micuțul Vlad Ioan are ochi ireal de albaștri

Simona Gherghe și-a botezat băiețelul. Micuțul Vlad Ioan are ochi ireal de albaștri

Replica API 21 ianuarie 2020 | 00:00 559

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu

Simona Gherghe și-a botezat sâmbătă băiețelul în vârstă de opt luni. Micuțul Vlad Ioan a primit taina Sfântului Botez la aceeași biserică din Corbeanca, unde a fost creștinată și sora lui mai mare, Ana Georgia. Iată cât de frumos este feciorul fostei vedete de la Antena 1!

Îmbrăcați super elegant și cu chipurile încărcate de emoții, Simona Gherghe și soțul ei au pășit spre biserica din Corbeanca, alături de copilașii lor: Ana Georgia în vârstă de 3 anișori și Vlad Ioan, de doar 8 luni, care urma să fie botezat. Nașul băiețulul este un prieten apropiat al familiei, care a fost susținut îndeaproape și de nașii Anei, Ionela Năstase și Vlad Petreanu.

foto: arhiva personală

Evenimentul a fost unul cât se poate de discret, la care au participat doar familia și prietenii cei mai apropiați, printre care Daniel Buzdugan, Mirela Vaida, care le-a și cântat invitaților, și Gabriela Firea, alături de Florentin Pandele.

Celebra mămică Simona Gherghe a postat pe rețelele sociale câteva fotografii de la petrecerea de botez, astfel că fanii săi au putut vedea pentru prima dată chipul fiului ei. Micuțul Vlad Ioan este cuminte, blond și are cei mai frumoși ochi albaștri! Imaginea a primit nenumărate aprecieri și cele mai frumoase mesaje din partea fanilor. Simona Gherghe a fost și ea în centrul atenției în ziua în care și-a botezat băiețelul, purtând o rochie lungă, afișând o eleganță rafinată, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma asteptam la un articol ca a slabit oana roman sau ca s-a remaritat dragusanca
1
0
"Celebra mamica"... Auzi, CELEBRA ?! A fost prezentatoarea unei emisiuni de 2 bani, o RUSINE DE emisiune, preluta de alta moldoveanca, madam vaida... !? Despre ce vorbim ?!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367