REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Simona Halep a câștigat trofeul de la Shenzhen!

Simona Halep a câștigat trofeul de la Shenzhen!

Replica API 6 ianuarie 2018 | 13:59 450

Organizatorii de la Shenzhen Open au anunțat că din cauza vremii proaste, a ploii care nu are de gând să se oprească prea curând, s-a decis ca meciul de finală la simplu să fie mutate în interior.

Mai precis, Halep va juca finala la simplu într-o sală închisă, fără a fi posibilă televizarea meciului.

De altfel, meciul la dublu, unde joacă în echipă Simona Halep și Irina Begu, se va disputa tot în sală.

UPDATE 13:15

Halep a câștigat primul set în fața Katerinei Siniakova cu scor 6-1. Setul secund a început de puțin timp, scorul fiind egal momentan.

UPDATE 13:35

Simona Halep a pierdut setul secund în fața lui Siniakova, cu scor 6-2.

UPDATE FINAL

Simona Halep a pus mâna pe trofeul de la Shenzhen, după ce a învins-o, sâmbătă, pe Katerina Siniakova (Cehia), la capătul a trei seturi, scor 6-1, 2-6, 6-0.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu am nici o treaba cu tenisul sau cu machidonii dar ma amuza teribil comentariile scrise aici de cativa frustrati la orice articol despre halep. Bai pule blegi, in timp ce voi tastati aici cu sarg si spor individa aia castiga bani cat nu viseaza neam de neamul vostru. Intr-un final tot voi ajungeti sa sugeti pula machidonilor, e frustrant, nu? eu nu inteleg ce va oftica atat ca aia castiga nush ce cacat..va cere de mancare? Dati bani de la voi, sau ce? PLM, un om a castigat un cacat de meci, ce atata ura pe voi?
2
0
Moarte machidonilor. Ernie abjecta de jegosi, hoti, pupincuristi, stopitori, xenofobi, mai pe scurt subteti niste scursuri! Inpusca-te ca oricum faci umbra pamantului degeaba!
1
3
Neam de zdrente huooo saracilor
2
4
Pana la urma Halep este o jucatoare buna,indiferent de noroiul aruncat de cativa nenorociti fara pic de valoare.
7
5
Oaia nu participa la australian open.Mustaciosul nu poate manari sortii si sfatul e sa stea capra pe perioada turneului.Se pare ca muguruza va ajunge noul nr 1wta.Strategia oitei e sa ciupeasca turnee mediocre dar multe la numar si sa evite dueluri cu sharapova,ostapenko,garcia,etc.
5
6
Ce pula calului o tot promovati pe zdreanta asta fascista si xenofoba de machidoanca?!? Ca doar asa sunt toti jegosii de machidoni! Gandirea asta ar trebui aspru sanctionata, dati in judecata! Pai cum vine asta, ei se dau ca etnici, vrajeli, drepturi, sa nu-i marginalizezi si cand colo ei se unesc in caste, fratii si bisericute si delapideaza, spagi, etc, pana ii gasesc dracul! Daca vrei si tu sa te bagi cu ei, nu.. Nenorocitii dracului! Asta sunt machodonii: xenofobi, fascisti si cu ochii numai dupa furat! Mai ceva ca ciorile!
9
5
Muyutz la mokanei ghiftzi saraci si rupti in cur
2
12
Ce muare mucani de oftica
7
12
Bravo Simone, iarasi si din nou te- ai masturbat pe fetele la toti invidiosii!
5
10
oaia Nu participa la australian open
9
8
Bravo Simona, Hai succes la Australian Open il meriti din plin!!!
16
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367