REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Simona Halep a pierdut în fața Carolinei Garcia, în finala de la Beijing

Simona Halep a pierdut în fața Carolinei Garcia, în finala de la Beijing

Replica API 8 octombrie 2017 | 13:57 236

Noul lider mondial, Simona Halep a pierdut în fața franțuzoaicei Carolina Garcia (locul 15 WTA), duminică, 8 octombrie a.c. Halep a pierdut în două seturi, scor 6-4, 7-6 (7-3 în tiebreak) finala de la China Open.

În ciuda acestui eşec, Simona Halep va reveni de la Beijing ca ocupantă a locului I mondial.

Simona Halep a declarat la finalul meciului că vrea să se bucure de faptul că devine lider mondial, dar că i-af fi plăcut să se încoroneze la Beijing în faţa unui public atât de cald: „Nu pot fi supărată că am pierdut meciul pentru că a fost o surpriză grozavă pentru mine. De mâine voi deveni lider mondial şi vreau să mă bucur de moment. Sigur, voiam să câştig finala, mai ales că am nişte suporteri senzaţionali în China. Vreau să mulţumesc tuturor sponsorilor, echipei mele, familiei mele şi mă voi întoarce”, a spus Simona.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
numai jigodii de persoane pe aici! ce va doare capul ca a pierdut ea? a luat ceva de la voi? ati ajutat o voi cu ceva iar acum v-a dezamagit? ce naiba aveti in cap? rumegus! ea castiga, ea pierde e treaba ei, NU a voastra!!!!!!! nu va place, ok, nu vad de ce nevoia asta a voastra de a o jigni... oricum ea E NUMARUL UNU MONDIAL!!!!! voi cine sunteti?? reflectati!!
2
1
de v-a zapacit. Asiaticii-s mici copii pe langa branzar. Cat despre halepa, ea practica un joc jalnic, la asteptare si la greseala adversarului. Nu cauta niciodata o lovitura decisiva sau care sa destabilizeze adversarul, iar serviciul, serviciul de cele mai multe ori sfarseste in burta fileului. Nu inteleg cum poti sa fii "fan" halep cand fata asta nu arata nimic pe teren, tehnic slaba, tactic slaba, psihic catastrofala.
4
1
Nu stiu cum poti fi no unu fara nici-un Grand Slam castigat. Este o Aberatie. Iar de joc ce sa mai vb.
6
1
A pierdut loaza! Se face de ras! E bine! Ziaristii din occident au de cine sa faca bascalie : no 1 wta halep-kkreaza.Parca e penibil sa faca o tara intreaga de ras o mediocra ce nu-si vede simtul masurii si continua sa dea cu racheta-n balarii chinezesti,mai nou.
8
1
Sacii sunt deja in caruta. Se putea face si un blat la pariuri, sa castige si neamurile ceva.
7
3
Nu are rasa de campioana! Are ceva talent, dar nu are mentalitate de campioana, cred ca banutii o innebunit-o! Felicitari ce a realizat pana acum insa, nu o sa poate mai mult. Daca Serena era activa, nu pupa niciodata locul 1!
8
3
Tasu joaca la pariuri , se cere o ancheta wta asupra tatalui jucator prin verisori si rude.....
11
3
Pierde dupa cota de pariuri. Se merge la sigur.l
15
2
Daca nu o simpatizati pe Simona, ce piacere aveti sa o improscati cu noroi??!! Sunteti niste complexati care nu stiti ce inseamna sa ajungi undeva prin munca voastra!!! Vedeti- va de ale voastre, nu va mai legati degeaba de lume, ca intr- o zi o sa crape ficatul in voi de chiuda!!!
10
15
Tipic mioarei.....
7
11
Pai cum dragi pupincuristi halepieni parca oaia este locul 1 WTA si a luat-o in bot de la nr.15? Va intreb doar asa pentru ca tot va cramponati de faza cu numarul 1! Acum puteti vedea si voi, limbistilor, ca a fi nr.1 in WTA nu reflecta cu adevarat valoarea!
17
14
Materialul a fost postat imediat ieri. Nu stiu de unde ai scos tu ca dupa o ora. Poate dupa o ora ai vazut tu, dar asta nu e problema mea. Incearca cu hate-ul in alta parte.
9
4
Ce jegosi sunteti, Replica! Ieri ati publicat dupa o ora faptul ca Simona a devenit nr. 1. Azi ati publicat imediat ca a pierdut! De asta mai toti cititorii vostri sunt de cea mai joasa speta! Sunt sigura ca cei mai multi nici nu recunoasteti vreodata ca lucrati la o asa fituica nenorocita!
7
19
Stau putin pe locul 1, 1-2 saptamani
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614