REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Simona Halep a postat prima fotografie alături de Toni Iuruc

Simona Halep a postat prima fotografie alături de Toni Iuruc

Replica API 28 decembrie 2019 | 00:00 802

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) se relaxează preț de câteva zile acasă, în scurt timp urmând să reia pregătirile pentru startul sezonului 2020.

Campioana de la Wimbledon 2019 a publicat de Crăciun prima fotografie în social media alături de Toni Iuruc, cel cu care se află într-o relație începând cu acest an. Îmbrățișați și extrem de zâmbitori, cei doi au petrecut Crăciunul alături de apropiații lor.

„Vă doresc Crăciun fericit alături de cei dragi”, a scris Simona Halep la descrierea fotografiei care a strâns aproape 100.000 de aprecieri pe Instagram.

Toni Iuruc ( 40 de ani) este un milionar machedon. În trecut, el a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon în fața Serenei Williams.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mi-ar fi rusine in locul ei sa mai apar in public cu asemenea specimen divortat de doua ori si mai in varsta... dar stelica si ma-sa nu-i spun ?!?
2
0
Cum sa te lasi amagita de un individ carfe are la activ mai multe divorturi plus ca a parasit-o pe mama copilului sau nenascut. Poate sa-i fie tata daca se forteaza . Mi-e m ila de voi , parinti!
4
1
cum plm l-a gsit pe mortu asta , zici ca e lake ...de la butelii .
3
1
Citeste si tu presa si apoi dati cu presupusul de tainuire @Murphy 10.34
7
1
primu care ti-o trage e harap-alb.numai ca aici insul arata a tuciuriu mai degraba.
7
2
I-a spart casa, machedoanca. O sa se desparta de el din cauza alteia.
8
1
Poate o invata tomi pe simo cum se trage benzina prin furtun si cum se inteapa conducta cum se monteaza robinetul si cum se moare de cancer de la inhalarea vaporilor
10
1
Crezi ca ne intereseaza cu cine se reguleaza halep. E DOAR TREABA EI. Ne interesa daca facea vreun act de carirate, o sala de tenis, etc.
14
2
Esti un mare cretin frustrat. Rautatea o sa-ti manance sufletul.
3
11
Adica din ce spui tu acest onorabil om de afaceri este un hot ordinar pe care politia nu l-a dibuit timp de ani de zile,fii atent ca vorbesti despre acei oameni care vegheaza la linistea si ordinea noastra si care ne invita sa apelam la ei daca cunoastem orice fapta penala,tu ai sesizat politia despre faptele astea?.
9
6
Stere are mentalitate de interlop . Decat un ginere educat si scolit mai bine un hot de benzina din conducte si traficant de alcool. Degeaba fam. Halep a cunoscut lumea buna tot c!pani salbatici raman.
21
5
In spatele frumoasei povesti de dragoste zace un calcul economic bine ticluit, specific etniei din care provin cei doi hidrocefali. Un sot la second-hand, putin uzat, cu kilometraj redus si tinut numai in garaj, este mult mai rentabil versus un tinerel avid de viata buna. Nea Stere stie ce face.
25
2
Taie frunza la caini ,si sparge seminte .
16
3
natie de degenerati se marita intre ei ,in tot neamul lor n-a gasit nea stere un makedon mai tinar si ne divortat de 2 ori ?oare de ce l-au lasat makedoancele alea ? sa nu se piarda averea astia se marita intre ei .becali e maritat cu verisoara lui . de aia ies mici cracanati si urecheati si ele cu curul mai aproape de pamant decit de cap .asteptam divortul cit de curind
31
3
Mentalitati feudale, in plin secol douazecisiunu.
36
2
Simona merita mai mult !---un baiat ne casatorit de 2 ori si mai de seama ei ! Dar gusturile nu se discuta !----Intrebare ----el ce activitati are de face milioane ?
28
2
daca Tiriac era cipan cu el se marita
41
4
Simona este o fata frumoasa si inteligenta. Si campioana ! Isi merita bani din cont, a tudit pt ei, fara sprijin din partea statului. Bravo ei ! Traditiile inapoiate ale makidonilor nu-i fac bine! O fata atat de umblata si emancipata isi putea alege orice barbat, nu profitorul asta, urat si prost. Toti il prezinta ca...milionarul makidon! Zau asa!? Formula, ceruta de el, demonstreaza ca e frustat si, sanki, nu baleste la banii Simonei! Mars ma, la munca! Stiu fetele alea de ce ti-au dat un sut in cur, numai nea Stelica, nu ! Lasa-ti fata'n pace cu mentalitatea voastra expirata, de " incuiati"
31
4
pacat de simo sa ia un gigolo care sare din floare -n floare cine garanteaza ca a 3 a oara isi va tine furamantul,,....pina cand moartea ne va separa ????
27
3
stelica arata mai tanar decat iubitul... unde mai pui , ca individul are si doua divorturi la activ... sa vina oare si al treilea...?!? o avea sula mare individul , dar trebuia sa fie si fata asta mai atenta pe cine isi alege partener de viata. pacat de bunica-sa aia care ne explica cum se intalnesc si se aranjeaza nuntile la machidoni... ce rusine ! de trei ori mire , golanul asta sigur vrea sa-l intreaca pe tariceanu...
25
2
tatal este cel care alege ginerele iar fata trebuie sa se supuna vointei tatalui. uitativa-la cupsa si sotia sa elena..
24
2
Sa fie sanatosi amandoi cu toate ca Stere a ales ca fata lui sa fie a treia nevasta asta daca o sa fie pentru ca asa este la machidoni si tigani care se trag din indieni tatal alege fata se supune,nici cu munca nu se omoara astia,mache se gandesc cum pot sa fure tara,tigani mai prosti se uita la alte maruntisuri dar acum cu democratia s-au facut si astia pesti sau interlopi.
32
4
ce vroiati sa ia?.. un chinez?...
13
6
Arata mai batran ca nea Stere! Probabi si este! Dar fiind cam de aceeasi varsta face echipa buna cu tata socru!
31
2
In comunitatile tribale ginerele este ales de tata
43
6
Ai noroc la bani dar nu si in dragoste
27
2
este papp cipan
23
4
Bai, cipanul asta e mai urat decat trei magari la un loc ! Simona, chiar esti fraiera .
29
5
In aceasta forografie,el vede lucrurile mai departe, in perspectiva,mai putin langa el .Ea pare ca e la adapost, in siguranta, protejata...Sunt alegeri in viata , asta e doar o poza si atat.
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369