REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Simona Halep a primit cea mai înaltă distincție din partea Patriarhiei Române: ”Mulțumesc lui Dumnezeu, mă bucur că sunt româncă!”

Simona Halep a primit cea mai înaltă distincție din partea Patriarhiei Române: ”Mulțumesc lui Dumnezeu, mă bucur că sunt româncă!”

Replica API 19 iulie 2019 | 00:00 404

Simona Halep (4 WTA, 27 de ani) a fost decorată ieri la Patriarhia Română cu Ordinul „Crucea Patriarhală” pentru mireni. Distincția a fost oferită de Patriarhul Daniel. Este cea mai înaltă distincție acordată de Biserica Ortodoxă Română pentru mireni.

„Simona este pentru mulți tineri astăzi un simbol al hărniciei, perseverenței și speranței. Ne bucurăm să scoatem în evidență că toate realizările domniei sale sunt expresia talentului cultivat prin efort susținut, prin efort constant.

Pe lângă toate acestea însă, Biserica, dragă Simona, prețuiește foarte mult faptul că mărturisiți în public prin semnul Sfintei Cruci credința creștină ortodoxă și prin aceasta arătați că reprezentați cu fidelitate poporul român credincios, jertfelnic și talentat”, a spus Patriarhul României, potrivit basilica.ro.

Simona a reacționat și ea: „Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit și pentru familia în care am crescut. Mă bucur că sunt româncă, mă bucur că sunt pe acest pământ și sper să bucur cât mai mulți oameni și copii, să-i inspir să reușească și ei ceea ce-și doresc. Slavă Domnului și Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți!”.

Simona a fost primită de Patriarhul Daniel în jurul orei 12:00. Alți doi români au mai primit de-a lungul timpului Ordinul „Crucea Patriarhală” pentru mireni: Constantin Bălăceanu Stolnici și Traian Băsescu.

Aceste distincții vin în urma triumfului Simonei de la Wimbledon, unde a învins-o în finală pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar crucea matii de pidosnic ti-a ramas ai
3
2
stau si ma intreb cat o fi cerut securistul asta de la Simona ptr cutia milei ca nu degeaba a chemat-o sa ii dea crucea stati linistiti
3
2
Manca o ar tata de fata ambitioasa!!! Mi e drag de ea, dar este uratica foc
3
1
Simona e tare de tot. Asta trebuie sa accepte toti ! Si cei care au boala pe etnia ei de cacat !!! Da ce cauta langa ea securistul si turnatorul dovedit si muist ??? Muie cu cacat daniele !!! Cu mult cacat !!!
5
4
Nu am nimic cu aceasta sportiva,dar zici ca a salvat Romania din razboi..las-o naibii,joaca tenis nu salveaza copii de la moarte..mi se parecpenibil,iar toti lingaii aia patetici gen Preafericitul se baga in seama...trist...
5
2
Bineinteles ca in Romania s-au premiat mereu muschii si nu mintea pentru ca atata ii duce capul pe romani!
7
3
Constanta nu o anghite
9
7
Bine ca Simona nu mai este minora ca de la un timp la bulangii astea le plac numai minori minore
3
4
Daniel este cel mai de succes om de afaceri din Romania asa ca pentru el mare sportiv inseamna sportiv cu bani,nu mai incepe si tu cu campioni mondiali si olimpici ca ametesti omu de cap cu atati campioni.
4
2
Pe Petrov l-au si binecuvantat. De mai multe ori. Men in Black. Dresses.
1
2
sunt fan Simona, dar ma deranjeaza faptul inexplicabil- cum aceasta biserica binevoitoare de altminteri nu a remarcat sportivi de elita, cu merite mult mai mari decat Simona?- Ma dezgusta reactiile acestea
9
6
Felul in care sleata de barbati purtatori de rochii se insinueaza in orice gen de succes romanesc este deja de notorietate.
12
6
doua hahalere!
8
8
Ce se baga in seama zdeanta asta de bulangiu ??
7
7
Deci Petrov a primit si el crucea....
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218