REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Simona Halep a revenit în România, s-a supărat și a plecat în timpul interviului de pe aeroportul Otopeni

Simona Halep a revenit în România, s-a supărat și a plecat în timpul interviului de pe aeroportul Otopeni

Replica API 25 aprilie 2019 | 00:00 466

Simona Halep (27 de ani, locul 2 WTA) a revenit ieri în țară, după ce s-a retras de la turneul de la Stuttgart.

Pe aeroportul Otopeni, Simona Halep a apucat să vorbească un pic despre accidentarea din Fed Cup, în setul 1 al meciului epic câștigat în fața Carolinei Garcia. Apoi, a avut loc un moment tensionat.

„Sunt doar obosită. A fost o săptămână grea la Fed Cup. Am mici probleme la șold după căzătura din meciul cu Garcia. Dar am timp de recuperare și de odihnă”, a declarat Simona Halep pentru ProTV.

Întrebată apoi de reporter „Sunt compromise și celelalte turnee?”, Simona Halep a părut deranjată, considerând că deja oferise răspunsul, și a plecat brusc, fără să mai spună ceva.

Pentru Simona Halep urmează turneele de la Madrid (3-14 mai), Roma (13-19 mai ) și Roland Garros (26 mai - 9 iunie).

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum nu castiga se inbolnaveste brusc exact ca draknea psd istul
0
0
Nu o mai criticati face cinste Romaniei
2
4
Este, mai jos, o panarama semidocta, care s-a legat de comentariul meu: "intoarcete in grota ta" imi recomanda persoana care se agita degeaba, precum Pepsi. Draga persoana prostuta, este dreptul meu sa comentez despre orice persoana publica. La orice ora si prin orice canal media. Cand vrei sa pui la punct pe cineva, asigura-te ca o faci in cunostinta de cauza si intr-un mod impecabil dpdv al exprimarii. Altfel, ca in cazul tau, esti de un penibil gigantic! Sictir si ascunde-te la loc sub piatra!
5
2
Nu v-am zis eu ca o ciobanca si o mizerie umana ? Ea a insistat ca eu sa fiu data afara din echipa de Fed Cup !
6
5
SBANEADZA POPOPOLI,,,OIA TOT OAIE RAMANE.
6
10
..iobagii astea care comenteaza nu vad ca ,Simona a jucat doua meciuri cu Franta cu prestatie ireprosabila.Daca prestatia celorlalte fete ar fi fost la fel , bateam Franta.
15
6
Ca are niste probleme in ceea ce priveste gestionarea imaginii,este o poveste mai veche.Dar daca privim rezultatele de anul acesta din FedCup din meciurile cu Cehia si Franta,vom vedea ca Simona Halep a adus Romaniei patru victorii din cinci!Imaginea este asa cum este,dar rezultatele raman!
14
5
Sbaneadza regina tenisului mondial
7
7
Treziti-va dracului odata la realitate si incetati sa-i mai dati limbi unei pseudo jucatoare de tenis!
6
19
cine pana mea se uita la Nasia Hexpress? Ai timp liber ... in rest, despre Halep, si prostul si desteptul se mai supara din cand in cand pe sat, e problema ei, jocul ei, pauza ei, banii ei ... sau nu-s banii ei? Who cares ...
5
4
Ati vazut la Asia expres ca un indian a asociat Romania cu Simona Halep.Asa este cunoscuta tara in lume, nu cu Dragnea, Tariceanu, Ciolos si care or mai fi.
19
9
Ce mai vreti de la aceasta copila ?--e o supersportiva care face ce poate ptr tara asa ne mai stie si pe noi lumea de bine ca in rest numai hoti criminali --Un parlamentar englez a cerut brexit din cauza infractorilor romini --cr rusine ptr noi --iar noi ne batem joc de valorile sportive
17
7
Esti prea prost si prea frustrat, ca sa poti comenta ceva de un super sportiv! Intoarcete in grota ta si ramai la nivelul neanderthalian!
19
8
Baietii din tribuna sa fie mai energici !
11
3
Ce patrioti sunteti voi mai postacilor !
11
11
Tantaroaica bazaitoare si cam prostuta. Acum arata ca este si needucata si cam nesimtita. De ce o bagati in seama? De-aia i se urca la capul ala urat de capcaun Shrek. Eu, cand vad un articol care incepe cu numele ei, trec rapid mai departe. Nu ii urmaresc meciurile sau evolutia, nu ii citesc parerile, ma doare-n cot de existenta ei! Na!
18
22
Pai a zis ca are timp sa se refaca. Deci nu e compromis nimic. Ciocneste si ea oua de paste se reface si o ia de la capat. Dar oboseala a enervato si nu a avut rabdare sa tot explice. Acum poate are si ea ceva dreptate.
17
7
Asa sunt cu galacticii astia, au un intelect peste medie, chiar daca vorbesc engleza cu un accent infect, dar se respecta, si nu vorbesc cu prostii, dar accepta prostii din categoria pupincuristi.
14
16

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218