REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Simona Halep a venit acasă. Primire de gală pentru campioana de la Wimbledon 2019: „De fiecare dată mă întorc cu drag în România”

Simona Halep a venit acasă. Primire de gală pentru campioana de la Wimbledon 2019: „De fiecare dată mă întorc cu drag în România”

Replica API 16 iulie 2019 | 00:00 401

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a revenit în România cu trofeul de la Wimbledon, mai exact o replică mai mică a originalului. Avionul care a purtat-o pe Simona de la Londra la București a aterizat pe aeroportul Otopeni la ora 17:15.

Îmbrăcată lejer, într-un costum sport complet alb, Halep a fost așteptată de zeci de jurnaliști. Din comitetul care a întâmpinat-o chiar pe pistă au făcut parte ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, președintele FRT Ion Țiriac, președintele COSR, Mihai Covaliu, și Ilie Năstase. Nasty a fost primul care a îmbrățișat-o pe campioana noastră.

Simona a fost primită apoi în Salonul Oficial, unde a oferit primele declarații de la sosire.

Declarațiile Simonei

„Nu o să mă repet, dar aș vrea să mulțumesc familiei pentru tot sprijinul pe care l-am avut de când am început să joc tenis. De asemenea, tututor antrenorilor pe care i-am avut de la 4 ani și jumătate. Echipei mele, formată din oameni extrem de deosebiți. Le mulțumesc fanilor, tuturor oamenilor care îmi transmit gânduri bune.

Bineînțeles, există persoane speciale în viața mea. Doamna Virginia Ruzici a fost alături de mine acum zece ani. A crezut că voi ajunge foarte sus. Darren Cahill, care m-a învățat să cred în mine, să cred că pot câștiga pe cele mai mari arene din lume.

Domnului Țiriac îi mulțumesc pentru toate sfaturile acordate. Dure, mai puține, dure, m-au făcut să mă cred capabilă că o pot bate chiar și pe Serena într-o finală de Mare Șlem. De fiecare dată mă întorc cu drag în România!”.

„Gheorghe Hagi a fost modelul meu de mică, m-a inspirat, dar nu am avut neapărat o legătură directă”

„Nu sunt multe țări care au șansa să aibă un teren de iarbă. E greu când ești copil să visezi că poți câștiga la Wimbledon. Sper ca această victorie să fie o inspirație pentru copii. Să creadă în ei și să nu cedeze niciodată!” - Simona Halep

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uite maimuta!!!!
0
2
Bravo SIMONA
2
0
Bravo Simona !!!
3
0
Mai facem un bloc,mai distrugem si noi niste vestigii romane
2
2
va comportati de parca a coborat Dumnezeu pe pamant! iar ea nu este decat o oaie mingiucara!
3
5
ai draku as tragio pe morcov ,,
2
3
Sictar tini muistule. Ti ai draq de specie de hoti si koorve
5
5
Fir-ar sa va fie cu Rio vostru. De ce nu v-ati dus voi la Rio daca sunteti asa capabili. Toti stiu ca pentru cei din tenis, olimpiada nu e foarte importanta deoarece au atat de multe alte competitii unde-si pot reprezenta tara. Nu e ca la sporturile mici unde Olimpiada e un loc in care sa te faci remarcat. Dar de troli tot troli raman.
6
2
Si la rio ai fugit cu drag de Romania
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614