REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Simona Halep - Ajla Tomljanovic 4-6, 6-3, 6-3. Liderul WTA revine perfect după o zi de ploaie și închide meciul în 3 minute

Simona Halep - Ajla Tomljanovic 4-6, 6-3, 6-3. Liderul WTA revine perfect după o zi de ploaie și închide meciul în 3 minute

Replica API 16 august 2018 | 00:00 169

Simona Halep (1 WTA) a trecut de australianca Ajla Tomljanovic (58 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-3 și va juca în turul următor împotriva unei alte jucătoare de la Antipozi, Ashleigh Barty (16 WTA).

Duelul dintre cele două a început joi dimineața, la ora 03:40, cu aproape două ore mai târziu decât ora preconizată inițial. Ploaia și-a făcut de cap și la Cincinnati, iar fanii Simonei au avut de așteptat până să-și vadă favorita ieșind pe teren.

Primul set nu a decurs însă în maniera în care Simona Halep ne-a obișnuit în finala de la Montreal, câștigată superb în fața lui Sloane Stephens (3 WTA). Iubita lui Nick Kyrgios a început excelent meciul, a salvat 5 mingi de break ale româncei, pe care a supus-o la presiuni imense la retur.

Tomljanovic s-a desprins pentru început la 4-1 și a închis în cele din urmă setul cu 6-4, chiar dacă Halep reușise la un moment dat să-și ia break-ul înapoi. Serviciul jucătoarei noastre nu a mai făcut minuni la fel ca săptămâna trecută, iar Simona a clacat la 4-5 și a pierdut prima manșă.

Actuala variantă a Simonei Halep e concepută însă pentru reveniri miraculoase, iar problemele de concentrare și lipsa încrederii în momentele dificile nu mai sunt de mult atribute ale jocului său. Cu excepția unor ezitări din cel de-a doilea game al secvenței secunde, Halep a fost imbatabilă, a făcut 3 break-uri și s-a impus cu 6-3, trimițând meciul în decisiv.

Jucătoarea noastră a acuzat dureri la spate pe durata meciului, probleme care au incomodat-o clar la serviciu. De altfel, Simona a comis nu mai puțin de 9 duble greșeli.

Setul 3 nu a început însă așa cum ne-am fi dorit. Australianca a început ca din tun, i-a lăsat Simonei doar 2 puncte și s-a distanțat imediat la 3-0. De acolo, Halep a fost magistrală! Nu a lăsat partida să-i scape din mâini, a câștigat 4 game-uri consecutive și a trecut în avantaj, moment în care ploaia și-a făcut din nou apariția în orașul din statul Ohio.

După lungi amânări, partida a fost reluată la ora 22:20, și a durat doar 3 minute. Simona a reușit rapid break-ul grație unui passing splendid de backhand. A servit apoi impecabil, asigurându-și calificarea în turul III. Acolo o așteaptă o altă jucătoare de la Antipozi, Ashleigh Barty (16 WTA), jucătoare pe care Halep a învins-o fără emoții săptămâna trecută în semifinale la Rogers Cup.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este mancatul de kkt despre cineva care are rezultate pe munca lui si sa pupe in fund pe unul care doar creeaza niste aparente! Multa bafta in continuare Simona si lasa dobitocii sa faca in continure ce le place mai mult adica, sa manance kkt!
2
1
Bravo , felicitari ai demonstrat inca odata celor care scuipa venin la adresa ta , ca esti cu adevarat o mare campioana !
2
0
Doar daca esti rau intentionat sau prost nu poti recunoaste meritele cuiva atunci cand castiga...
4
0
felicitari simona!!!
5
1
Pe langa regi,regine...etc.. avem si frustrati ca asa e in tenis!
4
2
In tara asta a noastra avem numai - regi, printi,briliante regine -..etc
3
2
Regina tenisului mondial
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218