REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Simona Halep, anunț îngrijorător: 'Am 4 hernii'

Simona Halep, anunț îngrijorător: 'Am 4 hernii'

Replica API 2 decembrie 2020 | 00:00 1689

Anul 2020 a fost unul pe plus pentru campioana noastră. Chiar dacă nu a reușit să câștige vreun Grand Slam, Simo a rămas la cel mai înalt nivel, impunându-se la Dubai, Praga și Roma.

Viața unui tenismen e extrem de complicată și e foarte greu să te menții în vârf, astfel că Halep se află printre primele 10 din lume de aproape 8 ani e o performanță incredibilă. Mai ales în condițiile în care problemele fizice au sâcâit-o mereu. Numărul doi mondial a dezvăluit că a avut probleme cu coloana din adolescență, iar acum trebuie să gestioneze 4 hernii de disc, care, uneori, îi dau dureri puternice, mai ales în timpul meciurilor.

"Cel mai greu moment din cariera mea a fost când a trebuit să abandonez un meci din cauza durerilor. Se întâmplă să intri pe teren cu dureri, pe o scară de la 1 la 10, de 2, iar după câteva minute să ajungi la 8. Nu poți să mai controlezi nimic, e cumplit și frustrant.

E un sport solicitant tenisul, rotațiile pe care noi le avem în tenis sunt foarte riscante pentru coloană. La 17 ani, am avut prima problemă la spate. Mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc. Am în jur de patru hernii, nu sunt ușor de gestionat. Permanent am o durere, e greu", a spus Simona Halep la ProTV.

Marian Lupu, noul preparator fizic pentru Simona Halep

Simona Halep și-a întărit stafful cu Marian Lupu, un preparator fizic cu un CV deosebit. El a activat mai mulți ani la echipele naționale ale României, pentru ca în sezonul 2018-2019 să i se alăture lotului FCSB-ului. Echipa a avut mari probleme cu accidentările în acea stagiune, iar conducerea l-a scos pe Lupu "țap ispășitor".

Dezamăgit de incompetența celor de la echipa din Berceni, Lupu a plecat și a decis că nu va mai lucra în fotbal. Acum, specialistul de 49 de ani vrea să o ajute pe Simona Halep să aibă un sezon 2021 cât mai bun și i-a întocmit deja programul pe care trebuie să îl urmeze în luna următoare.

Halep are ca țintă pentru începutul de an Australian Open, turneu transmis în direct de Eurosport și unde marea noastră campioană a jucat o finală (pierdută, dramatic, cu Wozniacki, în 2018), conform eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mias pula in rasa voastra de FUTALAI DA KAPRE!!
0
0
e bine spus, va las... n ai cu cine, ma...
1
2
Prin zona..
2
5
Normal k ai hernie de ovare! TEA DESELAT PULARAUL ALA AL TAU tony CIURUC SLOBOZILASH IN NASUC
3
4
Iar ai aparut OAIE PROASTA HALEPRO HALEPUTzA KAP DE OYTA cu MUYAN DE KAPRITZA CU ROCHITA si BENTITA si FUSTITA!! Futuva rasa on KUR de violatori da KAPRE
3
4
N-ai vrea tu sa-ti pupi in cur oaia in continuare si sa ne lasi pe noi in pace cu accesele tale de moralitate?!
8
3
Ramane cum am spus anterior Pare ca i greu pentru unii sa inteleaga subiectul dar de unde nu e nici Dumnezeu nu cere
4
8
Bai prostule S.Halep a tras pentru ea nu pentru Romania,ai uitat cum a refuzat sa participe la ultima editie a Jocurilor Olimpice"cica ii era frica de tantarul ZIKA ea care se trage din neam de tantari". Eu ii doresc multa sanatate dar sa nu inceapa cineva cu patriotismul Simonei Halep caci chiar S.H.a spus in repetate randuri ca ea ii datoreaza totul familiei,Romania ca tara nu a facut nimic pentru ea.
10
5
Comentarii de idioti E clar ca nu meritam fata asta Ma mir ca nu se retrage intr o tara civilizata Bravo Simo succes si sa te fereasca Dumnezeu de prosti
7
8
lasa ca ai bani dsstui fa,nu ta mai plinge si nu mai betona plaja.stiu. a nu va duce mintea pe voi machidonii decit la ciorditdar uita.te si tu in jur cind esti pe la concursuri cum arata orasull,si cum arata cta,fraiero!
6
6
La mai multe hernii sa scapam dracului de tine!
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614