REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Simona Halep anunță că și-a găsit antrenor: 'Mi-a fost recomandat de Darren Cahill'

Simona Halep anunță că și-a găsit antrenor: 'Mi-a fost recomandat de Darren Cahill'

Replica API 15 ianuarie 2019 | 00:00 163

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a vorbit, la conferinţa de presă de după meciul câştigat cu Kaia Kanepi în primul tur de la Australian Open, despre relaţia pe care o are cu Darren Cahill, conform stiripesurse.ro.

Antrenorul australian îi stă aproape la primul Grand Slam al anului şi a anunţat că Darren i-a recomandat, deja, un alt tehnician.

Halep şi Cahill nu mai colaborează de la finalul anului 2018, dar strategul de la Antipozi nu a putut sta departe de jucătoarea noastră. Totuşi, o diferenţă se simte: "Ciudat şi dificil", a răspuns Simona, când a fost întrebată despre cum vede acum situaţia, când Cahill nu-i mai stă în lojă.

Ajutată de Cahill şi de Florin Segărceanu, Halep şi-a dat seama că lucrurile nu se întâmplă ca atunci când îl avea alături pe antrenorul australian, motiv pentru care a anunţat că după Australian Open va da startul căutărilor pentru un nou antrenor cu nume, având deja o propunere de la Darren Cahill: "Însă e prin preajmă, mă mai ajută cu sfaturi şi a fost de câteva ori la antrenamentele mele.

Îi mulţumesc că e aproape de mine. Suntem prieteni buni, chiar dacă nu mai avem o relaţie antrenor-jucătoare. Când a venit la antrenament, am simţit că e tot antrenorul meu. Nu a fost nicio diferenţă. E greu să nu mai facă parte din echipa mea. Cu siguranţă, e greu fără antrenor la acest nivel. Am nevoie de unul, vom vedea după turneu.

Suntem prieteni, nu se pune problema să revină. Am stat patru ani împreună, e alături de mine. Contează că e pe aici, prin jur, vorbim, mă mai sfătuieşte, dar nu e antrenorul meu. Nu se pune problema! Darren mi-a recomandat un alt antrenor şi o să ţin cont de sfatul lui. Nu pot spune cine e pentru că n-am discutat cu el", a transmis liderul mondial la conferinţa de presă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu o antreneaza fra.su
1
1
Noul antrenor va fi nea Puiu
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614