REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Simona Halep ar putea deveni cadru didactic asociat al Universităţii Ovidius

Simona Halep ar putea deveni cadru didactic asociat al Universităţii Ovidius

Replica API 14 iunie 2014 | 00:00 356

A semnat în Cartea de Onoare a instituţiei

A semnat în Cartea de Onoare a instituţiei

Pentru performanţele obţinute la turneul de la Roland Garros, Simona Halep a fost premiată vineri de reprezentanţii Universităţii "Ovidius", la sediul rectoratului din Campus. Constănţeanca a fost întâmpinată de oficiali cu un buchet frumos de flori, o medalie, dar şi cu o diplomă de excelenţă în semn de recunoştinţă. Simona a declarat jurnaliştilor că nu va petrece mult timp acasă, întrucât trebuie să se pregătească pentru turneul de săptămâna viitoare.

Reprezentanţii Universităţii Ovidius au invitat-o, vineri, pe Simona Halep, la sediul unităţii de învăţământ din Campus, pentru a-i înmâna o medalie şi o diplomă de excelenţă pentru performanţele obţinute în turneul de la Roland Garros. Vizibil emoţionat, rectorul interimar, Ion Bordeianu, a ţinut să-i transmite Simonei câteva cuvinte. "Sunteţi o personalitate în sport şi sunt foarte emoţionat. Aţi fost o studentă de valoare a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. Vă aşteptăm şi pe post de cadru didactic. Vă mulţumesc pentru vizită", i-a spus Bordeianu. "Şi pentru mine este emoţionant să fiu aici. Mă bucur foarte mult că fac parte din acest cadru şi sper să rămân şi în viitor, după tenis. Este oraşul meu de suflet, locul meu de suflet şi, cu siguranţă aici mă voi intoarce", a răspuns Simona, care a semnat în Cartea de Onoare a universităţii. "Este un moment foarte frumos pentru mine, mi-am dorit să fiu aici, la această facultate. Mă bucur să cunosc oameni, să fiu alături de constănţeni. Este un moment deosebit", a mai continuat tenismena, precizând, totodată, că diploma şi medalia obţinută dn partea oficialilor Univesităţii le va pune la loc de cinste, în vitrina sa cu trofee. Ion Bordeianu i-a adus la cunoştinţă campioanei că va propune Senatului Universităţii să-i acorde titlul de cadru didactic asociat. De asemenea, i-a propus ca, atunci când se va retrage din carieră, să se reîntoarcă la Facultatea de Fizică şi Sport, însă nu în calitatea de student, ci de cadru didactic. "În sufletul meu, doresc lucrul acesta şi vom vedea cât voi juca, ce voi face după. Dar, cu siguranţă, este una din dorinţele mele", a declarat constănţeanca. Întrebată de jurnalişti dacă va merge la plajă, aceasta a afirmat că nu are timp, întrucât trebuie să se pregătească pentru turneul de săptămâna viitoare. Totodată, Halep a mai precizat că mai are multe de realizat. Printre cele mai importante este câştigarea unui turneu de Grand Slam, dar şi să vorbească mai bine limba engleză. "Îmi doresc să câştig un turneu de Grand Slam, dar nu este uşor. Am fost aproape, dar mi-a scăpat printre degete. Vreau să progresez în mai multe capitole, nu doar în sport. Sper să reuşesc şi voi face tot posibilul să fiu bună în toate. Să vorbesc bine engleza este unul dintre obiectivele mele. Să mă simt mult mai relaxată când dau interviuri pentru că sunt, încă, foarte emoţionată, dar să progresez şi pe alte părţi care sunt personale", a conchis tenismena. Recent, primarul Radu Mazăre a anunţat că în prima şedinţă a Consiliului Local, sportiva va primi titlul de cetăţean de onoare al municipiului Constanţa. Simona Halep se simte foarte onorată şi a anunţat că nu ştie dacă va fi prezentă la eveniment. De precizat faptul că sportiva a atras privirile tuturor din jurul său. Studenţi, profesori, dar şi constănţeni au felicitat-o, la ieşirea din Universitate. "Mânca-o-ar mama de fată. Eşti mai frumoasă decât la televizor", a lăudat-o o constănţeancă.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367