REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Simona Halep, eliminată în turul 2 la US Open

Simona Halep, eliminată în turul 2 la US Open

Replica API 30 august 2019 | 00:00 536

sursa: Getty Images

Simona Halep a ratat calificarea în turul 3 la US Open, după un meci extrem de dificil cu ocupanta locului 116 în clasamentul WTA, Taylor Townsend.

"Simo" a predat o adevărată lecție de tenis în primul set, câștigat cu 6-2, însă apoi americanca a insistat cu serviciul-voleu și a venit aproape de fiecare dată la fileu, ceea ce a enervat-o la culme pe Halep, care chiar a dat cu racheta de pământ de supărare.

Românca a pierdut setul secund cu 3-6 și s-a intrat în decisiv, acolo unde americanca a aplicat aceeași tactică, adjudecându-şi setul cu 7-6 (4)!

sursa: Digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Negresa a facut un joc rar intilnit !---cred ca ar bate orce jucatoare di circuit ---a batut-o azi peCirstea sa o vedemci Andreescu ----Asa ceva nu s-a mai vazut cu 105 intrari la fileu !
1
1
aroganta Halep are o tehnica doar pt fundul terenului , nu stie sa lobeze , sa loveasca din voleu , sa puna scurte, sa vina si ea la fileu. Daca i-ar fi tras la batoza citeva loburi o terminba. Cand a intrat aia pe teren am crezut ca e bucatareasa restaurantului iesita la un meci. Asa ca lipsa de tehnica o duce pe Halepa la dat cu racheta de pamint , de ce ?? ea nu studiaza un adversar inainte de meci. Aroganta nu o lasa , plus staful tehnic al ei e numai din aplaudaci format.
6
0
a predat o lectie de tenis si dupa aia i-au fost predate doua. noi ne batem capul pe-aici si ne enervam iar ea numara banii...
7
1
Cum spuneati ma ziaristilor specialisti in tenis inainte de startul turneului "drum usor pentru Simona Halep la U.S.OPEN"ei uite ca drumul a fost scurt nu usor,se pare ca ati incurcat cuvintele.
10
2
Frustrant este ca a batut-o una cat usa de la lift, cu cacaul mare. Cand te uitai la aia in ce hal arata si cum era imbracata te umfla rasul, dar uite ca aparentele insala iar dobitoaca noastra tot cu nasul pe sus...prestatie de toata jena
11
2
mai bine o iau eu la pooola de cat mustaciosu de Tiriac,,,
2
3
Am spus bine, nu are barbosul relatii peste ocean. Naspa'
8
2
plina mai este de ea cand joaca cu babe si proaste dar o tabaceste una de pe locul 116, campioana cupei pizdii as sta cu capu in pamant in locul tau,sau in galeata cu branza ,rasa spurcata
16
4
Lasa ca isi face un bloc pe spatii verzi in Constanta si isi acopera pierderea de bani
16
3
Tenisul de calitate inseamna sa joci bine mereu. Nu sa speculezi doar sansa si regulamentele care aduc bani.
22
5
Hai pupincuristilor nu mai spuneti nimic acum? Ati amutit? Sa-i explice cineva acestei oi proaste ca tenisul de calitate inseamna sa joci des la fileu si sa-ti presezi adversarul de acolo nu cum face oaia care sta la milogeala pe tusa de fund! Asa ca luati-va oaia si dispareti dracului cu ea cu tot fiindca ne-am scarbit de mediocritatea ei!
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367