REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Simona Halep, ELIMINATĂ la Roland Garros: a pierdut în fața unei tinere de 17 ani

Simona Halep, ELIMINATĂ la Roland Garros: a pierdut în fața unei tinere de 17 ani

Replica API 7 iunie 2019 | 00:01 399

Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros, în sferturile de finală, în fața unei tinere americance de doar 17 ani, Amanda Anisimova.

În primul set Anisimova s-a impus cu 6-2, în timp ce în al doilea cu 6-4.

După înfrângerea cu Amanda Anisimova, constănţeanca de 27 de ani, care a început Openul francez pe locul 3,ea va coborî pe poziția a opta, anunță Digi Sport.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
atat poate,nu o mai barfiti,acolo sau mai jos e locul ei,nu are mentalitate de campion..
0
0
A pierdut nu e o problema dar invatati o ma sa spuna si ea odata ca adversara a fost mai buna,nu se poate ca de fiecare data cand pierzi sa dai vina pe starea de sanatate
5
0
SIMONA TE IUBIM ,,FUND BOMBAT NU MAI GASIM, PENTRU @@@.
4
0
Simona nu este in forma sportiva ptr a cistiga vreo competitie anul acesta ---asta s-a vazut de la inceput de an ---Orce sportiv trece prin etape bune si rele ----Oricum este ca valoare peste Begu et comp ---S-o iertam !
4
4
m-am saturat de mult sa vad toata ziua stiri cu makidoanca asta mediocra si urata
9
5
Bai lali Mita, cand a batut o pe aia cu 6-0 6-1 alaltaieri nu avea nici contracturi la tricepsi nici iritatii la coapse nici opareli la cur, acu cand a dat de una care i a dat cu terenul in cap veniti toti cu motive!
10
2
nea stere cit a cistigat?
4
3
"It oz rili veri taf"... To be continued...
7
1
Am.pus 1000pe americanca
8
2
Bagami as pula in ea de makidoanca ordinara cu nasu mare. Muie
12
4
Din pacate ,Halep nu este asa de buna precum am dori noi sa fie, incat sa castige aproape toate meciurile ,de multe ori se intampla sa te pacaleasca calasamentul ,culmea este ca Begu ,la cat de varza este in clasament, a avut un meci mai reusit cu Anisimova decat a avut Halep .Anisimova este o jucatoare foarte buna pentru varsta ei ,daca se tine de treaba o vad in primele locuri , asta in caz de nu i se urca succesul la cap,si se pierde pe drum ca Ostapenko.
12
2
Si cand l-au sodomizat , violat , lachit,insemnat ca pe mistreti pe taticul meu Nas la Praga a avut nevoie de multe zile iar mental l-au lasat cu Sechele pe viata la mine n-a fost cazul pentru mine e o placere sa bage canamicina si bile in mine iar in lipsa de ciocane il bag pe Gelu fratele meu, vibratorul care il tin mereu in borseta sanki cica am cutit Multumim Bogdan Pruia ca ne-ai deschis adevarata noastra orientare sexuala
2
3
Vad ca la scuze si la prosti care sa puna botul nu ne intrece nimeni! Dar de ce era iritata la cur oaia, stiutorule? Poate fiindca ai pupat-o foarte zdravan in acel loc ca si alti prosti de pe aici?! Si inca ceva. Invata dracului sa scrii, analfabetule!
11
3
Toti cei de mai jos comenteaza dean plm, fiata noastra a jucat cu contractura musculara la tricepsii inferiori. In plus, avea si o iritatie urata in zona feselor.
4
14
O daaaaa!!! Ce veste minunata!!! Cum da oaia de cate o jucatoare de tenis cum si-o ia in bot! Chiar nu ati inteles pana acum ca Halep nu joaca tenis si nici nu stie sa joace tenis?! Felicitari Amanda!!! Ne-ai facut o zi minunata!!!!
16
5
ASTA LA VISTA !
10
3
...mu13 P5D!...,
10
13
Am vazut-o pe Anisimova in meciul precedent si cred ca rezultatul cu Simona era anticipat de marea majoritate.
13
0
ce cauta frasu langa antrenor? zilele trecute s a despartit de doi baieti din staff din cauza ca erau prea multi si se sufoca..asa a spus antrenorul iar acum a aparut frasu sa se dea mare pe acolo.Sa l puna pe tasu antrenor sa nu mai cheltuie banii pe cei valorosi.
20
5
Pe ce loc e anisimova? Va e rusine sa spuneti la ce loc a pierdut oaia? De ce oaia nu a avut control antidoping la roland garos anul trecut?
13
9
iar ia o geanta de bani de la pariuri.
24
3
Bine oaie ! Beehehe !
16
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367