REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Simona Halep: În China totul este diferit, încerc să mă adaptez

Simona Halep: În China totul este diferit, încerc să mă adaptez

Replica API 19 septembrie 2019 | 00:00 455

Jucătoarea de tenis Simona Halep, a declarat, miercuri, pe Aeroportul Henri Coandă, la plecarea spre China, unde va participa la turneul de la Wuhan, că îi este mai greu să joace în Asia din cauza diferenţelor culturale şi că încearcă să se adapteze.

Halep a precizat că din punct de vedere fizic este aptă sută la sută.

"Este o perioadă destul de importantă, chiar dacă este ultima parte a anului. Îmi doresc foarte mult să fac rezultate, pentru că în anii ce au trecut nu am fost la nivel maxim. Acum sunt destul de bine, sunt încrezătoare şi sper să îmi meargă bine. Este un pic mai diferit în China, mâncarea este diferită, aerul este diferit, cultura de acolo este diferită, aşa că încerc să mă adaptez cât se poate de bine şi să joc cât se poate de bine. Însă nu va fi uşor. Fizic sunt sută la sută, nu am niciun fel de problemă. Am avut nişte probleme la gleznă, de fapt la tendonul lui Ahile împreună cu glezna. Acum mă simt bine, am făcut recuperare, am făcut tratament, m-am antrenat în ultima săptămână şi mă simt bine", a afirmat Halep.

În ceea ce îl priveşte pe antrenorul Darren Cahill, Simona Halep a menţionat că australianul va face parte din echipa sa începând din sezonul viitor: "Am postat pe internet, va reveni din noul sezon, deci anul acesta nu este. Adică la turneele acestea, ce a mai rămas de jucat, nu este".

Simona Halep şi-a anunţat prezenţa la turneul care se va desfăşura în perioada 22-28 septembrie, de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.828.000 de dolari.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e bine ca-l ai pe amantul batrin cu tine , iti va face masaje la timp !!! si te va consula la timp.
1
1
VA DAU CUVANTUL MEU,NU AM NIMIC CU ACEASTA ASA ZISA SPORTIVA DE CARTON,DAT UITATI-VA CU ATENTIE LA FATA EI, NU ARE NIMIC FEMININ IN EA ,CEVA CE SA TE ATRAGA ,ESTE URAT IN DRACII, DOAMNE URATA MAI ESTE .
3
1
de ce catahrisiti fata mai?
1
2
Cind ai plecat cu iubi in turneu o sa ai parte de orice ...mai putin de tenis! S-a terminat! Nu mai prinzi optimile de finala!
3
1
LUNA VIITOARE INTRA OILE LA MARLIT ,,IAR OAIA ASTA UBLA BEZMETICA .
4
2
Taci dracului oaie bezmetica!!! Tu nu te poti adapta decat la o stana cu multi berbeci!
7
2
I-am dat la ochiu maro acum merge cracanata, nu cred ca mai castiga la chineji.
5
4
Draga Simaona daca te intilnesti in arena cu Bianca,si o sa te intlnesti,o sa pierzi multi floci.
5
2
oaie proasta.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102