REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Simona Halep, în DOLIU. Vărul ei s-a sinucis la Constanţa

Simona Halep, în DOLIU. Vărul ei s-a sinucis la Constanţa

Replica API 10 martie 2015 | 14:44 967

Nicia Arghir, vărul primar al Simonei Halep, s-a spânzurat în locuinţa sa din centrul Constanţei! Acesta era acasă cu bunicii în timpul tragediei şi, imediat după ce a fost chemat la masă, tânărul şi-a pus capăt zilelor în holul principal al locuinţei. Familia se află în şoc, însă bărbatul era cunoscut ca un împătimit al jocurilor de noroc, având datorii şi la cămătari.

Nicia Arghir avea 29 de ani, absolvise Facultatea de Studii Economice din cadrul Universităţii Ovidius şi lucra ca instructor de tenis. Însă, chiar dacă în Constanţa era cunoscut ca un “om de bani gata”, se pare că Nicia era măcinat de gânduri negre. Era cunoscut ca un împătimit al jocurilor de noroc, făcându-şi astfel datorii foarte mari, inclusiv la cămătari. Cunoscuţii acestuia au menţionat că s-a mai trezit o dată la uşă cu “recuperatorii”, care îl presau să le returneze banii. Chiar în ziua de luni, 9 martie, Nicia Arghir a avut o discuţie cu familia despre aceste datorii, gândurile negre ale tânărului conturându-se şi mai mult. În jurul orelor 17.00, acesta se afla în locuinţa sa, situată pe strada Alexandru cel Bun din municipiul Constanţa, cu nişte rude. La un moment dat, bunica sa l-a chemat la masă, dar a refuzat pe motiv că nu-i este foame. Ulterior, vârstnica s-a dus la el pentru a mai încerca să-l aducă în bucătărie, dar atunci a descoperit tragedia. Astfel, în jurul orelor 17.33, lucrătorii Sectiei 1 Poliţie Constanța au fost sesizați prin 112, de către un bărbat din Constanța despre faptul că nepotul său Nicia Arghir se află spânzurat în holulul din incinta locuinţei din municipiul Constanța, pe hol. Echipa de cercetare deplasată la fața locului a stabilit faptul că persoana în cauză era întinsă la sol în holul imobilului, în fața ușii de acces, și nu prezenta urme vizibile de violență. În zona gâtului cadavrul prezenta urme specifice de spânzurare. Cadavrul a fost depus la Morga Cimitirului Central, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. Anchetatorii au specificat că nu sunt sunt suspiciuni cu privire la decesul persoanei în cauză, iar cercetările continuă.

Simona Halep a aflat vestea în Statele Unite ale Americii

Simona Halep se află, în această perioadă, în Statele Unite ale Americii, unde va participa la turneul de la Indian Wells. Ea a primit teribila veste în seara de luni. Totodată, prietenii tânărului de 29 de ani au rămas şocaţi când au auzit că Nicia Arghir şi-a luat viaţa. Un fost coleg facultate şi prieten foarte bun cu sinucigaşul, a declarat, pentru “Replica” de Constanţa, că tânărul era tot timpul plin de viaţă, hazliu, şi nu a dat semne nici o secundă că ar vrea să-şi pună capăt zilelor. „Am fost colegi la facultate, la Ovidius. Am aflat că s-a sinucis azi noapte. Nu ştiu ce l-a împins să facă asta. Nu s-a plâns că ar avea probleme sau datorii“, ne-a declarat un amic de-al lui. Ultima oară s-a întâlnit cu Nicia Arghir în urmă cu două săptămâni. Prietenii tânărului spun că acesta era un împătimit al jocurilor de noroc şi avea datorii inclusiv la cămătari, fiind “vizitat” de mai multe ori de aceştia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218