REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Simona Halep, la conferinţa de presă înainte de Australian Open: „Pun presiune pe mine și nu-mi place acest lucru“

Simona Halep, la conferinţa de presă înainte de Australian Open: „Pun presiune pe mine și nu-mi place acest lucru“

Replica API 20 ianuarie 2020 | 00:00 502

Simona Halep

Simona Halep a luat parte la conferința de presă premergătoare debutului la Australian Open. Sportiva și-a amintit de finala disputată în 2018, împotriva lui Caroline Wozniacki, scrie stiripesurse.ro.

La conferința de presă premergătoare debutului Simonei Halep la Australian Open, românca a vorbit despre finala din 2018 a turneului de Mare Șlem, când a pierdut în fața lui Caroline Wozniacki, cu scorul de 6-7, 6-3, 4-6: ”Este mereu o amintire pozitivă pentru mine. Am spus de multe ori că acea partidă mi-a dat încrederea că într-o zi voi putea câștiga și eu un turneu de Mare Șlem. A fost un meci foarte, foarte bun și ori de câte ori mă gândesc la Australian Open, îmi vine în minte. Îmi dă senzații bune, îmi dă convingerea că am o șansă să joc bine aici".

”Mă simt bine cu tenisul meu, chiar dacă nu am adunat multe meciuri. Încerc să mă reobișnuiesc cu partidele oficiale pentru că sunt sensibil diferite de antrenamente. Am dat tot ce am putut la Adelaide, dar nu am putut câștiga acel meci pentru că Sabalenka a fost prea puternică în acea zi, iar pentru mine a fost dificil să am ritm. Venind însă aici, având câteva zile în plus pentru a mă obișnui cu terenurile și cu atmosfera, e un lucru pozitiv. Sunt OK și pregătită să iau startul”, a mai spus Halep.

”Trebuie să fiu pregătită pentru fiecare meci pe care îl joc și să nu mă gândesc la rezultat deoarece astfel pun presiune pe mine și nu-mi place acest lucru”, a concluzionat sportiva.

Simona Halep va debuta, marți, la Australian Open, în fața lui Jennifer Brady (49 WTA).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oaia bezmetica s-a dus pana acolo ca sa joace tenis sau ca s-o agudeasca Toni ?
0
0
Este varza nu intelegi cum umbla cu saracul ala Se lauda Ca acum are bani de la Simona
2
3
VREAU SA VAD CUM ZGHEARA OAIA SUB MINE.
3
4
Mai du-te dracului de oaie bezmetica plina de impresii!!! Daca ai juca tenis cu adevarat n-ai simti nici o presiune dar cum tu esti o mediocra in lumea tenisului ai gasit repede si scuza!
7
6
vorbeste in plm in numele tau. de Ce ii bagi pe romani in aceeasi oala?
10
5
Simona tu poti sa ne faci iarasi fericiti. Romanii au putine momente in care sa se bucure fara nici-o restrictie dar tu si tenisul pe care il joci ne arata ca se poate. Mult noroc si succes!
7
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614