REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Simona Halep le-a bătut obrazul celor care au strigat 'M**E PSD' în timpul meciului de la Montreal

Simona Halep le-a bătut obrazul celor care au strigat 'M**E PSD' în timpul meciului de la Montreal

Replica API 13 august 2018 | 00:00 318

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat duminică finala turneului de categorie Premier 5 de la Montreal, învingând-o pe Sloane Stephens (SUA), locul 3 WTA, în trei seturi - 7-6, 3-6, 6-4.

foto: Skysports

În timpul partidei, mai mulţi spectatori români au strigat "M**E PSD". În declaraţia de la finalul partidei, Halep s-a adresat spectatorilor, cerându-le să respecte terenul de tenis şi să nu mai strige lucruri vulgare, notează stiripesurse.ro.

"Pentru toţi cei care au fost altfel astăzi, data viitoare când veniţi pe un teren de tenis, vă rog să respectaţi această încăpere, pentru că e prea frumoasă pentru astfel de lucruri", a comentat Halep la finalul meciului.

VIDEO:

https://www.facebook.com/florinpuscas/videos/vb.657153579/10156254474943580/?type=2&video_source=user_video_tab

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Halep pur si simplu a cerut sa fie civilizatie si spectatorii sa se bucure de sport, de meci, sa nu faca politica in tribune si sa nu se faca de ras la un concurs de asemenea anvergura. dar cu necioplitii din romanica....ce sa i faci?! animale care se dau in spectacol!
1
0
Nu era treaba machidoancei sa faca ordine dar este specific.A mai facut asa la Mamaia cu Frumoasa Konta si Nastase.
1
2
nu mancati cacat ,,Halep aici are dreptate.
4
2
muie PNL, muie PMP, muie USR, muie comentatorilor de mai jos, priceputi numai la jigniri si la dat muie. Mai veniti inca odata in piata si veti lua muie cu bulanele de la jandarmi, hastagi imputiti, victimizati acum ca au luat bataie. Jeguri drogate ce sunteti.
2
2
priceputii de mai jos. rog bagati ceva comentarii si la rubrica "Tentatia zilei". multumesc
0
6
papu mergea cu oile intr-o incapere? asa am auzit ca se intimpla la Cogealac.
7
4
sa sune mai bine muie halep decat muie pesede
5
11
Sa ne pisam pe toti rezistentii si dupa sa ne cacam pe ei si dupa sa ne pisam iar sa-i spalam . Mai faceti proteste sa va luati bastoane in muie si lacrimogene terminatilor
12
13
Cei ce folosesc astfel de cuvinte sint gunoaiele societatii care fac tara asta de ris
15
8
MUIE PSD .
16
8
Aici nu e teren de tenis , deci MUIE PSD !
16
9
desi "muie psd" este de acuma un principiu, totusi nu tb strigat oriunde..
15
5
Ia sa vedeti cum va fi eliminata la urmatorul turneu, in mod absolut ... surprinzator. Sa nu va mirati cand il leaga pe Stere, marele campion la pariuri sportive.
15
9
Clara ca suntem un popor de cretini, care ne facem de ras continuu. Noi nu stim ce este bunul simt si spiritul legii. Ne am invatat sa ne dusmanim si sa traim numai din plangeri penale. O societate sanatoasa se construieste civilizat, nu cu astfel de mizerii. Felicitari Simonei pentru toata evolutia sa la turneu, dar si pentru curajul de a pune badaranii la punct, terenul de sport nu este un loc pentru a face politica sau gesturi obsecene. Mult succes in cariera, pentru ca numele tarii tu il duci mai departe, nu cretinii care nu cunosc regulile democratiei, chiar daca se cred din diaspora!
14
7
cred ca cine se stie urla cel mai tare, zilnic bagi placa cu smardoi si cocalari.. turc tigan care urla de cocalari
8
4
ca sa mai obtina autorizati pentru blocurile care urmeaza sa le faca,cei care le dau sunt de la psd,adica pupa in cur,e urata in draci fata asta,ea si cu elena jankovic
12
11
si daca striga ala: Opriti incalzirea globala!, se mai incruta Simo la el?! Nu, fiindca o doaren-n cot de asta, dar de PSD, se pare ca o intereseaza ceva mai mult.
11
12
Simona este o romanca adevarata, restul care comentati pe-aici, aiurea, sunteti niste gunoaie infecte care stau degeaba cu parintii acasa si va umflati ca prostii...si voi sunteti baieti...
25
11
Ca a facut-o Firea makedoanca de onoare!
11
9
Din pacte nu s-a rezolvat nimic cu manifestatiile anti psd. Din fericire cred ca romanii au inteles ca votul exprimat la timpul lui conteaza cel mai mult. Cat despre Simona, felicitari pentru prestatia facuta. Cei cu muie psd...in alta parte. Asa este civilizat. Mai avem mult pana ne curatam de noroi pe sosoni si aliniem Europei.
21
7
Dobitocii vor sa transforme orice loc in haznaua coclita pentru strigatele lozincilor. Arta,sportul,alte activitati ce nu tin de politic trebuiesc lasate asa cum sunt,iar recalcitrantii marlani sa fie dati dracului afara din acele locuri,ca odorizeaza aerul in mod imputit. Libertatea de exprimare nu inseamna sa deranjezi alti oameni care participa la cu totul altceva decat ai tu chef. Libertatea nu inseamna anarhie,asta nu inteleg cretinopatii,indiferent de optiunile lor politice,daca chiar inteleg politica pe bune si nu doar grohaie de dragul de a grohai.
24
8
Pe principiile enuntate de tantalaul anterior ar trebui ca toti cei care merg la teatru, opera, etc sa urle ce cretinitati vor ei doar pe principiul ca au platit bilet. Probabil ca asta este educatia caracteristica toparlanilor bastinasi.
17
6
...Sa-i explice cineva nasoasei cracanate ca o arena descoperita de tenis nu este o incapere ! Poate la tac'su la saivan poate sa se impuna in fata ciobanilor sa strige ce vrea ea ! Pe banii omului piate sa strige la MUIE oricarui guvernant !
16
27
Esti dancila - adica esti prost tare rau...
14
8
Campioana lu' peste oceanic s-a ofuscat ca i-au fost injurat preferatii?
12
28
Ce avveti fratilor de stati cu pula-n gura toata ziua va place muia de o cereti mereu ??????
17
10
Mouie mokanilor Ti ai dreq cu natia de koorve si kokalari
3
27
Felicitari Simona! Dovedesti ca esti o mare campiona atat in tenis, nr. 1 mondial, cat si in educatie. F. bine ai facut ca nu te asociezi cu niste cocalari, drogati, betivi, paraziti, criminali. Uitati-va la muiele lor si va dati seama ce reprezinta aceste gunoaie. Nici tiganii nu se comporta in mizeria asta. Felicitari si succes in continuare , Regino.
27
9
Simonica, ti-a dat psd muitza.intre voi nu recunoasteti ca luati cu lamuitza zilnic
10
32
Bravo Simona, dovedesti ca esti in mod fara echivoc nr 1 wta. Esti cea mai buna si ne mandrim cu tine. Iar pentru toti taranii le reamintesc ca arena de tenis este un loc dedicat sportului si nu manifestarilor tip cercopiteci.
38
8
Asa e, un popor de muisti
18
17
Pai ce sa strige un popor de tigani smardoi si cocalari??? La muie se pricep, aia striga....
30
16
s-o fut in gura de machedoanca s-a dat cu guvernantii ca sa mai ciupeasca ceva
17
45
care e problema?In cazul psd fiind populat cu drojdia societatii exprimarea vulgara e chiar indicata.Golanii gen militianul sin gratia, mitraliera,cap de pula-codrinel,nicolicea,soferul,amanta,proasta,curvele ajunse la demnitati nebanuite se folosesc zilnic de expresii triviale.Bine era culmea sa zica si Simona:muie dragnea.
16
29

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614