REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Simona Halep o învinge pe Andrea Petkovic și se califică în optimi la Roland Garros

Simona Halep o învinge pe Andrea Petkovic și se califică în optimi la Roland Garros

Replica API 2 iunie 2018 | 00:00 336

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros după victoria în minimum de seturi reușită în fața nemțoaicei Andrea Petkovic, scor 7-5, 6-0, după o oră și 30 de minute de joc. Halep va juca în runda următoare cu Elise Mertens, care a trecut de Daria Gavrilova, 6-3, 6-1.

Primul set a fost unul extrem de echilibrat, cu numeroase răsturnări de situație. Halep a fost surprinsă de agresivitatea loviturilor nemțoaicei și nu s-a putut desprinde. Mai mult, a trebuit să recupereze avantajul de 2-0 obținut de Petkovic chiar în startul meciului.

Liderul mondial a condus cu 5-4 și a avut serviciul, dar nemțoaica a continuat să joace foarte inspirat și a egalat la 5. De acolo, Halep și-a ridicat considerabil nivelul jocului și și-a adjudecat setul cu 7-5, după 56 de minute, conform GSP.

Setul secund a mers într-o singură direcție. Halep a făcut break, iar Petkovic s-a accidentat la genunchi și nu a mai putut menține același nivel.

Intervenția fizioterapeutului nu a ajutat-o pe Petkovic, care, vizibil incomodată de problema la genunchi, a fost surclasată de Halep. A fost 6-0 pentru Simona, care obține o victorie liniștitoare înainte de a doua săptămână de turneu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au prin iarasi glas pupincuristii halepieni dar mai e putin si oaia o s-o ia in freza ca de atatea alte ori! Spor la dat limbi, retarzilor!
3
1
Mai olto praz si moldo papusoi , luati din fata nu stati la coada . Ti ai dreaq de retardati
1
5
Toti idiotii care comenteaza negativ la adresa Simonei, sa se abtina. Sunteti cei mai penibili. Vai steaua voastra , parazitilor. Nimeni din neamul vostru din maimuta pana in cyborg nu o sa ajunga la asa performanta. Tampitilor!
3
6
Mai lasati ne cu stiri despre asta..... numai ea e tenismena? Mai avem frate si altii......
7
4
Va roade invidia... ce limbi in chizda i-ati da voi oitei. Sau voi santeti d-aia care se jura ca nu au dat in viata lor limbi. Bai astia... barbatii-s de doua feluri: aia care dau si aia care nu recunosc. Ati linge-o si-n ghioc pe machidoanca... dar ea v-ar oferii ? Sigur nu... si atunci... despre ce vorbim?
2
11
oita a mancat iarba stricata.
6
7
Mai frustratule. Nici la unghiile de la picioare nu-i ajungi.
7
5
Wow! Cum o invinge oita noastra pe Andrea Petkovic, obtinand o victorie linistitoare: prin accidentarea la genunchi a adversarei !? Ce mult a muncit, ce mult s-a straduit halepita!
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367