REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Simona Halep S-A FĂCUT DE RÂS. A fost eliminată în primul tur la Australian Open de o necunoscută, locul 133 WTA

Simona Halep S-A FĂCUT DE RÂS. A fost eliminată în primul tur la Australian Open de o necunoscută, locul 133 WTA

Replica API 19 ianuarie 2016 | 11:51 233

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost eliminată în primul tur al turneului de la Australian Open, după ce a fost învinsă de Shuai Zhang, locul 133 WTA, scor 4-6, 3-5.

Simona era una dintre favoritele acestui turneu, dar a jucat foarte slab, pierzînd în fața unei jucătoare venite din calificări. Românca a făcut multe greșeli și a jucat mult sub așteptări, permițându-i chinezoaicei să își facă jocul.

Zhang, locul 133 WTA, se află la prima victorie într-un turneu de Grand Slam, iar după meci a izbucnit în lacrimi.

Live text

SET ȘI MECI: Zhang cîștigă game-ul și meciul! Simona Halep este eliminată din turul 1, scor 6-4, 6-3.

3-5, BREAK ZHANG. Chinezoaica a izbutit patru game-uri consecutive și acum servește pentru meci. Simona face tot mai multe greșeli. Deși a servit bine, Halep are parte azi de un adversar într-o formă incredibilă.

4-3, Game Zhag: Chinezoaica este într-o revenire de formă și reușește al treilea game la rînd, grație unor lovituri foarte bune și a unei agresivități pozitive.

3-3, Break Zhang: Shuai profită de apatia Simonei și momentele în care româncă nu atacă decisiv. Chinezoaica a făcut break-ul și a egalat la 3.

3-2, Break Zhang: Chinezoaica a atacat mai mult în acest game și a cîștigat trei puncte la rînd, reușind break-ul.

3-1, Game Halep: Simona își continuă forma bună și cîștigă game-ul de serviciu. Românca își mărește avantajul și începe să joace mai bine.

2-1, Break Halep: Simona trece pentru prima dată în avantaj, după ce a preluat inițiativa în acest set și a fost mai agresivă.

1-1, HALEP. Simona a servit mai bine de data aceasta și și-a câștigat serviciul.

0-1, ZHANG. La fel ca și în primul set, sportiva din China a fost la serviciu, numai că acum aceasta s-a impus la zero. Simona trebuie să schimbe ceva pentru a reintra în meci.

A început setul al doilea.

Shuai Zhang (132 WTA), din China, care nu a obținut până acum nicio victorie la un turneu de Grand Slam și care a venit din calificări a dominat clar primul set. Zhang a condus cu 4-0, apoi Simona a revenit, a dat senzația că poate întoarce scorul în favoarea ei, dar chinezoaica a izbutit al treilea break și astfel și-a adjudecat primul set.

4-6, BREAK, SET ZHANG. Sportiva din China a câștigat al treilea game pe serviciul Simonei datorită unui retur excepțional.

4-5, BREAK HALEP. Simona nu renunță la luptă și a izbutit un game excepțional. Halep a salvat o minge de set, după care a câștigat acest punct extrem de important.

3-5, HALEP. Simona și-a câștigat punctul, deși a avut emoții pentru că Zhang a fost la două mingi de primul set, când scorul era egal 30-30. Până la urmă, Halep s-a impus și primul set se joacă în continuare.

2-5, ZHANG. Halep a avut șansa de a se apropia la un singur punct de sportiva din China. A avut trei mingi de break, dar Zhang a luptat și până la urmă s-a impus, în avantaj, după un lung de linie excepțional.

2-4, HALEP. Simona reintră în primul set după ce și-a câștigat punctul pe propriul serviciu. Halep a servit numai pe reverul sportivei din China, care nu a mai reușit să returneze la fel de bine.

1-4, REBREAK HALEP. Simona a spart gheața și a câștigat primul game de la Australian Open, ediția 2016. Halep s-a impus cu un lung de linie, lovitura ei favorită.

0-4, BREAK ZHANG. Al doliea break realizat de sportiva din China, care evoluează entuziasmant. Zhang etalează un tenis modern, cu ruperi de ritm la care deocamdată Simona nu are antidot.

0-3, ZHANG. Simona a avut trei mingi de rebreak, dar Zhang a revenit senzațional și a avut avantaj. Simona nu a renunțat, a încercat mingi lungi trimise cât mai aproape de margine, dar s-a lovit mereu de apărarea sportivei din China. Halep a mai avut o minge de break, pe avantaj, dar Zhang nu s-a lăsat și, până la urmă, s-a impus și în acest game.

0-2. BREAK ZHANG. Halep nu și-a valorificat propriul serviciu, pentru că de fiecare dată chinezoaica a returnat impecabil. Game la 0 pierdut de Simona!

0-1, ZHANG. Sportiva din China și-a câștigat serviciul destul de lejer și are primul game al partidei.

A început meciul. Zhang este la serviciu.

Simona Halep a intrat pe teren și se află la încălzire. Partida dintre numărul 2 WTA și sportiva din China este găzduită de ”Margaret Court Arena”. Shuai Zhang nu a obținut până acum nicio victorie în turneele de Grand Slam.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367