REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Simona Halep s-a retras de la Stuttgart! Decizia de ultim moment a româncei: „Sunt obosită fizic și mental, am dat totul în Fed Cup”

Simona Halep s-a retras de la Stuttgart! Decizia de ultim moment a româncei: „Sunt obosită fizic și mental, am dat totul în Fed Cup”

Replica API 24 aprilie 2019 | 00:00 486

Simona Halep (2 WTA, 27 de ani) a anunțat că nu va participa la turneul de la Stuttgart din această săptămână.

Simona Halep are mici probleme la șold, apărute în timpul meciului cu Caroline Garcia din Fed Cup, și a luat decizia de a se retrage de la turneul german în urma unei consultări cu medicii și staff-ul său, a anunțat românca în cadrul conferinței de presă ce a avut loc la Stuttgart.

Ce a spus Simona Halep:

„Am simțit ceva în momentul în care am alunecat în meciul cu Caroline Garcia. Sunt și obosită mental, am dat totul în această confruntare. De asta am decis să mă retrag. Am acum o pauză de două săptămâni pentru odihnă, voi merge acasă pentru a mă relaxa. Trebuie să-mi recuperez șoldul pentru perioada de zgură, unde meciurile sunt foarte fizice. Sunt sigură că mă voi recupera și voi gata.

Sunt dezamăgită că nu pot juca aici, era un antrenament bun pe zgură. E un turneu grozav și regret că nu voi putea participa. Totuși, am jucat deja două meciuri pe zgură și sunt mulțumită de nivelul arătat de mine. Sunt mai încrezătoare decât în trecut, sunt campioană en-titre la Roland Garros, abia aștept să revin. E perioada mea preferată din calendar, indiferent de rezultatele pe care le-aș obține acolo.

Mă simt bine de fiecare dată când revin pe zgură. În Fed Cup, nivelul meu a fost mai bun decât mă așteptam. Am fost foarte fericită și mulțumită pentru cum am arătat în Fed Cup, în special în meciul cu Garcia, unde nivelul a fost foarte ridicat. Iubesc să joc pe zgură, cred că am jocul potrivit pentru această suprafață. Vom vedea cum vor evolua lucrurile după ce voi reveni. Am fost foarte supărată după eșecul din Fed Cup, dar trebuie să mă recuperez fizic și psihic pentru perioada următoare”, a explicat Simona Halep în conferință.

Halep vine după week-end-ul epuizant din Fed Cup, unde a câștigat ambele meciuri de simplu cu Franța, și a jucat și în meciul de dublu pierdut dramatic alături de Monica Niculescu, împotriva cuplului Garcia/Mladenovic, scor 7-5, 3-6, 4-6.

Revine la Madrid

Simona Halep va reveni pe teren la turneul de la Madrid, care începe pe 6 mai. Simona s-a impus în două rânduri la turneul Premier Mandatory din capitala Spaniei, în 2016 și 2017.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fizic, o cred. Mental insa....nu are cum. E ca si cum un barbat s-ar plenge de cistita.
0
0
Pe banii ei face ce vrea joaca cind vrea si nu da socoteala la nimeni
0
0
Nu o mai criticati pentru ca daca ar fi putut mergea la Stutgart nu pentru fani sau tara ci pentru bani si puncte.Multa sanatate Simona.
2
1
oaia are galbeaza si merge inpedicata ,trebue mers la berbec.
2
2
De ce nu-ti iei tu fata, pardon oaia, acasa sa ti-o pupi in cur pana faci spume la gura?!
3
3
...mai iobagule,fata asta a dat tot in cele doua meciuri cu Franta . Ce sa mai faca ?.Ce usor e sa comentezi de pa tusa...
3
2
Cum nu-i mai ies socotelile cum o da de gard! Nenorocita rasa si jegos specimen!
5
3
Bine faci Simona, trebuie sa te refaci, ai o varsta, sanatatea isi "spune cuvantul", daa... Ai cam obosit Simona! Esti buna, dar nu cea mai buna!
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614