REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SIMONA HALEP s-a RETRAS de la WIMBLEDON

SIMONA HALEP s-a RETRAS de la WIMBLEDON

Replica API 26 iunie 2021 | 08:19 2171

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) s-a retras oficial de la Wimbledon 2021, potrivit gsp.ro. Aceasta și-a anunțat fanii printr-un mesaj postat pe Instagram că se va retrage din cauza accidentării la picior.

„Cu mare tristețe îmi anunț retragerea de la Wimbledon, întrucât accidentarea mea la gambă nu s-a refăcut complet. Am dat tot ce am putut pentru a fi gata de joc, am fost încântată să revin aici, dar corpul meu a spus nu și va trebui să încerc din nou anul următor.

Sunt foarte supărată să iau această decizie. Perioada aceasta a fost foarte dificil și fapul că ratez al doilea turneu de Mare Șlem o face să fie și mai greu de gestionat din punct de vedere psihic și fizic. Să vedem ce îmi va rezerva viitorul. Sper că voi deveni o sportivă și o persoană mai puternică. Mulțumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înțelegere”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Românca în vârstă de 29 de ani a suferit o accidentare la gamba stângă la începutul lunii mai, la Roma, iar de atunci nu a putut evolua. Ea și-a dorit să se testeze săptămâna aceasta pe iarbă în Germania, dar ca măsură de precauție a renunțat să ia startul.

Acum, Simona Halep riscă să iasă din Top 10 și, mai mult, va merge la Tokyo fără niciun meci oficial disputat!

Luni, Simona trebuia să debuteze în capitala Marii Britanii la turneul de la All England Club, o întrecere cu multe mize pentru Simona Halep. În primul rând, e campioana-en titre, pentru că în 2020 această competiție a fost anulată, și avea onoarea să deschidă ziua de marți pe Terenul Central.

Apoi, Halep avea nevoie de meciuri oficiale pentru a vedea cât de pregătită este să joace la Tokyo pentru o medalie olimpică, obiectivul principal al acestui sezon marcat de accidentări. Turneul olimpic de tenis, care debutează pe 24 iulie și se încheie pe 31 iulie, se dispută pe hard.

Simona Halep și pericolul din clasament

Simona Halep va pierde 2.000 de puncte și e în pericol să iasă din Top 10, după peste șapte ani de prezență, ea pătrunzând acolo pe final de ianuarie 2014.

Halep are în prezent 6.330 de puncte și ocupă poziția a treia în ierarhia mondială. La finalul turneului de la Londra, românca va aduna 369 de săptămâni consecutive între primele 10 jucătoare ale lumii, cea mai lungă serie dintre jucătoarele active.

După ea sunt Karolina Pliskova, 230, și Elina Svitolina, 194. În cazul cehoaicei, numărătoarea se va opri pentru că, de luni, ea va părăsi Top 10. A fost învinsă în această săptămână la Eastbourne încă din primul tur și avea de apărat punctele din 2019, când a câștigat trofeul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu o mai criticati ma caci daca putea Simona participa,acum nu este acelasi lucru cand Halep spunea ca a luat bataie pt.ca a duruto nu stiu ce.
3
3
O alegere corecta Felicitari Simo, esti cu capul pe umeri Haterii habar n au cu ce se mananca performanta...
7
9
cand simte ca nu e rost de bani....
11
5
Era si cazul! Mai stai si la vatra! Plus ca a aparut si generatia noua, mondiala.
11
3
Da-l incolo de tenis, daca esti in calduri stai langa iubitel ! Nu-l scapa din ochi ca dispare si apare cu a patra. Ha, ha !
27
5
Felicitari si va dorim familiei sa faceti afaceri imobiliare pe nisip
22
7
Mai avea timp pt. carira in tenis, dar de cand sa luat cu batranul divortat de 2 ori, gata, ii sta gandul la altceva.
26
5
Nimic nou, tipic halep
34
7
Sincer, ma tavalesc pe jos! Atat de rau imi pare ca oaia bezmetica s-a retras!
27
6
Asa se intampla cand iti odihnesti picioarele pe umerii lui Iuruc.
34
5
hai cu nunta , mai buna e sula decat tenisul... ce rusine pe stelica , mai si se fotografiaza tampitul cu divortatul de doua ori...!
34
5
Ma gandeam eu... Cautati mama tenismeni reali cum au fost si sunt Navratilova, Graff, Serena, Nadal, Djokovici etc etc . Poate ia olimpiada o vrea sa castige ? Asteptam. Prea usor da multi bani tenisul de azi... Te oftici cand stii ca poate mai mult dar nu vrea decat bani.
27
5
Iuruc ce-ai facut ma ?
31
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218