REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Simona Halep s-a retras înaintea meciului cu Jessica Pegula de la WTA Cincinnati

Simona Halep s-a retras înaintea meciului cu Jessica Pegula de la WTA Cincinnati

Replica API 19 august 2021 | 13:14 1391

A obținut prima victorie după o pauză de trei luni, dar nu va mai juca la Cincinnati - Simona Halep a suferit o nouă accidentare în meciul cu Magda Linette și a fost nevoită să se retragă înaintea partidei cu Jessica Pegula din turul al doilea al competiției de categorie "WTA 1000".

Cu doar câteva ore înaintea partidei cu Jessica Pegula, Simona a anunțat că a suferit o ruptură musculară la adductorul drept și că se retrage pentru a evita o accidentare mai gravă.

"Din păcate, o radiografie din această dimineață a arătat că am o mică ruptură la adductorul drept și, din acest motiv, ar fi prea riscant să joc diseară. Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită de US Open. Pentru fanii din Cincinnati, a fost drăguț să vă revăd" - Simona Halep, pe rețelele de socializare.

Simona Halep a acuzat dureri în setul secund al partidei cu Magda Linette, dar a continuat și s-a calificat în turul secund după două ore și șapte minute de joc, scor 6-4, 3-6, 6-1. După meci, jucătoarea din Constanța a recunoscut că i-a fost teamă să nu se accidenteze din nou.

"Teama este permanentă acum, pentru că a fost o accidentare destul de gravă la Roma, nu am mai trăit așa ceva și, să ți se rupă mușchiul, nu este o treabă ușoară. A durat ceva până am revenit și bineînțeles că sunt un pic temătoare. 3 luni fără meci jucat, faptul că nu am jucat meciuri oficiale, îmi e mai greu acum, dar, de la o zi la alta, parcă e mai bine" - Simona Halep, după meciul cu Magda Linette.

Pentru Halep, victoria din meciul cu Magda Linnete a fost prima după trei luni şi jumătate. La 12 mai, la turneul de la Roma, jucătoarea din Constanţa s-a accidentat la gambă în timpul partidei cu Angelique Kerber. Ea a revenit săptămână trecută la Montreal, dar a fost învinsă în meciul din turul doi, unde a fost acceptată direct, de americanca Danielle Collins.

"Western & Southern Open" are loc la Cincinnati, face parte din categoria Premier 5, are premii totale în valoare de $2,944,486 și se dispută în perioada 12-18 august. Pe tabloul principal sunt 64 de jucătoare, iar suprafața de joc este hard, scrie hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai are contracte de sponsorizare de respectat. Nu e clar?
0
0
Scarbos caracter are aceasta maimuta retardata! Nu inteleg de ce nu se retrage dracului ca oricum mintea aia putina pe care o are nu-i mai sta la tenis?!
2
1
Dar e maritata?
1
0
O sa se duca drakului toti banii pe care ia facut. O pune bine taicasu si toni, o sa vedeti, praf caruta, praf magarul!!!
0
0
O zdreanta
10
4
cum sa mai joace dupa maritis, gata carira ei!
8
4
sigur esti pesedeu.
3
10
@Srt: nu stii cine e Simona Halep, rar mai gasesti asa dovada de incultura...
5
11
Cine e simona halep?
15
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367