REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SIMONA HALEP SE CALIFICĂ ÎN FINALA LA AUSTRALIAN OPEN. A fost un meci intens cu Angelique Kerber. VIDEO!

SIMONA HALEP SE CALIFICĂ ÎN FINALA LA AUSTRALIAN OPEN. A fost un meci intens cu Angelique Kerber. VIDEO!

Replica API 25 ianuarie 2018 | 10:38 502

foto: WTA

Simona Halep a reușit să se califice în finală la Australian Open după un meci epuizant jucat cu nemțoaica Angelique Kerber. După ce s-a impus în primul set cu 6-3, Kerber a revenit în setul secund, învingând-o pe Simona cu 6-4. Setul decivisiv a durat mai mult decât celelalte două, meciul fiind unul foarte strâns. Halep și Kerber au oferit un spectacol fascinant către public, tenisul fiind de cea mai înaltă calitate.

Din fericire, Simona Halep se califică în finală după ce a câștigat ca un războinic setul decisiv, meciul terminându-se 6-3, 4-6, 9-7.

WTA (organizatorul competiţiei) o elogiază pe Simona Halep în două postări pe Twitter după victoria asupra lui Angelique Kerber în semifinalele Australian Open (6-3, 4-6, 9-7): "Incredibila Simona Halep" şi "Un meci absolut uluitor!".

VIDEO (WTA Tenis):

„A fost un meci foarte greu! Am văzut că joacă foarte bine, se deplasează. Al doilea meci foarte greu din acest turneu. Trebuie doar să mă bucur de acest moment”, a transmis constănțeanca.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa si? CE ... vrei TU?Ce vrei sa faci? Ce vrei sa faca oamenii de pe planeta asta?
1
1
sa ne pupe-n pwli pe noi romanii.
0
1
Cine scrie aiurea ar trebui sa se uite la meciul de azi. Kerber a jucat perfect si cand a fost seria de 5 game-uri ale Simonei. Comentatorii englezi erau de partea lui Kerber. Dar la un moment dat unul din cei doi, o ea, spune: nothing to do... Simona is the best! Imi mentin parerea ca este un singur bou care scrie aici impotriva! Si daca am crezut ca acela este din afara ziarului, acum sunt convins ca este de la ziar. Face toate astea prin webmaster. Sa fie webmasterul. Sterge comentariul si vom stii sigur!
1
1
Vorbiti mult si degeaba. Tot ce a facut Simona Halep , a facut pentru ea si atat. Pentru nici o Romanie sau Romani. Nu o mai ridicati atat in slavi.
0
2
Haterii se mandresc cu simona.Fac poza cu drapelul si cu mintea lor scurta,cat glezna cu entorsa,nu-i asa?,se mandresc ca ,,au o amintire de la rio cu halep,,!
0
5
ma boule sau Vaco, noi Romanii am ajuns sa ne mandrim doar cu SIMONA. Bafta in finala Simona, noi romanii adevarati suntem cu tine.
4
3
Ca ia cativa suporteri cu ea plateste tot,ha pacaleala,bani aua,zetili cu zetili,tintili mintili,frumoasa foc cu sindrom down si nas cartof,o intrece la frumusete si pe elena jancovic
4
2
Aschimodia pierde finala.Sa va vedem haterilor la commenturi despre visul imposibil GS
5
3
Bravo, Simona! Daca cineva are astazi, dupa asa meci, chef sa zica ceva negativ despre fata asta, are mari maari frustrari personale. Astia care incep sa imparta romani, aromani, moldoveni, olteni bla bla bla... probabil niste mediocri frustrati care n au realizat mai nimic.
6
9
vezi?....Pe hagi cine l-a umplut de zoaie,bai leguma in ghiveci? Nu s-a umplut singur de zoaie atunci cand scuipa adversari pe teren in meciuri transmise la tv?S-a scuipat singur pe imaginea de fotbalist.Apoi in meci ,,corect,, cu fcsb.Alta flegma pe el desi spunea sa joace altii corect.
7
4
bravo Simona! singura tenismena romanca care ne a facut cunoscuti ca si tara! Multa stima si respect ptr determinarea si munca ta
6
7
Hagi a reprezentat Romania la cel mai inalt nivel, dar l-ati umplut si pe el de zoiaele in care va scaldati zilnic. indivizi fara nicio realizare personala, plini pana la refuz de ura viscerala. idioti, pusi de gunoiul Mazare, sa-l scuipe pe Hagi. un oras deplorabil condus de borfasi pe masura oamenilor de nimic ce i-au ales. tragic este ca sunteti majoritari...
6
10
Daca tu esti cu creierul spalacit in prostie trebuie sa specifici,sa ,,semnalizezi " ca n-ai nicio treaba cu ceea ce inseamna onoare sau respect fata de tara asa cum a ,,semnalizat" halep ptr Ro la olimpiada Rio.Daca ai neuronul balacit in prostie,si ca tine mai sunt,si nu realizezi ca halep e SINGURUL sportiv care a refuzat sa reprezinte RO la olimpiada desi avea dreptul sa participe.Degeaba rahatire acum cu poze cu drapelul,gestul l-a facut si n-o iarta nici ma-sa mare.Multor romani le e sila de orice stire despre halep asociata cu reprezentarea tarii.
9
6
Este doar meritul singular al acestei fete. Ea singura a investit,a luptat,a castigat. Nimic din ce reprezinta Romania nu a ajutat la succesul acestei fete,asa ca nu poti fi mandru de ce nu ai facut,decat ca fiind privitor de pe margine si comentator,critic . Halep reprezinta Romania pentru ca s-a nascut in Romania,nu pentru ca Romania ar fi facut ceva in sensul evolutiei acestei fete. In afara de sport,avem si tineri exceptionali care prin eforturi proprii si ale familiilor lor au ajuns sau vor ajunge celebri. Romania nu este decat locul de nastere,poate chiar ostil lor,dar ei reusesc.
17
18
Multumim Simona!
8
15
Primele doua comentarii ale acelui roman si Ion ma uimesc prin faptul ca au atatea unlikeuri...asta DENOTA cati RETARDATI PSIHIC SUNT PE PLANETA ASTA SI MAI ALES LA NOI IN TARA EVIDENT!!!
15
7
Cand faci ce-ai scris?
2
1
Felicitari Simona! Succes si te asiguram ca suntem alaturi de tine in drumul spre victorie!
15
22
Fabulos Simona, te iubim! Astept cu incredere primul tau titlu de Grand Slam. Esti absolut senzationala!
18
23
Romanii au primit cadoul de la halep la Rio!
14
8
Felicitari, Simona! Esti o invingatoare!
19
22
..trebuie spus ca Simona este aromanca,dar aromanii sunt romani si sunt cetateni fideli acestei tari.
31
42
Orice tara isi doreste un nr 1 in orice sport doar la noi se gasesc oameni frustrati sa comenteze, HAI SIMONA!!!
45
53
Felicitari Simo ! Este cadoul tau pentru Romani ! Ne mandrim cu tine !
43
51

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218