REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Simona Halep se califică în semifinale la Doha!

Simona Halep se califică în semifinale la Doha!

Replica API 16 februarie 2018 | 00:17 590

foto: digisport.ro

Simona Halep și CiCi Bellis s-au întâlnit în sferturile de finală ale turneului de la Doha. Este primul meci pe care cele două îl joacă împreună. Primul set a fost câștigat de constănțeancă, cu scor 6-0. Al doilea set a fost adjudecat tot de Simona Halep, 6-4!

Catherine Bellis, sau CiCi, s-a remarcat deja în circuitul feminin, în care joacă de numai un an. Un an în care a ajuns pe locul 48 în ierarhia mondială. În vârstă de numai 18 ani, Bellis speră la un loc în seminfinala turneului de la Doha. Bellis vine din calificări și s-a calificat în sferturi după ce a învins-o pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 5 WTA, cu scorul de 7-6(4), 6-3.

De cealaltă parte, veterana Halep, care a strâns deja nu mai puțin de 13 ani în circuitul feminin, trece prin cea mai bună formă a carierei. Tenisul jucat de româncă s-a îmbunătățit considerabil în 2018. Simona este mult mai agresivă în abordarea meciurilor, iar serviciul acesteia este impecabil. De altfel, Simona declara anul trecut că dorește să-și îmbunătățească considerabil serva, scrie digi24.

Halep are parte de un coșmar în semifinalele competiției, unde o va întâlni pe Garbine Muguruza, fostă numărul 1 mondial şi câştigătoare la Roland Garros şi Wimbledon.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand a aflat ca urmeaza sa joace in semifinale cu Muguruza, marea noastra campioana-patrioata s-a retras! O doare un deget. Beeehhheeehhe.
1
0
Oaia sta oaie. Ma-ta sta capra. Dar ptr ca pe ma-ta a futut-o berbecul...a iesit un oligofren ca tine. Si uite asa...apar mutatiile genetice, care din pacate, s-au inmultit in Romania
1
2
oia asta oare sta si capra.
2
1
Fraierul de sub mine nu a castigat niciodata nici macar la loz in plic , ce pretentii sa ai la unul care sta depresiv si asteapta o stire noua ca sa dea coment. Lic de munca ai? Sau tot la parinti intinzi mana? Jegule
2
2
Este cumva DOHA un turneu de Grand SLAM ? Pana sa castige un turneude Grand Slam maieste cale lunga .Eheee. Poate sa alerge si 150 km pe zi si sa serveasca de1000 de ori. nu conteaza. In istoria tenisului mondial intri numai daca castigi turnee de Grand Slam sau turneul Campionilor , daca va amintiti D-ul Nastase la castigat de cateva ori si a intrat in istorie ! Cale lunga pana acolo !
2
2
Cat de jigodie pot fi cei ratati, care nu inteleg ce inseamna sa te scoli in fiecare dimineata, sa alergi 15 km, sa faci exercitii de forta, de mobilitate, apoi serviciu, lovitura de dreapta de 200 de ori, rever 200, scheme specifice 100, servicii 400, alergare de viteza, alergare pe teren denivelat 4km. Si toate astea ca sa te jigneasca neika gunoiul alcolic de la replica.
2
3
Cand a aflat behaita ca va da de muguruza gata ! Durerea a revenit.Si nu o mai doare glezna.A uitat ce o doare. zice ca o doare un deget.Muguruzooo,ce-ai putut face din oaie.
3
4
Mokanei de mai jos mars la loc inapoi in cartier la voi : henri coanda scrie pe voi rahatilor
4
5
Si s-a retras de buna ce este! Vai performanta ei. Mai bine sa se ocupe de construit blocuri. Nu ca le-ar cumpara cineva dar sa zica si ea ca a investit.
3
4
Nevasta lui Shrek la ce potiune magica a apelat acum? Unde e Comisia Antidrog?
4
3
Nu ne intereseaza buhaita de Shrek
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367