REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Simona Halep se va opera și nu va participa la meciul de Fed Cup cu Cehia

Simona Halep se va opera și nu va participa la meciul de Fed Cup cu Cehia

Replica API 24 ianuarie 2016 | 15:23 366

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, se va opera de deviație de sept și nu va putea participa la meciul de Fed Cup cu Cehia, din 6-7 februarie, a anunțat sportiva pe pagina sa de Facebook.

''Cu părere de rău, țin să anunț că sunt nevoită să renunț la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusa unei intervenții chirurgicale. Să joc la Fed Cup a însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamăgită că nu pot participa din nou alături de echipă'', a scris Halep în rețeaua de socializare.

''Ultimele șase săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, având infecție la stomac, nas și ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar dacă am fost sub tratament antibiotic. Am încercat să dau tot ce pot în Australia, dar, din cauza infecțiilor existente, din păcate am înrăutățit lucrurile, încercând să trag de mine să joc la Grand Slam'', a afirmat Simona Halep, care a părăsit turneul Australian Open după primul tur.

''La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operație pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opțiune pentru a trata definitiv această problemă. Din acest motiv, voi fi nevoită să mă retrag și de la turneele Dubai și Doha. Următorul turneu la care voi participa va fi atunci când voi fi recuperată 100%. Totuși, sper că mă voi recupera la timp pentru a putea participa la Indian Wells'', a precizat Halep, care după eliminarea prematură de la Melbourne și absența de la Dubai (unde deținea titlul), va coborî de pe podiumul clasamentului WTA.

''Îmi doresc să trec cu bine peste această intervenție și să mă pot deplasa la Cluj, să fiu alături de echipă, chiar și din tribună. Vă mulțumesc pentru susținerea constantă, o să vă simt lipsa în aceste săptămâni de pauză. În această perioadă, o să fac tot ceea ce este necesar să revin pe teren mai puternică și într-o formă bună'', a conchis Halep, conform agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218