REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Simona Halep și Toni Iuruc, noul ei iubit, surprinși ținându-se de mână: cine e partenerul campioanei de la Wimbledon

Simona Halep și Toni Iuruc, noul ei iubit, surprinși ținându-se de mână: cine e partenerul campioanei de la Wimbledon

Replica API 20 iulie 2019 | 00:00 1498

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a revenit recent în țară după două săptămâni magice petrecute la Londra, la finalul cărora a devenit prima tenismenă din România care se impune în prestigiosul turneu de la Wimbledon.

Departe de terenurile de tenis preț de câteva săptămâni, Simona a avut în continuare un program agitat. A fost asaltată de jurnaliști încă de la aeroport, iar în zilele următoare a fost implicată în diverse acțiuni în care și-a prezentat replica trofeului la Wimbledon.

O prezență discretă când vine vorba de viața ei sentimentală, Simona Halep a fost surprinsă în prezența unui bărbat despre care se spune că ar fi noul său partener. Potrivit Cancan, Toni Iuruc, 40 de ani, un milionar machedon, este cel care ar fi iubitul campioanei en-titre de la Wimbledon, cei doi fiind fotografiați ținându-se de mână în drum spre un restaurant de lux din Capitală.

Conform sursei citate, acesta deține mai multe afaceri în România, având în subordine șase firme. De-a lungul timpului, Toni Iuruc a fost implicat în colaborări cu Sorin Oprescu, fostul primar general al Capitalei.

Toni Iuruc a fost prezent și la Dineul Campionilor de la Wimbledon, unde Halep a celebrat duminică seara succesul din finala cu Serena Williams.

Revine pe teren în august

Halep se află în vacanță momentan, urmând să revină pe teren la începutul lunii august, atunci când debutează turneul de la Rogers Cup, unde e campioană en-titre. Apoi, jucătoarea noastră ar urma să joace la Cincinnati și la US Open.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O cunosc bine pe Simona Halep. Vine des la mine la bordel si se f**e pe rupte cu negrotei. Ästia au pulä mare si tare. Vä pot trimite videos. Adresa mea: Iepure Cristina- bordel-Bunzlauerstr.34- München- Deutschland
0
0
simona sta asa de fatada o perioada sa nul supere pe nea stere, o sa faca cum vrea ea pana la urma
1
0
asta va intereseaza pe voi,eu credeam ca scrieti cum FACEM terenuri de TENIS ptr. copii...nu cu cine se plimba Simona...RUSINE...
1
0
Kipanii nu sunt o etnie. Sunt o specie de primate subumane.
7
2
Afectiune disciplinata - casatorie aranjata de Nea Stere. Pentru cipani evaziunea este virtute iar hotia e sacra. Bine ca nu sunt rude de gradu unu. Ban la ban!
9
1
Va fute grija de altul, va fute! Poate va vedeti un pic si de vietile voastre....
6
7
Astia din neamul Iuruc sunt specialisti la supt din conductele Conpet.
13
1
Simona nu te uita ca are bani ca oricum nu se compara cu banii tai si mai mult munciti cu truda,conteaza sa fie om .
6
1
Simona face ce vrea cu viata ei la 27 de ani !--nu cred ca banii conteaza in relatia ei---poate etnia da !---
9
2
Disperarea de a gasi un machedonas cat de cat pauper si disous sa semneze un prenuptial, a ajuns la cote maxime. Faptul ca are cu 13 ani mai mult si colacei in jurul mijlocului sunt doar detalii neinsemnate in dragostea ....de bani.
8
6
Simona merita ceva frumos dar...vezi la machedoni tot banul conteaza..pacat de tineretea ei
15
1
Replica cultiva si publica numai invidie si ura de rasa. Jeguri si scursuri de comentatori. Trasaturile unui neam cladit din pleava lasata rand pe rand de popoarele care au cucerit aceste meleaguri. Hoti, curve si violatori de babe. Gena asta va mana la invidie si ura.
8
8
bine:minoritate de primitivi,cu administrare feudala de ev mediu.Desigur ca toti albanezii i-au sarit in cap si guitzau ca purceii de ignat.diferenta intre astia si tigani e culoarea pielii.
16
6
Amuzant comentariu ai lasat...
6
0
asa e la ei in neam sa nu se piarda averea gigi becali e maritata cu verisoarsa .casatorie aranjata .asteptam divortul hehe plus ca ginerica e bagat in afaceri dubioase cu oprescu .pica pesede si sa vezi atunci bilci la stina
13
1
Nea Stere-casaru respecta traditia . Ginere ales financiar din randu comunitatii cipanane - casatorie aranjata. Desi a cunoscut gloria si lumea civilizata fata este disciplinata, asculta parintii si se da romantica.
19
1
Baaaa,e cam mare diferenta.E chiar mare,sunt 13 ani..Asta nu-i casatorie de durata.
13
4
Simo nu lua machidon , esti fata moderna, o sa te tina inchisa in casa, nu te uita la bani.
23
8
Au doua basculante cu bani! Bun, bun!
16
7
astia sunt in prima faza : min-n mina , urmeaza mina-n lina siurgent lina-n lina. O fi copt haidamacul
10
5
Ura si venin , ati vrea voi sa fiti ca ea ! Ipocritilor !
22
24
nu se face nimic fara machedoni sunt bagati peste tot, ei au inventat coruptia in Romania altfel ar fi disparut de mult ca si minoritate la cat de destepti sunt
24
7
Nea Stere a ales bine. Numai un barbat copt cu putina burtica, rodat deja intr-o casnicie, poate sa ii fie alaturi in administrarea averii mioarei.
24
9
Credeti ca asta i-a dat "cep"? La 27 de ani?..
18
8
Daca a aparut langa ea la dineu el e alesu. Jocovici s-a prins si a stat blat. Stejaru se pregateste de nunta.
18
7
O CIURDA DE OI ,,OAIA O IAU DE URECHI SI O TRAG CU BOTU IN PAPUSOI ,,HARSSSSSTI.
22
21
Cat mai e kg de branza de oaie Simo ?
22
21
Simo nu te lasa influentata de familie si aranjamente. Meriti ceva bun pe masura ta si a sufletului tau sensibil.
33
13
Pute a scandal cu iz de branza!
31
18

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920