REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Simona Halep: Sunt bucuroasă că am ajuns pe locul 5 în lume

Simona Halep: Sunt bucuroasă că am ajuns pe locul 5 în lume

Replica API 15 martie 2014 | 00:00 122

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a recunoscut că nu a făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale sale în partida pierdută în faţa polonezei Agnieszka Radwanska (6-3, 6-4), vineri la Indian Wells, însă tristeţea eliminării în semifinalele turneului californian a fost atenuată de faptul că, începând de luni, reprezentanta ţării noastre va urca pe locului 5 în clasamentul WTA.

"Agnieszka a jucat cu adevărat foarte bine şi a meritat să câştige astăzi. Cred că am început meciul puţin cam moale, nu am fost pregătită de joc. Adversarei mele i-au reuşit toate mingile, iar eu a trebuit să alerg foarte mult. Însă Agnieszka a evoluat foarte bine, este o mare jucătoare şi e întotdeauna foarte greu să joci împotriva ei", a spus Simona Halep la final. Deşi nu a reuşit să ajungă în finală, cea mai bună jucătoare română a momentului s-a declarat mulţumită de maniera în care a evoluat la actuala ediţie de la Indian Wells. "Acest turneu a fost foarte, foarte bun pentru mine. Am jucat cu adevărat bine în meciurile de aici şi sunt fericită că am ajuns în semifinale. Veneam şi după o accidentare, una mică, e adevărat, însă nu a fost uşor. Aşa că vreau să mă bucur de rezultatul meu. Mâine voi merge la piscină, iar apoi din nou la cumpărături", a adăugat campioana română. Simona Halep consideră, totodată, că accederea pe locul 5 în ierarhia mondială a tenisului feminin reprezintă o mare performanţă. "Sunt foarte bucuroasă pentru noua mea clasare. Voi fi numărul 5 în lume şi este extraordinar pentru mine. Nu sunt tristă pentru că am pierdut aici, se mai întâmplă. Acesta este tenisul. Trebuie să înţeleg că nu pot câştiga toate meciurile", a conchis jucătoarea română, conform LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614