REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Simona Hapciuc și băiețelul ei, revedere emoționantă. Ce surpriză i-a pregătit blondina lui Dimi

Simona Hapciuc și băiețelul ei, revedere emoționantă. Ce surpriză i-a pregătit blondina lui Dimi

Replica API 29 septembrie 2021 | 00:25 737

Simona Hapicuc și băiețelul ei, revedere emoționantă. Fiul blondinei, Dimitrie, a fost plecat în vacanță la țară, iar aceasta a rezistat cu greu fără el. Cei doi s-au strâns tare în brațe atunci când s-au văzut.

Fiul blondinei a fost plecat pentru o săptămână în vacanță, la țară. Astfel că Simona Hapciuc a rezistat cu greu fără Dimi, iar atunci când l-a văzut a fost foarte emoționată și l-a strâns tare în brațe, scrie spynews.ro

Vedeta a mărturisit că nu poate sta prea mult fără cel mic și că îi este foarte greu să doarmă atunci când nu este lângă ea.

,,Mi-a fost foarte dor de el. Eu am probleme foarte mari când el pleacă de acasă, fiindcă nu pot dorm dacă nu este lângă mine. Am tot încercat sa iau perna și ursulețul lui în brate ca să ii simt mirosul, dar nu a fost același sentiment. Abia aștept sa dorm diseară cu el”, a mărturisit Simona Hapciuc în cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici.

Simona a vrut să îl scoată puțin pe Dimi din mediul de la oraș și de aceea a apelat la o prietenă de familie care are o fermă la țară.

,,Mă bucur că a avut parte de vacanța aceasta de vară, la țară. Eu am crescut la țară și mi-a plăcut mult să fiu liberă prin natură, să am grijă de animale. La un moment dat îmi făceam probleme din cauza faptului că îl cresc doar în oraș, dar prin prisma prietenei mele care are o ferma la țară a stat și el acolo. S-a distrat, a avut grija de animale.”, a mai adăugat aceasta.

Blondina i-a pregătit o surpriză lui Dimi

Simona Hapciuc l-a așteptat pe fiul ei cu un cadou special. Aceasta i-a cumpărat o bicicletă nouă pe care băiatul o dorea foarte mult.

Dimi a fost în culmea fericirii când a văzut surpriza făcută de mama sa, acesta nu a stat prea mult pe gânduri, s-a urcat direct pe bicicletă și a început să se plimbe.

,,L-am așteptat cu o bicicleta, fiindcă își dorea foarte mult o bicicletă. El a început sa meargă devreme pe bicicletă, chiar și fără roțile ajutătoare, are un echilibru fantastic și tot așteptam momentul potrivit să i-o cumpăr.”, a mărturisit blondina.

Cei doi s-au urcat în mașină și au pornit spre un parc. În acest timp, Dimi i-a povestit mamei sale cum a fost experiența din vacanță.

Băiețelul a fost foarte încântat de bicicletă, astfel că a petrecut mult timp plimbându-se în parc.

,,Ne am plimbat foarte mult prin parc, o sa mergem acasă sa mănânce și sa odihnească puțin, iar după cred ca o sa ne întoarcem în parc. Este foarte entuziasmat, tind sa cred ca o săptămână nu o sa se mai dea jos după ea.”, a declarat spre final aceasta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu stiu cine scrie articolele astea de kkkt despre nimeni in drum asta dar are stil Blondina l-a strins in brate dar l-a klasat acsa cu bona .adevarata mama.cei doi s-au urcat in masina .baietelul a fost incintat hehe compunere de cala a4a
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218