REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Simona Man, dată afară de la conducerea Agenţiei pentru Turism

Simona Man, dată afară de la conducerea Agenţiei pentru Turism

Replica API 30 aprilie 2015 | 00:17 162

După ce şi-a dat cu părerea despre situaţia litoralului românesc, Simona Man, preşedintele PP-DD, a fost dată afară de la conducerea Agenţiei Naţionale pentru Turism! Decizia a fost semnată miercuri de premierul Victor Ponta, imediat după ce aceasta a inspectat dacă litoralul este pregătit pentru sezonul estival, demiterea fiind cerută anterior de patronate.

Interesant de precizat că, înainte de demiterea Simonei Man, la Instituţia Prefectului Judeţul Constanţa a fost organizată miercuri, 29 aprilie, o conferinţă de presă prilejuită de deschiderea sezonului estival 2015. La conferinţă au spus „prezent” subprefectul judeţului Constanţa, Levent Mustafa Accoium, Simona Man (la ora susţinerii conferinţei preşedinte al ANT), vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, Mirela Matichescu, secretarul de stat Bogdan Pandelică, vicepreşedintele ANPC, Vlad Bontea, preşedintele FPTR, Mohammad Murad, preşedintele ANAT, Corina Martin şi preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală. Cu toţii, mai puţin operatorii, spun că litoralul românesc este pregătit pentru a-şi primi turiştii. Evident, au spus acest lucru fără să ajungă şi în sudul litoralului, acolo unde foarte multe clădiri se află, de ani buni, în paragină. „Am venit pentru a vedea stadiu pregătirilor pe litoral, în vederea deschiderii sezonului estival. Am făcut un scurt tur în staţiunea Mamaia, iar de aici urmează să plecăm în sudul litoralului. Aş putea să spun că ceea ce am văzut ne-a încântat privirile, am văzut câteva hoteluri, structuri care sunt pregătite să primească turiştii. Credem că va fi un sezon în care turiştii, sperăm noi, vor fi mulţumiţi de ceea ce vor oferi aceste structuri turistice. Cu siguranţă, vom trage concluziile după ce vom vedea şi sudul litoralului”, declara Simona Man. Nu a ajuns în sudul litoralului, însă a auzit de clădirile abandonate de aici. În acest sens, Man, la fel ca toţi ceilalţi predecesori ai săi, a susţinut că va face demersuri să remedieze problema. „Am auzit de aceste clădiri. Sunt discuţii cu reprezentanţii Direcţiei de Control şi Monitorizare. Vom sesiza acest lucru mai departe. Poate se vor demola, dacă nu respectă normele legale, dacă nu mai au autorizaţie, ori reabilitate“, a lămurit Man, dar care nu va mai apuca să facă ceva întrucât… a fost demisă!

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614