REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Simona Man, nemulţumită că acordul cu PSD nu funcţionează la Constanţa

Simona Man, nemulţumită că acordul cu PSD nu funcţionează la Constanţa

Replica API 9 august 2014 | 00:00 231

Preşedintele PPDD,

Preşedintele PPDD,

În urmă cu mai bine de o lună, PSD şi PPDD au decis să facă front comun. Acordul prevede ca PSD să susţină, în cadrul coaliţiei de guvernare, unele politici publice şi proiecte guvernamentale ale PPDD. Reprezentanţii celei din urmă formaţiuni sunt, oarecum, dezamăgiţi, deoarece nici până astăzi, cel puţin la nivelul judeţului Constanţa, acest pact nu s-a concretizat. Preşedintele PPDD, Simona Man, a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, că este necesară o coaliţie la nivel local, mai ales în condiţiile în care preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa are probleme de sănătate, dar şi cu justiţia.

"Nu s-a încheiat nici un acord la Constanţa, între PPDD şi PSD. Cred că este benefic acest protocol, mai ales că vorbim despre lipsa preşedintelului Consiliului Judeţean care, după cum se ştie prea bine, are probleme grave de sănătate, dar şi cu justiţia. Nu ştiu exact de ce nu s-a încheiat protocolul până acum dar sper ca, în viitorul apropiat, acest lucru să se întâmple. Vom vedea ce este de făcut", a declarat Simona Man. Preşedinta PPDD se află, pentru câteva zile, la Constanţa, într-o vizită de lucru la Organizaţia Judeţeană a PPDD. Împreună cu preşedintele Gică Slabă, Simona Man urmează să facă o vizită şi la câteva organizaţii din judeţ care întâmpină probleme. "Voi avea întâlniri cu consilierii, voi merge şi-n alte organizaţii. Probabil la Corbu, la Mihail Kogălniceanu, pentru că sunt nişte lucruri de rezolvat aici privind invalidarea mandatului unui consilier exclus din partid, să vedem ce se poate rezolva. Vom merge la Lumina, unde probabil, vom avea un viceprimar, aşa cum am discutat cu partenerii noştri de la PSD, dar şi la Mircea Vodă", a spus Simona Man.

Mulţumită de organizaţia de la Constanţa

Şefa de la Bucureşti se declară mulţumită de ceea ce a găsit la Organizaţia Judeţeană şi speră ca lucrurile să funcţioneze la fel de bine şi în campania electorală. "Am constatat că lucrurile sunt aşa cum trebuie să fie. Ne pregătim pentru ceea ce urmează, ne pregătim din nou pentru campanie, pentru o altă luptă şi suntem pe baricade. În organizaţia de la Constanţa există o preocupare şi efort din toate punctele de vedere, în ceea ce priveşte activitatea. Încercăm să scoatem lumea la vot şi să avem o campanie frumoasă. Sperăm să fie o competiţie frumoasă, să beneficiem de ce e mai bun, fiecare din candidaţi să prezinte un program astfel încât se creeze o competiţie şi românul să fie stimulat să se prezinte la vot şi să voteze ce consideră fiecare că-i în avantajul cetăţeanului", a spus Man.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218