REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Simonis: Conducerea PSD a decis să nu se mai dezbată moţiunea de cenzură înainte de o hotărâre a CCR

Simonis: Conducerea PSD a decis să nu se mai dezbată moţiunea de cenzură înainte de o hotărâre a CCR

Replica API 1 septembrie 2020 | 19:17 1307

Consiliul Politic Naţional al PSD a decis, marţi, să nu se mai dezbată moţiunea de cenzură în Parlament înainte de o decizie a Curţii Constituţionale, a anunţat liderul deputaţilor social-democraţi, Alfred Simonis.

Alfred Simonis

"Legat de moţiunea de cenzură, decizia Consiliului Politic Naţional a fost aceea de a nu mai dezbate această moţiune înainte de o decizie a Curţii Constituţionale pentru că, ştiţi foarte bine, a fost depusă în sesiune extraordinară şi trecerea ei, dezbaterea ei în sesiune ordinară ar putea să aibă elemente de neconstituţionalitate. Prin urmare, nu se mai dezbate în perioada următoare până la o decizie a Curţii Constituţionale moţiunea de cenzură", a precizat Simonis, după şedinţa conducerii PSD, scrie Agerpres.

El a spus că, în acest moment, este prea devreme ca PSD să aibă în vedere iniţierea unei alte moţiuni de cenzură.

"Suntem la o zi distanţă de confirmarea majorităţii pe care PNL cu USR, PMP şi UDMR şi cu alte grupuri parlamentare au demonstrat-o în Parlamentul României. Cred că e prea devreme să discutăm în acest moment de o altă moţiune de cenzură", a adăugat Simonis.

Luni, şedinţa Parlamentului în care trebuia dezbătută şi votată moţiunea de cenzură nu a putut să aibă loc din lipsa cvorumului. În urma apelului nominal, doar 226 de parlamentari au fost la şedinţă, fiind necesară prezenţa a 233 de deputaţi şi senatori.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine ia tu mwe!
2
3
muie rares bogdan,muie replica
1
6
nu au inteles nimic, mai nou am inteles ca s-au gandit acesti minti luminate si decise a mai fura ce se poate si a-si deschide portile unui furt masiv- vor sa modifice articolul de HG a guvernului cu cele 14% si obligativitatea celor 40%- oamenii astia sun bolnavi la cap sau mai geav -psihic. Nu sunteti multumiti cu 20%, ultimul sondaj- insistati poate va desfiintati, puscariasul tariceanu are 2,4%-si voi veti reusi. Te crucesti cat de disperati sunt- dar mai exista o varianta, nemaifiind parlamentar, imunitate zero- liber la dosar penal
13
1
Psd a avut doua capete de pwla de-a lungul timpului, codrin si simonis. Doi absolventi de facultati de umiversitati particulare, nulitati umane gata sa calce pe cadavre
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102